Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Karbist välja: Razer Abyssus


2009 aasta lõpus andis Razer teada, et lisab oma tootevalikusse uue hiire nimega Abyssus. Käesoleva aasta algul see sinna lisanduski ning nüüd on see saadaval ka Photopointis 40.66€. Abyssus asetub Razeri hiirehierarhias vaksa võrra kõrgemale kahest soodsamast isendist – Krait ja Salmosa 40.66€. Abyssuse sõbraks on samas hinnaklassis olev Diamondback 3G 50.82€. Viimasel on olemas ka külgmised nupud kuid 2x väiksem tundlikkus ning veidi aeglasem andmeedastuskiirus.

Abyssus on lihtne, ilma vilkuvate tulukeste ja draiverita  mängurhiir. Kolm nuppu + ratas, andmeedastuskiiruse ja tundlikkuse seadistamiseks kaks lülitit hiire all. Vaatame lähemalt.

Karbi kaane siseküljel õpetatakse meid hiire nime õigesti hääldama. Siitsamast saab ka teada, et Abyssuse sensori maksimaalne tundlikkuseks on 3500 dpi. Abyssusest veidi odavamal, kuid muidu täitsa sarnasel hiirel “Salmosa 40.66€” ning Abyssuse kambamehel Diamondback 3G 50.82€ on maks. tundlikkuseks 1800 dpi.

Karbis on: Razer Abyssus mängurhiir ning ümbrik reklaammaterjali ja kasutusjuhenditega. Draiveriplaati hiirel ei ole sest seda tal vaja ei lähegi.

Disainilt on Abyssus päris uhke. Kui Salmosa on oma soodsale hinnale vaatamata oma välimuselt sarnane Razeri mängurhiirte lipulaeva Lachesis 81.32€, siis Abyssus on seda veel enam.

Kui Abyssus arvutiga ühendada, lööb tema esiküljele kantud logo sinakalt helendama.

Hiirel on vaid kolm juhtnuppu. Parem, vasak ning ratas millel on lisaks kerimisfunktsioonile ka nupufunktsioon.

Kui Razeri kallimatel hiirtel on USB-otsik kullatud, siis soodsamatel mudelitel on see standardselt hõbedane. Mitte et see vahe mängides või muudmoodi hiirega arvutis toimetades tajutav oleks…

Kui Abyssuse kambamehel Diamondback 3G hiirel saab tundlikkust muuta draiverist, siis Abyssusel draiverit üldse ei ole. Tundlikkust ja andmeedastuskiirust saab muuta hiire all olevate lülitite abil. Samasugused lülitid on ka veidi odavamal “Salmosa” hiirel. Vaata postitust “Karbist välja: Razer Salmosa“.

Tundlikkust saab seadistada 450 dpi, 1800 dpi ja 3500 dpi. Andmeedastuskiiruse seadistamiseks on kaks valikut: 125 hz ja muljetavaldavad 1000 Hz.

Hiire all on laiad teflonist libisemispinnad…

Abyssus on väga hea valik neile, kes ei kasuta töötamisel või mängimisel nagunii rohkem kui kolme hiirenuppu, kellel ei ole vaja seadistada makrosid ja muid keerulisi draiveripõhiseid muutujaid ning kellele ei meeldi vilkuvad ja säravad LED-lambi tuuningud. Abyssus esindab Razerile omast täpsust ja töökindlust sümpaatses ja minimalistlikult stiilses korpuses.

Razer Abyssus Photopointi veebilehel 40.66€

(438)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Razer hiir Abyssus Razer Abyssus on loodud arvutimänguritele, kes ootavad hiirelt usaldusväärsust ja funktsionaalsust ka kõige pingelisemates olukordades
Razer hiir Salmosa 1800 Razer hiir Salmosa 1800 Maailma kiireima optilise sensoriga hiir algajale mängurile. 1800 dpi 3G Infrared sensor (kuni 2,25× kiirem kui tavaline mänguhiir), ülikerge korpus, riistvaraliselt muudetav DPI (800/1800)...
Razer Diamondback 3G 1800 hiir, Earth Green Razer Diamondback 3G 1800 hiir, Earth Green Uus versioon! 1800 dpi 3G infrapunasensor võimaldab standardse 800dpi kontorihiirega võrreldes 2,25× kiiremat liikumist. Hiirel on seitse programmeeritavat nuppu, Hyperesponse tehnoloogia viib...
Razer Lachesis 4000 hiir, valge Razer Lachesis 4000 hiir, valge Lachesis muta muta: a: Bušmeister, suurim rästik maailmas, öise eluviisiga, üks Lõuna-Ameerika ohtlikumaid madusid. b: "vaikse surma tooja" (ladinakeelne...
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga