Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #194: Pildiraam CK 1006 5×0

img_7344

Värvid, värvid, värvid – käes on ilmselt sügise kõige ilusamad hetked. Punakollased lehed jalge all sahisemas ning meid võrdlemisi harva õnnistava sügispäikese käes särades langemas. Seda enam tuleb ikka ja jälle oma pildiaparaadid kodust kaasa haarata, sest tahaks ju kõik ilusad hetked piltidele jäädvustada, et hiljem oleks ka raagus puude hooajal midagi värvikirevat meenutada. Et innustada meie lugejaid ka imelisi sügisvärve paberile panema ning ühtlasi tähistada ka PhotoExpress Online’i neljandat sünnipäeva, olemegi sellel nädalal kasulikuks vidinaks valinud üliarmsad CK pildiraamid 5 foto jaoks.

NB! Loosimine on lõppenud. Random.org numbrigeneraator valis seekordseks võitjaks kommenteerija nr 10 – Käty Kivirand. Palju õnne! Võtame võitjaga peatselt ühendust!

img_7351
Vahepeal justkui tundus, et see digiajastule omane nutiseadmetes ja mälukaartidel piltide talletamine on meid kõiki natukene liiga mugavaks ja laisaks muutnud. Milleks näha vaeva paberfotodega, kui palju lihtsam on võtta oma nutitelefon või tahvelarvuti ja seal vaid paari sõrmeviipega kõik oma fotošedöövrid läbi sirvida? Õnneks peab tunnistama, et tegelikult tundub fotode paberile panemine taas nii-öelda moes olevat ning erinevad pildiraamid on üha levinumad sisustuselemendid. Selle üle saab olla ainult hea meel. Ning millest veel siis pilte klõpsida kui omaenda lastest?

img_7358

Tõsi, nende pildiraamide näol on tegemist eelkõige beebipiltide talletamiseks mõeldud fotoraamidega, mis mahutavad kuni viis fotot. Lisaks on eraldi olemas koht, kuhu saab kirja panna detailid beebi sünni kohta. Raamil on kaunid hõbedased ääred ning raami tagumine osa on kaetud pehme musta värvi sametiga, mis annab fotoraamile veelgi luksuslikuma välimuse.

img_7366

Iseenesest väga aegumatu pildiraam, kuna toob rõõmu nii vanematele ning ka tulevikus on lapsel endal suuremana vahva oma beebipilte ning sünniinfot meenutada. Samuti sobib selline pildiraam ka armsaks üllatuseks näiteks vanavanematele või miks mitte mõne vastsündinud beebi värsketele vanematele.

img_7365

Kui meie lugejate seas leidub imekombel ikka veel inimesi, kes miskipärast pole tuttavad PhotoExpress Online mugavustega, siis nüüd pole küll enam mingeid vabandusi alles jäänud. Fotode paberile talletamise protsess on lihtsaimast lihtsam. Nimelt lihtsalt vali välja oma lemmikpildid, lae need üles meie fotode tellimise keskkonda, kus saadetakse need otse fotolaborisse, kus siis meie usinad laborandid nendest paberfotod trükivad. Ja seda kõike täiesti kodust lahkumata! Lisaks just sellel nädalavahetusel tähistab PhotoExpress Online oma neljandat sünnipäeva ja nädala lõpuni on kõik fotod -30% – kiirustage!

Kui hakkasid nüüd mõttes läbi lappama kõiki fotosid, mis vajaksid paberile panemist ning selle armsa raami sisse paigutamist, siis ära unusta kommentaariumis oma eelistatud värvi valimast ning juba esmaspäeval võib loosiõnn Sulle naeratada. Kui aga esmaspäevani tundub olevat liiga pikk aeg, siis sea sammud meie veebipoodi.

(889)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Pildiraam CK 1006 5x0 BL Metallist pildiraam beebipiltidele
Pildiraam CK 1006 5x0 PK Metallist pildiraam beebipiltidele
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga