Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #304: Agfa veekindel ühekordne kaamera LeBox Ocean 400/27

Eestimaa ilm on hetkel täpselt selline, et paljud meist planeerivad puhkusereise mõne sooja päikese all asuva sinise ookeani äärde. Sillerdavalt selge vesi tekitab meis aga sageli soovi lahedaid veealuseid pilte klõpsida. Ning seetõttu tahamegi meie ajaveebi lugejatele veidi appi tulla ja oleme sellenädalaseks kasulikuks vidinaks valinud Agfa LeBox Ocean veekindla ühekordse kaamera, millega saad julgelt vee all ühe vinge fotosessiooni korraldada.

Just täpselt sellise Agfa veekindla ühekordse kaamera LeBox Ocean loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Vee all pildistamiseks on paratamatult vaja endale muretseda veekindel kaamera. Kuid kui sellist kaamerat on vaid ühe reisi tarbeks vaja, ei pruugi see eriti otstarbekas väljaminek olla. Sellisel juhul ongi hea alternatiivne lahendus võtta reisile kaasa hoopis veekindel ühekordne kaamera, millega põnevalt troopiline veemaailm kaadrisse püüda. Lisaks pakuvad ühekordsed kaamerad alati hulganisti põnevust – tehtud piltide lõpptulemust näed ju alles peale ilmutamist ning paberfotosid sirvides saad justkui uuesti oma mõnusa puhkusereisi parimaid hetki läbi elada.

Agfa LeBox Ocean puhul ongi tegemist sellise ühekordse kaameraga, millega võid vee all pilte teha koguni kuni 5 meetri sügavusel. Kaamera on varustatud värvilise filmiga, millega saab pildistada 27 kaadrit. Seejuures on ühekordse kaamera kasutamine ilmelt kõigi jaoks ülimalt lihtne – püüa pildistatav objekt kaadrisse ja kõigest üks klõps ning pilt ongi valmis ja võid põnevusega ootama jääda, kuidas Sinu fotod välja tulid. Lisapõnevust pakub muidugi veel see, kui “unustad” kaamera sahtlipõhja ning alles aasta pärast meenub see ilmutamiseks mõnda Photopointi esinduskauplusesse viia.

Ühekordse kaameraga vee all pildistamisel parima tulemuse saamiseks on soovituslik jälgida, et teeksid seda päikesepaistelisel päeval ja võimalikult selges vees. Lisaks tuleks silmas pidada, et pildistatava objekti kaugus oleks 1–2 meetrit. Seejuures on Agfa LeBox Ocean veekindlal ühekordsel kaameral ülimalt kerge ja kompaktne disain, mis muudab selle ideaalseks reisikaaslaseks. Lisaks päästikule ning filmi tagasi kerimise kettale on kaameral olemas ka ülipraktiline näidik, mis näitab, mitu kaadrit veel kaameraga teha saab, ning praktiline käepael, mis tagab kaamera kindla käes püsimise.

Kui nüüd tekkis tunne, et just sellise veekindla ühekordse kaameraga saaksid oma järgmisel puhkusereisil eriti vinged pildid teha, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle Agfa LeBox Ocean 400/27 veekindla ühekordse kaamera uueks omanikuks. Loomulikult leidub Agfa LeBox Ocean 400/27 koos teiste ühekordsete kaameratega ka meie veebikaubamajast.

 

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(501)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Agfa ühekordne kaamera LeBox Ocean 400/27
  • Vee- ja liivakindel ühekordne kaamera
  • Värviline film
  • ISO 400 keskmise tundlikkusega
  • 27 kaadrit
  • C41 ilmutusprotsess
      20.99€
      Fujifilm Quicksnap 800 Super Marine
      • Veekindel ühekordne kaamera
      • 27 kaadrit
      • Värviline film
      • Filmi tundlikkus: ISO 800
      Postitus meeldis?
      Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
      .
      .

      Sarnasel teemal artiklid

      Kommentaarid

      Samast kategooriast

      Viimased kommentaarid

      "https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

      Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

      "Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

      Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

      "Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

      Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

      "Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

      Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

      "Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

      Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga