Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #394: Hähnel laadija Powerstation Unipal Plus

Hähnel laadija Powerstation Unipal Plus

Aeg-ajalt võid end ikka avastada olukorrast, kus Sinu käes on mingisugune seade või lihtsalt aku, mida oleks vaja laadida, aga sobivat laadijat ennast ei ole parasjagu, või on see kuhugi ära kadunud. Sellises olukorras võib Sulle kasuks tulla universaalne akulaadija Hähnel Powerstation Unipal Plus.

Just täpselt ühe sellise universaalse Hähnel laadija Powerstation Unipal Plus loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Hähnel Powerstation Unipal Plus omadused:

Hähnel laadija

Hähnel Powerstation UniPal Plus suudab laadida enamike video- ja fotokaamerate liitiumioonakusid kui ka taaslaetavaid akupatareisid, näiteks ka Photopointis müügil olevaid Eneloop akupatareid.

Kui veelgi täpsemalt välja tuua, suudab see laadida praktiliselt kõiki 3,6 V, 3,7 V, 7,2 V ja 7,4 V liitiumioonakusid ning AA / AAA Ni-MH akusid. Läbi seadmel oleva USB sisendi on võimalik laadida nutitelefone, tahvelarvuteid, mängukonsoole ja paljut muud.

Powerstation Unipal Plus

Hähnel UniPal Plusi laadimispesad on peidetud liigutatava klapi alla, kus on tavalised AA / AAA laadimispesad ja omapärane süsteem liitumioonakude laadimiseks.

Kui akupatareisid saab laadida klassikaliselt pesasse asetamisel, siis Ni-MH akude laadimiseks on eriline süsteem. Selleks, et Unipal Plusiga laadida erineviad liitumioonakusid on laadija varustatud kahe juhtkettaga, mis võimaldab hõlpsalt laadimiskontakte liigutada nii, et need erinevate akudega sobituks. Laia valiku akude laadimine saab võimalikuks tänu unikaalsetele kaheasendilistele kontaktidele.

Unipal Plus

Akulaadija on varustastud AC/DC adapteriga koos vahetatavate EU, UK, US ja AUS pistikutega, mis võimaldavad seda mugavalt ka maailmas ringi rännates kasutada. Erinevate nutiseadmete laadimiseks on laadija küljel olemas USB pesa.

Lisaks on akulaadijaga kaasas ka 12 V DC sisendiga autolaadija, et sõidus olleski saaksid mugavalt erinevaid akusid laadida. UniPal Plus laadijal on LCD-ekraan, mis kuvab aku laetuse olekut – nii saad püsivalt näha palju on veel laadida jäänud.

Universaallaadija Unipal Plus

Kui Sul nüüd tekkis tunne, et ka Sinul võib vaja minna sellist universaalset akulaadijat nagu Hähnel laadija Powerstation Unipal Plus, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle uueks omanikuks.

Kui loosiõnne peale ei taha lootma jääda, siis loomulikult on Hähnel laadija Powerstation Unipal Plus kui ka muud universaallaadijad olemas Photopointi veebikaubamajas ja esinduskauplustes.

 


Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

 

(295)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Hähnel laadija Powerstation Unipal Plus
  • Universaalne reisilaadija
  • Sobib 2 AA / AAA NiMH aku laadimiseks
  • Laeb 3,6 / 3,7 / 7,2 / 7,4 V liitiumioonakusid
  • Integreeritud USB-pesa telefoni laadimiseks
  • LCD-ekraan kuvab laadimise staatust
59.99€62.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga