Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Tamroni Fotosaar kutsub seiklema ja avastama

Tänavu viib Tamron teist korda Fotosaarele seiklema ja ka Photopointi ajaveebi parimad pojad (ja tütar) on selle seikluse üle vaadanud. Eksootiline saar on päris hea vaheldus halvale suusailmale, mis sel suvel kuidagi ei ole tahtnud meid maha jätta. Veelgi parem – mängu peaauhinnaks on luksuslik reis kahele Türki GoAdventure’ilt. Lisaks loositakse välja vinget fototehnikat: Tamron 18-270mm PZD objektiiv, Manfrotto Agile fotokott 111.82€ ja Manfrotto statiivikomplekt. Loosimises saavad osaleda kõik mängijad, kes avastavad Tamroni Fotosaare saladuse.

Kõik reaalsuse eest põgenejad – Tamroni Fotosaar tervitab teid! Võrreldes eelmise aastaga, mil tuli saare erinevates sihtkohtades Tamron 18-270mm PZD objektiiviga linde ja loomi taga ajada, on seekord lisandunud uusi minimänge ja teistsugust tegevust. Ootamas on väike nostalgialaks kõigile pikajalistele arvutimänguritele ja pisike väljakutse uutele tulijatele. Vaatame siis mängu lähemalt.

Kaart
Tamroni Fotosaare
eesmärk on avastada saare südames peituv inspiratsiooni allikas. Teed allikani näitab kaart, kuid mängu eellugu tutvustab, et metsik gorilla on kaardi tükkideks rebinud ning tükid laiali paisanud. Kaarditükke on võimalik võita kolmes erinevas minimängus, neljandas mängus tuleb kaardi abil sõita paadiga ohtlike kaljude vahelt saare südameni.

Džunglionn
Sarnaselt eelmisele aastale ootab mängijat ka tänavu fotoseiklus Tamron 18-270mm PZD objektiiviga. Džunglionni juures tuleb teha etteantud kaadrite järgi pilte. Mängija peab leidma kirjust džunglist õige objekti ning valima pildistamiseks sobiliku fookuskauguse, mida saab muuta hiire rulliku abil. Mida täpsem on jäädvustatud kaader, seda parem punktiskoor on preemiaks. Kindlasti tasub väga tähelepanelik olla, sest üles tuleb leida ja pildistada ka mõned kadunud kaarditükid. Nii džunglionni ümbruses luusimiseks kui etteantud kaadrite pildistamiseks on antud piiratud aeg, mida ei tasu käest lasta.
Vajalikud oskused: tähelepanelikkus, hea silm, kiirus.

Neetud piraadikoobas
Muidu idüllilist saart varjutab neetud piraadi kohalolu, kuid tema käest on võimalik võita üks kaarditükk. Ühekäelise põrgulisega tuleb mängida mälumängu. Mäng on lihtne ja kindlasti paljudele lapsepõlvest tuttav. Laual on pahupidi pööratud ja segatud piltidega kaardipaarid ning kordamööda saab kumbki mängija avada kaks kaarti. Mängu eesmärk on leida kõik paarid ning koguda piraadist rohkem punke. Iga õigesti valitud paar annab võimaluse uuesti kaarte pöörata. Kuna neetud piraat kaotamist kohe üldse ei salli, siis võib ta ka sohki teha ja vahetada kaartide asukohti – seega ole tähelepanelik.
Vajalikud oskused: hea mälu, külm närv, tähelepanelikkus.

Liivaranna koobas
Koopas asub järjekordne kaarditükk, aga enne sinna pääsemist tuleb koopasuu kividest puhastada. Selleks tuleb mängida vana head “klotsimängu”, kus kaks või enamat ühesugust horistontaalselt või vertikaalselt kõrvuti asuvat klotsi on võimalik olematusse klikkida. Tähelepanelikult tuleb jälgida, et lõpuks ei jääks vedelema üksikuid erilaadseid klotse. Kuigi kivide asetust ja järgmisi käike on vaja jälgida, tuleb hoolikalt tähele panna ka etteantud ajapiirangut.
Vajalikud oskused: loogika, ettenägelikkus, kiire mõtlemisvõime

Kaljude vahel
Enne mängimist tuleb installida Unity Web Player. Kui kõik kaarditükid on kokku kogutud, tasub ette võtta teekond saare südamesse. Esmalt on aga vaja kindlasti kaart pähe õppida, sest ilma teed tundmata võib kergelt ära eksida ja kaljude vahel ringiratast tiirutada. Sõiduvahendiks on mootorpaat ning kõigile rallimängude fännidele peaks see väljakutse eriti meelepärane olema. Mängus on võimalik valida kahe perspektiivi (ülaltvaade ning paadijuhi vaade) vahel ja vaate vahetus toimub C klahvist. Paat on juhitav parema ja vasaku noolenupu abil, edasi ja tagasi saab liikuda alumisest ning ülemisest noolenupust. Hoolega tasub jälgida vees olevaid takistusi ning kaljude seinu. Nagu rallimängus ikka, tasub ka paadiga kimades kurvides hoogu natuke maha tõmmata, sest iga kohtumine kaljuseinaga kahjustab paati. Lisaks on kogu teekonna läbimiseks antud aega 5 minutit. Seega pole maadeavastamine mitte lihtne töö ja Tamron on viimase mängu teistest natuke keerukamaks teinud.
Vajalikud oskused: hea mälu, osavus, kiirus

Kui oled mänginud, siis jaga kommentaarides oma mõtteid ja muljeid!

Kui sa ei ole veel mänginud, siis pane end proovile: www.fotosaar.ee

(347)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Manfrotto kott Agile VII Sling must (MB SS390-7BB) Mahutab digipeegli koos akutalla ja 70-200 objektiiviga, 3-4 lisaobjektiivi ja tarvikud
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga