Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Panasonic kõrvaklapid RZ-B110W ja RZ-B310W: kvaliteetne ja taskukohane helielamus kõrvadele

Tutvustame kahte suurepärast Panasonicu juhtmevaba kõrvaklapimudelit RZ-B110W ja RZ-B310W, mis pakuvad kõrgtasemel helikvaliteeti ning mugavat kasutuskogemust.

Lisaks on neil mõlemal vastupidav aku, veekindlus ja täiustatud ühilduvus, mis muudavad need ideaalseks valikuks muusika nautimiseks just igapäevaelus.

Panasonic RZ-B310W

Kui otsid kõrvaklappe, mis pakuvad ülimat helikvaliteeti, traadita mugavust ja stiilset disaini, siis Panasonic RZ-B310W võib olla Sinu jaoks õige valik. Need kõrvaklapid on saavutanud kiiresti tunnustuse heli-turul, tuues kuulamiskogemuse uuele tasemele. 

 

Erakordne helikvaliteet

RZ-B310W kõrvaklapid pakuvad erakordset helikvaliteeti, mis viib sind otse esinemispaika. Tänu täiustatud driveritele esitavad need kõrvaklapid selgeid, täpseid ja dünaamilisi helisid, rõhutades kõrgeid toone, elavaid kesk-helisid ja sügavat bassi.

Ükskõik, kas sa oled muusikaarmastaja, filmisõber või podcastide kuulaja, annavad sulle igal juhul kõrvaklapid võimaluse nautida iga nooti ja detaili selgelt ja autentselt.

Aktiivne mürasummutus

Need Panasonic kõrvaklapid on varustatud aktiivse mürasummutusega, mis sulgeb sind maailma välise müra eest. Aktiivne mürasummutus tekitab vastumüra, mis summutab efektiivselt taustamüra ja segavaid helisid, tagades sulle puhast ja selget heli isegi mürarikkas keskkonnas.

Olgu sa siis rahvarohkes linnas, transpordivahendis või kontoris, RZ-B310W kõrvaklapid võimaldavad sul keskenduda oma muusikale või kõnele ilma segajateta.

Panasonic RZ-B310W

Moderne juhtmevabadus

Need kõrvaklapid pakuvad täielikku juhtmevabadust tänu Bluetoothile, mis on kiire ja stabiilne, tagades sujuva heliülekande ning võimaldades sul nautida vabadust liikuda ilma takistusteta.

Olenemata sellest, kas oled liikvel, sporditegevuses või kodus, RZ-B310W kõrvaklapid pakuvad sulle parima juhtmeta mugavuse ja vabaduse.

Muusika nii päeval kui ka ööl

Kõrvaklappide 5 tunnine aku kestvus võimaldab sul nautida pikemat kuulamisaega ilma sagedase laadimiseta. Lisaks sellele on kaasas mugav laadimiskarp, kuhu saad kõrvaklapid paigutada, et neid laadida ja kaitsta.

 

Telli Panasonic RZ-B310WDE-K kõrvaklapid kasvõi kohe ära »

 


Panasonic RZ-B110W

Panasonic RZ-B110W kõrvaklapid pakuvad silmapaistvat helikvaliteeti ja juhtmevaba vabadust, tehes neist täiusliku kaaslase igapäevaseks muusika nautimiseks.

Nende kompaktne ja kerge disain tagab maksimaalse mugavuse ning võimaldab neid kanda pikka aega ilma ebamugavustundeta, olenemata sellest, kas reisid, treenid või lihtsalt igapäevatoimetusi teed.

panasonic_rz-b110w

 

Hinnaklassi parim heli

Kõigest 39,99€ maksvate klappide kohta on nende helikvaliteet tugevaim külg, pakkudes selgeid ja detailseid helisid, mis tõstavad esile igasuguste muusikastiilide nüansid.

Olgu sul lemmikmuusika, podcastide või telefonikõnedega tegelemine, RZ-B110W klapid toovad sulle autentse ja nauditava helielamuse, mis rõõmustab sinu kõrvu.

Juhtmevabadus on tänapäeva kõrvaklappide puhul ülioluline ning RZ-B110W klapid ei jäta sind selles osas hätta. Need ühenduvad kiiresti ja lihtsalt bluetooth’i abil nutiseadmega, võimaldades sul nautida muusikat või teha kõnesid ilma juhtmete segaduseta.

Aku kestvus on veel üks plusspunkt, mis eristab RZ-B110W kõrvaklappe teistest. Ühe laadimisega saad nautida pikka mänguaega, (nimelt 26 tundi koos laadimiskarbiga), mis tagab sulle pikaajalise kuulamisrõõmu.

Olenemata sellest, kas oled teel reisil või tööl, saad kindlalt loota, et RZ-B110W klapid ei jäta sind ilma muusikast või meelelahutusest.

 

Telli Panasonic RZ-B31WDE-K kõrvaklapid kohe ära »

 


Millised Panasonic kõrvaklapid valida?

Kui oled huvitatud Panasonicu RZ-B310W ja RZ-B110W kõrvaklappidest, siis on oluline teada nende erinevusi, et valida endale sobivam mudel.

Disain ja suurus: RZ-B310W on suurem ja raskem võrreldes RZ-B110W-ga.

Kui hindad kompaktset ja kergekaalulist disaini, mis sobib hästi aktiivse elustiili jaoks, võib RZ-B110W olla sinu jaoks parem valik.

Helikvaliteet: Mõlemad mudelid pakuvad suurepärast helikvaliteeti, kuid RZ-B310W-l võib olla täpsem ja rikkalikum heliesitus tänu täiustatud audiotehnoloogiale.

Kui oled helisõltlane ja soovid parimat helikogemust, võib RZ-B310W olla sulle sobivam valik.

Panasonic juhtmevabad kõrvaklapid RZ-B110WDE

Aktiivne mürasummutus: RZ-B310W mudelil on aktiivne mürasummutusfunktsioon, mis võimaldab sul täielikult isoleerida välise müra ja keskenduda helile.

Kui soovid täielikku heliisolatsiooni, eriti mürarikastes keskkondades, siis on RZ-B310W sulle sobivam valik.

Aku kestvus: RZ-B310W ja RZ-B110W mõlemad pakuvad piisavalt pika aku kestvust, kuid RZ-B310W-l võib olla veidi pikem mängimisaeg ühe laadimisega. Kui soovid pikemat kuulamisrõõmu ühe laadimisega, võib RZ-B310W olla sinu valik.

Hind: RZ-B110W on taskukohasem võrreldes RZ-B310W-ga. Kui pead kinni enda eelarvest ja soovid kvaliteetseid kõrvaklappe mõistliku hinnaga, siis võib RZ-B110W olla parem valik.

 


Kokkuvõttes, kui hindad kompaktset disaini, hea helikvaliteeti ja taskukohasemat hinda, siis on RZ-B110W sulle sobiv valik. Kui soovid täpsemat heliesitust, aktiivset mürasummutust ja pikemat aku kestvust, siis tasub kaaluda RZ-B310W kõrvaklapide ostu. 

 

Kogu Panasonic kõrvaklappide valik Photopointis ››

 

Pakume võimalust kasutada mugavaid ja paindlikke järelmaksu võimalusi – nii ei pea kogu summat kohe tasuma, vaid saab maksta osamaksete kaupa.

(88)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Panasonic juhtmevabad kõrvaklapid RZ-B310WDE-K, must
  • Juhtmevabad kõrvasisesed kõrvaklapid
  • Rikkalik võimsa bassiga heli ja hübriidne mürasummutus
  • Kvaliteetne Bluetooth 5.3 True Wireless ühendus
  • Integreeritud mikrofon, puutetundlik juhtimine & häälkäsklused
  • Aku kestab kuni 5 tundi, laadimiskarp lisab 11 tundi
79.99€
Panasonic juhtmevabad kõrvaklapid RZ-B110WDE-K, must
  • Juhtmevabad kõrvasisesed kõrvaklapid
  • Rikkalik võimsa bassiga heli ja integreeritud mikrofon
  • Bluetooth 5.3 True Wireless ühendus
  • Puutetundlik juhtimine & häälkäsklused
  • Aku kestab kuni 6 tundi, laadimiskarp lisab 20 tundi
39.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga