Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kevadise fotokonkursi auhinnad jõudsid kohale

Nagu kevad ise, nii on ka täies hoos kevadfoto konkurss Snäpi veebilehel. Konkursi lõpuni on jäänud pisut enam kui nädal, täna jõudsid Photopointi peakontorisse kohale auhinnad. Põhitegijaks on Sony NEX 5n hübriidkaamera, sellel pressib tihedalt kannul Sony üks paremaid kompaktkaameraid HX10V. Kolmanda koha auhinnaks on selge pildiga digitaalne pildiraam HD1000.Võtsime need kolm uhket riista karbist välja ka – loomulikult selleks, et sind salakavalalt allolevate piltide abil kevadfoto konkursist osa võtta meelitada.

Tegelikult tasub proovida küll. Kui sul on välja käia ilus kevadpilt, siis on võiduvõimalused tohutult suuremad, kui mistahes lotomängu puhul. Vaata konkurssi ja lisa oma fotod siin.

Auhinnad karpide sees. Taustal võib teravama fotograafi silm eristada mingeid kahtlasi Sony paberkotte. Neid on viis ning nende sees on salapärased auhinnad neile kevadfoto konkursi osalejaile, kelle pilt Snäpi rahvahääletusel esimese viie hulka rebib. 

Kaamerad on muidugi praktilisemad auhinnad kui see kolmanda koha digiraam. Aga see-eest on HD1000 üks väärt digiraam. Väga ilusa selge pildi ja kirgaste värvidega – nagu ka ülalolevalt fotolt näha.

Sony NEX 5N hübriidkaamera koos 18-55mm objektiiviga maksab Photopointis 699.00 €. Vaata kaamerat ja selle tehnilisi andmeid Photopointi veebipoes 710.65€.

HX10V on üks Sony paremaid kompaktkaameraid. Kui mitte kõige parem. Sel on võimas suum, suure lahutusvõimega LCD-ekraan, sigahea videorežiim, palju igasuguseid tarkvaralisi edasiarendusi, mis võivad kusagilt lugedes tunduda mõttetud kuid mida on vägagi huvitav kasutada. Ahjaa – GPS on ka sellel kaameral. Kui siit veelgi isiklikumaks minna, siis pean kirjutama, et mulle see kaamera väga meeldib. Vaata HX10V aparaadi ja selle tehnilisi andmeid Photopointi veebipoes 354.82€.

Digiraam, mida saab asetada lauale või seina peale mängib taustamuusikat, näitab kella ja pilte igatmoodi. Sony logo võid musta markeriga üle käia kui häirib. Vaata HD1000 digitaalset pildiraami ja selle tehnilisi andmeid Photopointi veebipoes 233.82€.

Pane oma kevadised pildid konkursile: “Sony kevadfoto”



http://www.photopoint.ee/et/toode/23377/sony-nex-5n–18-55mm-must-hybriidkaamera

(288)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Sony NEX-5N + 18-55mm must 16,1 megapiksliga Exmor APS HD CMOS sensor, BIONZ pildiprotsessor, sensori tolmueemaldussüsteem, 3" kallutatav TruBlack LCD ekraan, RAW failivorming, FullHD video, magneesiumsulamist korpus
Sony DSC-HX10V must 18,2 megapiksliga Exmor R CMOS sensor, 16× Sony G suum (24-384mm), täis-HD video, panoraamvõte, BIONZ protsessor, SteadyShot stabilisaator, HDMI, 3" XtraFine LCD, GPS logi
Sony DPF-HD1000 pildiraam digitaalne 10,1" must 25,7 cm diagonaaliga stiilne HD pildiraam
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga