Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Uus Garmin Approach S62 – justament golfaritele

Garmin Approch S62

Nutiseadmete tootja Garmin tõi turule tippklassi GPS-spordikella nimega Approach S62, mis on mõeldud kasutamiseks golfi mängivatele harrastajatele ja proffidele. Elegantne tootemudel sisaldab golfiväljaku kohta käivat teavet ja värvilisi kaarte, mis võimaldavad golfaritel mängu täie rinnaga nautida

Uue nutikella disainimisel kasutati päikesevalguses loetavat 1.3-tollist puutetundlikku ekraani, mis on eelmistest mudelitest 17% võrra suurem.  Uus Approach S62 tagab mugava ja naudingurikka golfimängu, sest nutikellal on golfimaailmas tuntud rakendused: PlaysLike, Distance, Hazard View, Virtual Caddie, mis võimaldavad analüüsida tuule kiirust, golfiväljaku ulatust, eelnevaid lööke jne.

Garmin Approch S62

Garmini rahvusvaheliste tarbekaupade müügi asepresidendi Dan Bartel sõnul tagab Approach S62 golfarile praegu müüdavate kelladega võrreldes parema ligipääsu olulisele informatsioonile ja selle disain passib kõikjale – mitte ainult golfiklubisse, vaid ka argiellu. 

Aktiivsed golfarid saavad uue nutikella abil mängust veelgi rohkem infot, kui ühendavad selle “Garmin Golf” rakendusega. Äpi kasutamine võimaldab saada mängustatistikat, mis edastatakse kellale (näiteks täpsete soorituste protsent, GIR protsent jne.). 

Loomulikult sisaldab Garmin Approach S62 rakendusi, mis kuluvad ära mitte üksnes golfiklubis, vaid ka igapäevaelus. Üldkehalise ettevalmistuse ja tervisliku seisundi näitajate fikseerimiseks on kellal olemas Pulse Ox andur, mis võimaldab hinnata vere hapnikusisaldust. Nagu spordi/nutikelladele normiks on saanud, siis võimaldab Approach S62 vastu võtta sõnumeid/teateid ja kuvada neid otse ekraanile. Lisaks on olemas erinevad treeningrežiimid ning “Garmin Pay” abil saab teha viipemakseid.

Uue golfikella aku kestab kuni 20 tundi GPS režiimil ja kuni 14 päeva nutikella režiimil. “Garmin Quickfit” rihm võimaldab mugavalt muuta kella välimust ja stiili – valikus on nahk, silikoon, nailon ja titaan rihmad. 

 

Kõik Garmin tooted leiad mugavalt meie veebikaubamajast ››

 

Allikas: Garmin

(265)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga