Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Karbist välja: Pentax Optio WG-1 GPS talvekomplekt

Pentax Optio WG-1 kompaktkaamera, vutlar, ministatiiv ja mälukaart. Iseenesest võib seda kooslust nimetada ka kevade- suve- või sügisekomplektiks. Pentax on aga kogu selle kraami susanud lumelauduriga kaunistatud karbi sisse ning nimetanud talvekomplektiks. Lisavidinatega varustatud WG-1 maksab paljast kaamerast 10 € enam. Kui sul aga kaamerale nagunii vutlarit, mälukaarti ja statiivi vaja on, siis on talvekomplekt sinu jaoks vägagi mõistlik valik. Vaatame lähemalt:

Siin võtame karbist välja GPS-mooduliga kaameraga komplekti. Sama komplekt on Photopoitis olemas aga ka ilma GPS-ita WG-1 kaamerale 303.98€.

Kena talveteemaline karp on vaid maskeeringuks pisut koledamale, kuid see-eest taaskasutatud materjalist tehtud ökokarbile.

Lisaks pandud vidinad vaatavad kohe kõige esmalt vastu.

Pentax WG-1 talvekomplekti karbis on tõsiselt palju asju. Pentax Optio WG-1 GPS kaamera, makrorõngas, karabiin, randmepael, A/V kaabel, USB-kaabel, toitekaabel, aku, laadija, kasutusjuhendid, CD-plaadid, neopreenmaterjalist vutlar, 4 GB mälukaart ja ministatiiv. WG-1 kaamera on teatavasti veekindel kuni 10 m, kukkumiskindel kuni 1,5 m, muljumiskindel kuni 100 kg ja külmakindel kuni -10°C.

Siin on kaamera ise koos lisadega. Hama ministatiiv, 4 GB Sandiski SD-mälukaart ning mõnusast pehmest materjalist Pentaxi originaalvutlar.

Ministatiivi kasutamine on muidugi mugavam kompaktkaamerate puhul, millel on statiivikeere rohkem kaamera tsentris. Siiski saab ühte jalga kaameraga paralleelselt asetades ka WG-1 aparaadi statiivile seada ning pikemaid öövõtteid, grupipilte või autoportreid klõbistama hakata.

Pehme neopreenmaterjalist vutlar on mugav kasutada. Paks materjal kaitseb kaamerat hästi ning pealmise klapi saab ühe kiire liigutusega kinni-lahti venitada.

Vutlari tagaküljel on jäik tugevdusliist. Muidugi on WG-1 kaamera nagunii 1,5 m kukkumiskindel. Pisut lisatugevdust ei tee aga kunagi halba.

Standardses komplektis on kaameraga kaasas veel laia kaamerarihma külge kinnitatud karabiin. See näeb efektne välja ning selle abil saab kaamerat näiteks seljakoti õlarihmapandla külge või mujale kinnitada.

(347)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Pentax Optio WG-1 Winter Kit must Ole talveks valmis! Spetsiaalses komplektis on peale vastupidava ja veekindla PENTAX kaamera neopreenkott, 4GB SD kaart ja ministatiiv!
Pentax Optio WG-1 GPS Winter Kit oranž Ole talveks valmis! Spetsiaalses komplektis on peale vastupidava ja veekindla PENTAX kaamera ka neopreenkott, 4GB SD kaart ja ministatiiv!
Pentax Optio WG-1 Winter Kit purpur Ole talveks valmis! Spetsiaalses komplektis on peale vastupidava ja veekindla PENTAX kaamera neopreenkott, 4GB SD kaart ja ministatiiv!
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga