Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Sony ZV-1 Mark II — võimas vlogikaamera sai tähtsad täiustused

Möödunud on juba 3 aastat esimese generatsiooni ZV-1 vlogikaamera müügile tulekust ning selle aja jooksul on Sony hoidnud kõrvad lahti ja kuulanud kasutajate poolseid mõtteid ja soovitusi.

Selle sisendi põhjal on loodud uus ja täiustatud Sony ZV-1 Mark II, mis nüüd ka Photopointi esinduskaupluste lettidele ja veebikaubamajja kohale jõudnud.

Sony ZV-1 II

Sony ZV-1 Mark II on sisuloomiseks sündinud

Sony ZV-1 Mark II võib esmapilgul sarnaneda oma eelkäijaga, kuid pakub tegelikult mitmeid täiustusi, mis muudavad selle tunduvalt paremaks.

Mitmed vlogerid ülemaailma kaebasid ZV-1 puhul, et sellel ei olnud 24 mm fookuskauguse juures piisavalt laia vaatevälja. Õnneks on Sony neid kuulda võtnud ning ZV-1 Mark II on varustatud ZEISS Vario-Sonnar T* 18-50mm f/1.8-4 suumobjektiiviga, mis annab üli-lainurkvaate 18 mm otsast. Muuhulgas on objektiivil integreeritud neutraalhall (ND) filter, mis reguleerib valguse säritust kolme astme võrra.

Sujuvad kaadrid tagab ZV-1 II vlogikaameras Active Mode režiim, mis stabiliseerib kaadri elektrooniliselt ning seetõttu cropib ka kaadrisse sisse vähesel määral.

Sony ZV-1 II

Veelgi täiuslikumaks lihvitud autofookus ZV-1 II sees aitab isegi 4K resolutsioonis hoida Sinu kaadrid teravana, kasutades hübriidset teravustamissüsteemi, mida näed ka professionaalsetes Sony α-seeria täiskaader hübriidkaamerates. Tänu silmtuvastus autofookusele (Eye-AF) suudab teravuse hoida nii inimete kui loomade peal.

II generatsiooni Sony ZV-1 abil ei jää Sa selgeks vaid visuaalselt, sest kaamera sees peituv 3-kapsline mikrofon hoiab ka Sinu heli selgena. Automaatse režiimi peal filmides tuvastab ZV-1 II nägude järgi ära, millist mikrofoni kasutada parima heli saavutamiseks. Salvestades manuaalrežiimis saad ise valida, kas kasutad eesmist, tagumist või kõikides suundades olevaid mikrofone.

Sony ZV-1 II

Kui soovid silma paista veebikõnedes, siis võid ära unustada oma praeguse veebikaamera ja hakka selle asemel kasutama hoopis ZV-1 II. Selleks tuleb kaamera ühendada USB-C kaudu oma arvuti või telefoniga ja ongi kogu moos! Muide, ZV-1 Mark II on toetatud Sony Creators’ rakenduse poolt, mis aitab Sul salvestatud sisu edastada ja kaamerat ka kaugjuhtida.

Sony ZV-1 II on suurepärane valik neile, kes tahavad võtta sammu edasi oma nutitelefonist ja viia videokvaliteet järgmisele tasemele. Parim osa on see, et seda saab samamoodi taskus kaasas kanda ning kuna see kaalub kõigest 292 grammi, siis isegi pikematel shootidel ei väsi käed ära.

 

Telli Sony ZV-1 II endale kohe ära – tarneaeg ainult 1-3 tööpäeva»

 


Kahtlemata on uue fototehnika ostmine arvestatav investeering ja seetõttu pakume võimalust kasutada mugavaid ja paindlikke järelmaksu võimalusi – nii ei pea kogu summat kohe tasuma, vaid saab maksta osamaksete kaupa.

PS! Teeme vahetust – too enda enda vana fototehnika meile ja saad uue kaamera/objektiivi ostul isegi soodushinnast veel alla! Rohkem infot »

Photopoint on Sony fototehnika ametlik ja pikaajaline partner Eestis. Photopoint.ee ostujuhid – ammuta inspiratsiooni ja teadmisi.

(227)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Sony ZV-1 II
  • 20,1-megapiksline Exmor RS BSI CMOS sensor
  • ZEISS Vario-Sonnar T* 18-50mm f/1.8-4 suumobjektiiv
  • 4K UHD 3840 × 2160 30p videosalvestus
  • Pööratav puutetundlik ekraan
  • Spetsiaalsed funktsioonid sisuloojatele
999€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga