Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Sony World Photography Awards professionaalsete fotograafide Euroopa auhinna võitis eestlane

World Photography Organisation ja Sony kuulutasid välja “Sony World Photography Awards” professionaalsete fotograafide auhinnad ning Euroopa regiooni auhinna võitis eestlanna Angelika Kollin.

Konkursile esitas Kollin “Portfolio” kategooria all pildid, mis kannavad nime “Parenthood”, ning millel jäädvustatakse lapsevanemaks olemist.

Juba 17ndat aastat toimuv konkurss premeerib erakordseid fotograafe nii tehnilise meisterlikkuse kui ka originaalse lähenemise eest. Võistlusele esitati üle 395 000 pildi enam kui 220-st riigist ja territooriumilt, mis on seni suurim arv võistlustöid, mis on kunagi professionaalsete fotograafide kategoorias konkursile esitatud.

Sony World Photography Awards

Angelika Kollini sõnul jäädvustab tema fotoseeria “Parenthood” inimese eksistentsi tuuma – perekonda.

“Igal inimesel on loomupäraselt vanemad. Meie kaasaegses ühiskonnas on perekonna mõiste arenenud ja hõlmab nüüd nii traditsioonilisi kui ka uusi vorme.

Ma usun, et perekond ei piirdu enam pelgalt veresugulastega, vaid muutub üha enam pigem tunnetuseks kui konkreetseks vormiliseks ilminguks.

Minu fotograafiline uurimus uurib neid arvukaid vorme, mida tänapäeva perekond võib võtta, ühendades neid ühiste ja universaalselt otsitud inimlike tunnete alla: ühtekuuluvustunne, armastus ja emotsionaalne lähedus,” ütles Kollin.

Sony World Photography Awards

Angelika Kollin on eesti fotograaf, kes elab praegu Ameerika Ühendriikides. Ta on iseõppinud ning kasutab oma kirge fotograafia ja kunsti kui inimestevaheliste sidemete, intiimsuse ja/või nende puudumise uurimisvahendina.

Tema töö suund on ajendatud eluaegsest tahtmisest mõista ja omandada sügavam vaade inimese üksildusele ja kannatustele ning usu rollile nende ületamisel.

“Sony World Photography Awards 2024” õpilaste, noorte, avatud ja professionaalsete konkursside üldvõitjad kuulutatakse välja 18. aprillil 2024. Teiste laureaatide töödega tutvumiseks ja lisainfoks külasta veebilehte – www.worldphoto.org.

 

Eesti suurima valiku Sony fototehnikat leiad Photopointi veebikaubamajast »

 


World Photography Organisation on juhtiv ülemaailmne platvorm, mis on pühendatud fotograafia arendamisele ja edendamisele. Organisatsiooni programmid ja konkursid pakuvad väärtuslikke võimalusi fotograafidele ja aitavad laiendada nende töödega seotud vestlusi.

Sony World Photography Awards on World Photography Organisationi peamine konkurss. See on 2007. aastal asutatud üks maailma suurimaid ja mainekamaid fotokonkursse, mis premeerib professionaalide ja uute fotograafide tööd ning meelitab igal aastal kümneid tuhandeid külastajaid oma näitustele üle maailma. 

(98)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga