Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

KAMPAANIA: Suured pildid tühjale seinale 20% odavamalt

Seinapildid

Tähendusrikkamatest ja ilusamatest piltidest tasub lisaks tavamõõdus paberfotodele tellida ka näitusekvaliteedis suuri fotosid. Need annavad kodule/kontorile uue hingamise ja hetkel on seinapiltide tellimine 20% soodsam! 

Uue ja kaasaegse väljanägemisega seinapiltide lehelt saad tellida meie kõige populaarsemaid suureformaadilisi väljatrükke:

  • Fotokapa – kõige esmasemaks ja soodsamaks suurte fotode eksponeerimise valikuks on kahtlemata fotokapa. See kujutab endast kerget, 10 või 5 mm paksust alusplaati, kuhu liimitud fotod on tavalisest vastupidavamad ning jätavad kvaliteetsema mulje kui tavafotod seinal. Vaata Point TV videot, kus Ardo räägib ja näitab fotokapa valmimist lähemalt.
  • Fotolõuend – lõuend on üheks populaarsemaks meediumiks suurte fotode esitlemisel, sest see trükitakse kangale ning kinnitatakse tugevale puidust alusraamile. Nii kestab foto aastakümneid ning sellest võib saada lausa perekonnareliikvia, mida põlvest põlve edasi pärandatakse. Vaata Point TV videot, kus Ardo räägib ja näitab fotolõuendi valmimist lähemalt.
  • Fotoakrüül – teie foto prinditakse kõrgekvaliteetsele läikivale fotopaberile ja seejärel kleebitakse värvitu kahepoolse liimiga akrüülklaasist plaadi tagaküljele. Fotoakrüül toob esile pildi ilusad värvid ja loob kirka ruumilise efekti. Pildi võib kinnitada seinale riputuskonksude või spetsiaalsete alumiiniumist poltide abil.
  • Fotoalumiinium – see on stiilne ja moderne ning samas kõige vastupidavam materjal suurte fotode viimistlemiseks. Fotoalumiinium kujutab endast suhteliselt kerget, kolmekihilise konstruktsiooniga 3 mm paksust plaati. Seega on see kerge ning ei tõmbu ka keskmisest halvemates keskkonnatingimustes kaardu.
  • Raamitud fotokapa – kapa plaatide puhul peab tähele panema seda, et päris suured kapaplaadid võivad pikema aja jooksul veidi kaardu tõmbuda. Seetõttu suurimaid formaate ilma raamita valikus ei olegi. Nende, ja ka kõikide väiksemate formaatide pikemaajalise püsimise garanteerimiseks on soovitatav valida raamitud fotokapa.

 

Kuidas tellida?

See on lihtne. Mine aadressile fotomeened.ee/seinapildid ning vali sealt endale kõige rohkem sobiv/meeldiv kategooria. Kui Sa ei oma veel sellel lehel kasutajat, siis tuleb esmalt ennast ka kasutajaks registreerida, kuid see käib imekiirelt.

Vajuta “Alusta” ning Sind suunatakse disainerisse, kus saad valida, kas soovid tellida paigutuse, kus on ainult üks pilt või koostada vahva kuni üheksa fotoga kollaaži. 

Seinapildid

 

Kui oled ka lõuendi/kapa/akrüüli jms põhja suuruse välja valinud, siis tuleb sul määrata fotode paigutus ning soovitud fotod enda arvutist, Flicker’i või Facebooki/Google Photos albumist üles laadida ja tellimuse eest ära maksta. Jah, nii mugav see ongi!

Seinapildid

 

Vali välja enda lemmikpildid ning telli soodsalt seinale!

 

Seinapiltide tellimuse täitmine võtab aega 7 päeva ja tellida saad need hetkel ainult kulleriga koduukse juurde. Allahindlus lisandub ostukorvis ja kehtib kuni 5. aprilli südaööni.

(619)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga