Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #372: Digipower vloggeri komplekt Follow Me

Digipower Follow Me

Uue kasuliku vidinana toome täna teie ette Digipower Follow Me vloggeri komplekti, mis võimaldab nutitelefoni abiga luua täiuslikku ja professionaalset sisu oma sotsiaalmeediasse. Tänu oma mugavusele ja käepärasusele sobib komplekt ideaalselt algajale videograafile, ning sisaldab kõike vajalikku köitva sisu loomiseks – alustades mikrofonist ja videovalgustist kuni statiivi ning kaugjuhtimispuldini.

Just täpselt ühe multifunktsionaalse Digipower Follow Me vloggeri komplekti loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Digipower Follow Me vloggeri komplekti omadused

Vloggeri komplekt

Digipower Follow Me vloggeri komplekti puhul on tegemist kõik-ühes videokomplektiga, mis võimaldab algajal või ka juba kogenud videograafil luua köitvat sisu sotsiaalmeedia jaoks. Kompaktne ja võimas stardikomplekt sobib suurepäraselt YouTube, Instagrami või TikToki kvaliteetsete videode loomiseks.

Universaalne videovalgusti külge kinnituv mikrofon parandab helisalvestuse kvaliteeti ning muudab selle selgemaks ja professionaalsemaks. Pane tähele, et iPhone 7 ja uuemate nutitelfonide kasutamisel ühenda 3,5 mm – Lightning adapter (ei sisaldu komplektis) kõigepealt enda telefoniga ning seejärel alles adapter mikrofoniga. USB-C pesaga Android seadmetega kasutamisel, millel ei ole 3,5 mm pesa, ühenda USB-C – 3,5 mm adapter (ei sisaldu komplektis) kõigepealt enda nutiseadmega ning seejärel mikrofoniga.

Digipower Follow Me vloggeri komplekt

Lisaks kristallselget heli pakkuvale mikrofonile on komplektis ka 36 LED tulega videovalgusti, mis aitab luua stuudiokvaliteediga valgustuse. Videovalgustil on 3-tasemeline heleduse reguleerimise funktsioon, mis pakub võimalust filmida just sellises valguses, mis Sulle parasjagu sobib. Kogu komplekti hoiab üleval mugav telefonihoidikuga käepide, mis on ühtlasi ka praktiline lauastatiiv. Samuti saad seda kasutada ka käsistatiivina, kui soovid filmida liikumises olles.

Vlogger

Mugavaks videode loomiseks läheb loomulikult vaja ka kaugjuhtimispulti, mis on samuti Digipower Follow Me vloggeri komplektis täiesti olemas. Praktilise telefonihoidiku sisse on ehitatud pisike kuid praktiline eemaldatav kaugjuhtimispult, mille abiga saad videosid alustada ja lõpetada olles ise kasvõi 9 meetri kaugusel. 

Vlog

Kui nüüd tekkis tunne, et ka Sina tahaksid seda praktilist Digipower Follow Me vloggeri komplekti ka endale saada, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas need endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik nende kvaliteetsete uueks omanikuks. Kui loosiõnne peale ei taha lootma jääda, siis loomulikult leiab need ka meie veebikaubamajast.

 


Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(492)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Digipower vloggeri komplekt Follow Me
  • Kõik-ühes nutitelefoni videokomplekt
  • Komplektis mikrofon, lauastatiiv, telefonihoidik
  • Kompaktne 36 LED-iga videovalgusti
  • 9-meetrise tööraadiusega kaugjuhtimispult
  • Täiuslik komplekt alustavale videograafile
59.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga