Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #358: Xiaomi Mi TV Stick

Xiaomi Mi TV Stick

Kui oled mõelnud oma tavalise teleri väljavahetamisele nutiteleri vastu, siis sellenädalane kasulik vidin on mõeldud just Sulle. Nimelt võimaldab taskukohane Xiaomi Mi TV Stick muuta Sinu tavateleri nutiteleriks ilma, et peaksid investeerima sadu eurosid uue teleri ostuks. See multifunktsionaalne FullHD 1080p meediapleier võimaldab Sul vaadata oma lemmiktelesarju ja filme, lugeda uudiseid või kuulata raadiot. Android TV 9.0 toel töötavat Mi TV Stick’i kasutades saad isegi mängida oma lemmikmänge.

Just täpselt ühe sellise multifunktsionaalse Xiaomi Mi TV Stick’i loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Xiaomi Mi

Xiaomi Mi TV Stick on ülikerge ja väike vidin, mis muudab Sinu elu huvitavamaks ja mugavamaks. Mi TV Stick ei ole mõeldud ainult kodus kasutamiseks. Selle saad mugavalt endaga kaasa võtta ja ühendada iga HDMI sisendiga teleri, monitori või isegi näiteks projektoriga. Meediapleieri seadistamine võtab vaid hetke – sisesta Mi TV Stick teleri HDMI pessa, ühenda see WiFiga ja hakka oma nutitelerit avastama. Lisaks saad kasutada Google Play rakenduste poodi, et laadida alla oma lemmikrakendused mängimiseks või striimimiseks.

Meediapleier

Nelja tuumalise protsessori ja 8GB sisemäluga Mi TV Stick töötab Android TV 9.0 toel tuues meelelahutuse Sulle lähemale. Samuti toob DTS ja Dolby HD Sinuni ruumilise, sujuva, dünaamilise ja endassehaarava stereoheli, et saaksid nutiteleri kogemust täielikult nautida. Lisaks WiFi ja Bluetooth ühendusele on meediapleieril sisseehitatud Chromecast mis võimaldab Sul mugavalt videod otse nutitelefonist, tahvelarvutist või sülearvutist teleri ekraanile tuua.

Xiaomi meediapleier

Komplektis on kaasas kaugjuhtimispult mida kasutades saad häälkäskluste teel suhelda Google Assistant’iga, et leida kiiresti see mida otsid – selleks vajuta puldil mikrofoni nuppu ja lihtsalt küsi. Lisaks on puldil spetsiaalsed nupud Netflixi ja Prime Video jaoks, et pääseksid ka neile kiiremini ligi.

Xiaomi

Kui nüüd tekkis tunne, et Sinu elust on puudu üks praktiline Xiaomi Mi TV Stick, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle meediapleieri uueks omanikuks. Kui loosiõnne peale ei taha lootma jääda, siis loomulikult on Xiaomi Mi TV Stick olemas ka meie veebikaubamajas.


Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

 

(1843)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Xiaomi Mi TV Stick
  • FullHD 1080p meediapleier teeb teleri nutikaks
  • Striimi multimeediat erinevatest teenustest
  • Neljatuumaline protsessor, 8 GB sisemälu
  • WiFi & Bluetooth ühendus, Chromecast
  • Dolby & DTS ruumiline heli
44.99€54.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga