Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Ennekuulmatu! Photopointi veebikaubamaja uuenes jälle! #VR #4K #AR #3D

Photopointi veebikaubamajas on ikka väga tormilised ajad. See oleks nagu alles eile olnud, mil avasime oma esimese veebipoe ning kutsusime kliente kodust lahkumata oste vormistama. Mäletan selgelt seda päeva, mil avalikustasime Photopointi veebipoe praeguse versiooni – tuues sellega kaasa täiesti uue disaini ning ka uued kaubagrupid. Viimaste nädalatega oleme jõudnud lausa kahe suure, uue verstaposti juurde.

Sel nädalavahetusel on Photopointi veebikaubamajas suur pidu – meie tootevalikus on nüüd üle 200 000 toote ning selle puhul on juba reedest suur sooduskampaania. Aga see ei ole see, millest me rääkida tahame. Veel suurem uudis on see, et Photopointi veebikaubamajas on maailmas esimese veebipoena kolimas täielikult kolmemõõtmelisse virtuaalreaalsusesse. Jah, sa lugesid seda õigesti. 3D ja VR. Nüüdsest saab Photopointi veebipoes sirvida ülimugavalt kasutades virtuaalreaalsuse prille. Mis veel – sirvimiseks ei ole klaviatuuri ega hiirt ega ka juhtpulte vaja – kasutades oma seadme AR (augmented reality) funktsionaalsust, saab kõik sisendid teha käeviibutusega. Aga see pole veel kõik. Tänu sellisele lahendusele on meil lisandunud ka uus oluline funktsioon – tooteid saab virtuaalreaalsuses kohapeal testida. Tahad teada, kuidas lõhnab* uus parfüüm? Ainult vajuta Proovi nupule ja tunned, kuidas see lõhnab. Tahad teada kui mugav on uus kaamera sinu käes? Vajuta Proovi nuppu ning virtuaalreaalsuses saad kohe kaamera järgi testida.

Aga see ei ole veel kõik. Tagamaks klientidele võimalikult mugava ostukogemuse, on lisandunud ka uus transpordivalik: sinu diivan. See tähendab seda, et enam ei pea kullerit ootama või pakiautomaati järele minema. Kaup tuuakse kohe Sinu koju ja pannakse diivanile Sinu kõrvale. Sest klient on Photopointi jaoks kõige olulisem. Jah, Sinu rahulolu on meie jaoks esmatähtis. Aga pikemalt seletamata – vaata uue veebipoe tutvustust siinsamasel.

 

* NB! Osade toodete testfunktsioon ei pruugi 100% toimida – lõplik kasutuskogemus sõltub kliendi kasutatavast seadmest.

(964)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga