Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

RED tutvustas ennenägematu ekraaniga nutitelefoni (kuid ei ütle, milline see on)

RED, kes on tuntud kui videovarustuse tootjana, on välja tulnud tõelise pommuudisega. Nimelt on nad tutvustanud uut premium-klassi Android-nutitelefoni Hydrogen One. Ja põhiline selle puhul ei olegi, et nad nutitelefoni tutvustasid, vaid millest see koosneb. REDi sõnul on telefonil 5,7-tolline holograafiline nanotehnoloogial põhinev ekraan, mis on võimeline kuvama tavapärast 2D pilti, 3D pilti ning REDi 4-vaatelist pilti. Mida see viimane asi tähendab, ei ole veel päris kindel.

Pärast uudise ilmumist kommenteeris REDi foorumis tegevjuht Jim Jannard välja antud pressiteadet, kuid mingit selgust see majja ei toonud – ekraan ei ole läätsepõhine (st, pole vaja lisaprille), vaid “miski, mida me kunagi pole näinud”. On mis ta on, igal juhul on suudetud väga suur põnevus tekitada. Esimesed telefonid peaks RED välja saatma juba 2018. aasta alguses kuid juba praegu saab neid REDi kodulehel eeltellida. Alumiiniumist versiooni hinnaks on $ 1195 ning titaaniumist valmistatud telefoni hinnaks on $ 1595.

Mis veel, telefoniga seoses on RED andnud sisse ka kaamera patenditaotluse, mis sisaldab endas modulaarset kaamerat just nutiseadmetele. Süsteemi külge saab kinnitada näiteks elektroonilise pildiotsija, suurema aku, lisakaamera või kasvõi lisa käepideme. Jooniste järgi on võimalik sellest kokku ehitada peegelkaamerat meenutava nutitelefoni.

Loomulikult võib telefoni välja tuleku ajaks hind olla kasvanud (või langenud, kuigi kaheldav) ning mingeid tehnilisi andmeid pole veel teada. Hetkeandmete kohaselt saab telefoni kasutada REDi videokaamerate välise monitorina. Avaldatud on seni vaid üks ülalolev tootefoto kuid kui natuke tumedaid toone heledamaks teha, on pildilt näha arvatavasti objektiivi, arvatavasti lisatarvikute kinnitust ning 3,5 mm kõrvaklappide ja USB-C ühendust.

Allikas: RED

(293)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga