Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #274: Liteon väline DVD/CD-kirjutaja USB eBAU108

Pole ilmselt mingi uudne nähtus, et üha enam leidub sülearvuteid, millel puudub võimalus DVD või CD pealt näiteks lemmikfilme vaadata või muusikat kuulata. Sellenädalane kasulik vidin ongi just pühendatud kõigile, kes hindavad mugavust ja kompaktsust ning sellest ajendatuna on pidanud ohverdama oma sülearvuti optilise seadme. Sellisel juhul tõttab appi üks maailma kompaktseim väline DVD-kirjutaja – Liteon väline DVD/CD-kirjutaja USB eBAU108.

Just täpselt ühe sellise ülimalt kompaktse Liteon välise DVD/CD-kirjutaja eBAU108 loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Meie mugavuse huvides muutuvad sülearvutid üha kompaktsemateks ja õhemateks, kuid paratamatult peab selle nimel ka mõned ohvrid tooma ning ilmselt ei tule enam kellelegi üllatusena, et tihtipeale ei pruugi need kõige kompaktsema disainiga sülearvutid enam optilise seadmega varustatud olla. Kuid vahel ikka tekib soov või vajadus kas mõne DVD- või CD-plaadi pealt filme, muusikat ja pilte vaadata ning kuulata või siis hoopis ise midagi plaadile kirjutada. Kõikide nende ülesannetega saabki hakkama Liteon väline DVD/CD-kirjutaja eBAU108.

Tegemist on nimelt ühe maailma kõige õhema, kergema ja kompaktsema välise DVD-kirjutajaga, mis saab hakkama nii plaatide lugemise kui ka nende kirjutamisega. Seejuures pole seadme kasutamiseks aga vaja mingeid draivereid – lihtsalt ühenda seda miniUSB kaabli abil kas oma arvuti või televiisoriga ning seade ongi valmis kasutamiseks. Ka töötamiseks vajaliku voolu saab see DVD-kirjutaja otse USB kaabli läbi ühendatud seadmest – ei mingeid vooluadaptereid ega lisakaableid.

Liteon eBAU108 on varustatud SMART Burn ja SMART-X tehnoloogiatega. SMART Burn tehnoloogia suudab automaatselt reguleerida mitmeid plaadi kirjutamiseks vajalikke seadistusi ning  tagab selle, et plaadi kirjutamise protsess oleks alati parima kvaliteediga. SMART-X tehnoloogia aga tuvastab ära, mis tegevus Sul parajasti käsil on ning kohandab sellele vastavalt seadme lugemiskiirust ja -kvaliteeti – näiteks kui vaatad parajasti DVD pealt filmi, töötab seade vaiksemalt ning kui kopeerid plaadilt andmeid, võtab seade nii-öelda veidi kiiremad tuurid üles. Seega suudab Liteon eBAU108 lugemiskiirust optimeerida vastavalt ülesandele ja ka DVD või CD kvaliteedile. Ja lisaks nendele nutikatele tehnoloogiatele toetab see DVD-kirjutaja ka ülimalt kvaliteetsetele DVD-M plaatidele salvestamist.

Liteon eBAU108 võimekale sisule ei jää alla ka selle stiilselt tagasihoidlik ning ülimalt praktiline disain. Nimelt särab see DVD-kirjutaja märkimisväärse kompaktsuse ja kergusega – olles vaid 13,5 mm kõrge ning kaaludes vaid 220 grammi, on tegemist ühe maailma kergeima DVD-kirjutajaga. Ning just seetõttu on see ideaalne kaaslane ka kompaktsetele ja õhukestele sülearvutitele – vaata filme, kopeeri faile, installeeri programme või kirjuta ise CD- ja DVD-plaate kerge vaevaga kusiganes sa ka parasjagu ei viibiks.

Kui nüüd tekkis tunne, et just selline ülimalt kompaktne ja võimekas väline DVD-kirjutaja on Sinu elust puudu, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle Liteon välise DVD/CD-kirjutaja USB eBAU108 uueks omanikuks. Seejuures leiad selle DVD/CD-kirjutaja loomulikult ka meie veebikaubamajast.

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(1013)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Liteon väline DVD/CD kirjutaja Ext 8x USB, must (EBAU108)
  • Väline DVD kirjutaja sinu arvutile
  • Universaalne - kasutab USB 2.0 liidest
  • Toetab DVD-M plaatidele salvestamist
  • Kompaktne disain
  • Töötab ka televiisoritega
34.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga