Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Nüüd saadaval: Prestigio Muze B1 📞

Nutikell, nutivõru, nutikaal, nutiprillid, nutipirn, nutipistik, nutikülmik, nutitelefon … teate, teinekord on ikka nii, et on vaja seadet, mis ei oleks nii nuti. Vahepeal tahaks kella, mis näitaks lihtsalt aega või kaalu, mis ainult kaaluks. Samamoodi ei ole vaja külmikut, mis Ossinovski unistusi lörtsib ning iseseisvalt koguaeg õlut juurde tellib. Täpselt samamoodi on vaja teinekord telefoni, mis on lihtsalt telefon, mõeldud helistamiseks, sõnumite saatmiseks, asendab ka äratuskella ning kasutab mugavat retro sisendseadet – klahvistikku. Just seepärast ongi Photopointi tootevalikus Prestigio Muze B1 nuputelefon, mis nüüd täiesti saadaval.

Tegelikult ongi nii – meie seas liigub ka kasutajaid, kes ei soovi endale kõige suurema ekraani või priskema hinnasildiga näritud logoga nutitelefoni, vaid vajavad midagi lihtsat igapäevaste kõnede tegemiseks. See võib vabalt olla sinu vanaema või see ontlik sõber või hoopis Peeter raamatupidamisest, kes ka 2017. aastal ikka veel prindib meilid välja, aruande esitab grafoprojektori kilel ning saadab need postiga nõukogu liikmetele.

Mida siis üks Prestigio Muze B1 nuputelefon endast kujutab? Vastus sellele küsimusele on tegelikult võrdlemisi lihtne selle telefoniga saad helistada mobiilivõrgus. Samuti saab telefoniga SMS sõnumeid saata. Samas on sel ka mõned multimeedia funktsioonid – võimalus kuulata FM raadiot, teha telefoni kaameraga pilte ja filmiklippe, salvestada helisi või kuulata muusikat. Juhtimine käib mugavalt nuppude kaudu ning kogu info kuvatakse 2,8-tollise ekraani peale. Samuti on seadmel olemas andmeside – GPRS internetis käimiseks ning Bluetooth 2.1 teiste seadmetega ühendamiseks. Mugavamaks suhtluseks on seadmel kahe SIM kaardi tugi, mahukas 1000 mAh liitiumaku ning kõik see kaalub tühised 95 grammi. Tegelikult on sel telefonil üks trump veel tagataskus varus, mida isegi Apple fännipoiste ka kõige suuremast unistusest ei leia – nimelt on Prestigio Muze B1 mobiiltelefonil menüükeele valikus ka eesti keel, tehes seadme kasutamise mugavaks ka tehnikavõõral inimesel.

Et selline nuputelefon nüüd Photopointis saadaval. Kui ka sina soovid endale uut telefoniga mida kasutada siis kui sotsiaalmeediast siiber ees, mida näiteks kanuumatkale või metsa minnes kotipõhja visata või hoopiski vanaemale kinkida, siis siin on üks väga soodne kuid kindel kandidaat.

• Prestigio Muze B1 mobiiltelefon Photopointis »

• Mobiiltelefonid Photopointis »

(1251)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Prestigio Muze B1, must
  • Suure ja selge ekraaniga
  • 0,3 MP kaamera
  • 2,8" TFT LCD ekraan
  • Kahe SIM kaardi tugi
  • Bluetooth ühenduvus
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga