Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #229: Vivanco vibratsiooniandur

Vivanco tootedisainerite sulest ilmub ikka ja jälle erinevaid kodu turvalisuse suurendamiseks mõeldud pealtnäha lihtsaid kuid seejuures vägagi kasulikke seadeldisi. Meie ajaveebi usinamad lugejad on ilmselt ka märganud, et kasuliku vidina rubriigis on nii mõnedki Vivanco turvaseadmedest üles astunud ning oleme seeläbi tutvustanud, kuidas selliste väga väikeste asjade nagu akna ja ukse alarmide, võltsi valvekaamera või siis loomulikult kõigile kohustusliku suitsuanduri abil on võimalik oma kodu tunduvamalt turvalisemaks muuta. Ning ega ka sellenädalane kasulik vidin oma eelkäijatele milleski alla jää – teie ette astub ülipraktiline klaasile paigaldatav Vivanco vibratsiooniandur.

NB! Loosimine on lõppenud. Random.org numbrigeneraator valis küsimusele vastajate hulgast seekordseks võitjaks kommenteerija nr 8 – Kaja Raid. Palju õnne! Võtame võitjaga peatselt ühendust!

Vivanco vibratsioonianduri puhul on siis tegemist klaasile paigaldatava seadeldisega, mis aktiveeritud olekus suudab tuvastada selle klaasi purunemise, kuhu külge ta paigaldatud on, ning annab sellest valju kuni 95 dB helisignaaliga märku, peletades seeläbi nii mõnegi pahatahtliku sissetungija minema ja nurjates nende kurjad plaanid. Seejuures on nii anduri kasutamine kui ka selle paigaldamine ülimalt lihtne ning selleks pole tarvis mingeid mutreid või kruvisid. Nimelt paikneb anduri taga kahepoolne kinnituskleeps, mis tähendab, et anduri paigaldamiseks piisab vaid endale sobival aknaklaasil õige koht leida ning see lihtsalt klaasi külge kleepida.

Anduri aktiveerimine käib selle ääres asuvast praktilisest on/off lülitist, mis teeb selle igapäevase reguleerimise lihtsaks ja mugavaks. Lisaks on andur veel varustatud kahe erineva tundlikuse tasemega, mille reguleerimine käib selle teises ääres asuvast lülitist. Seejuures paikneb anduri peal ka LED indikaator ja “test nupp”, millega saab hõlpsasti kontrollida patareide taset. Seega kui andur on aktiveeritud olekus ja tuvastab vibratsioonid, mis tulenevad klaasi purunemisest, kostub vali kuni 95 dB alarm, mille kohta on Vivanco lubanud, et see kostub kuni 3 meetri kaugusele.

Disainilt on Vivanco vibratsiooniandur ülimalt õhuke ning tagasihoidlik – just nagu ühele turvaseadmele kohane. Seega ei pea muretsema, et aknaklaasile paigaldades see vaatele ette peaks jääma või siis hoopiski kurikaeladele koheselt silma hakkaks. Töötamiseks vajab andur kahte CR2032 tüüpi patareid, mis on ka komplektis kaasas, seega saab vibratsiooniandurit koheselt kasutama hakata.

Kui nüüd tekkis tunne, et kodu oleks tunduvalt turvalisem, kui selline praktiline vibratsiooniandur oleks mõnele aknale paigaldatud, siis ära unusta kommentaariumis sõna võtmast ning juba esmaspäeval saabki üks õnnelik kommenteerija selle Vivanvo vibratsioonianduri uueks omanikuks. Kui aga arvad, et vajad seda andurit enda elamisse kiiremini, siis leiad selle loomulikult ka meie veebikaubamajast.

(847)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Vivanco vibratsiooniandur (37520)
  • Vibratsiooniandur klaasile
  • Tuvastab klaasi purunemise
  • Lihtne paigaldada
  • Vali 95 dB alarm
  • Tagasihoidlik disain
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga