Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Razeri hiiremattide kuningas – kahepoolne “Vespula”

Razeri senist hiirematti nimega ExactMat 30.49€, olem ma juba päria kaua igapäevaselt kasutanud. See on suurepärane hiirelibesti – kahepoolne, vastupidav väga hea pinnakaviimistlusega jne. Sellel on siiski üks probleem. Tõesti, üksainus. Nimelt hakkab pikematel kursorisessioonidel randmekont tihtipeale külmetama. Metall, millest matt tehtud on, on ju kõva ja olenevalt ruumi temperatuurist vahel ka päris jahe.

Nüüd esitleb Razer aga uut, täiustatud versiooni sellest senisest kahepoolsest ExactMat`ist. Vespula-nimeline uustulnuk on üldjoontes sarnane oma eelkäijaga – samasugune kahepoolne kasutusvõimalus – ühel pool täpseks ja teisel kiireks kursoriliigutamiseks sobilik pinnnaviimistlus. See viimistlus olevat Razeri sõnul võrreldes ExactMat`iga veidi täiustatud. Olulisim omadus Vepsula juures on aga selle esiääres olev geelpadjand, mis arvutimaratoonorite randmekondi hellalt oma embusesse haarab.

Palju küsimusi Vespula kohta on veel lahtised: on see valmistatud samamoodi alumiiniumist nagu ExactMat või on siin kasutatud mingit plastikulaadsemat kõva materjali? Kas geelpadjand on mati külge kinnitatud või saab seda sarnaselt ExactMat`i padjandiga varustatud versiooniga 35.57€ ka selle küljest eemaldada? Kas kummpadjandid, millega matt lauale toetub, on seekord lapsekindlamalt kinnitatud või mitte?

Kõigile neile küsimustele loodan vastuse leida märtsikuus, Photopointi Ajaveebi Karbist-välja sektsioonis. Soovituslikuks Vespula hinnaks Vanas Maailmas nimetab Razer 34.99€ ehk umbes viis ja poolsada krooni.

Vespula krobeline pool täpseks kursoriliigutamiseks

[nggallery id=46]

Vespula sile pool kiireks kursoriliigutamiseks

[nggallery id=45]

(522)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Razer Exact Mat hiirematt Razer eXactMat hiirematt. Kahepoolne alumiiniumist hiirepadi: üks pool on kiireks tööks hiirega (sile), teine pool on täpsust nõudvate tööde jaoks (krobeline). Suurepärane hiire liikuvus ning täpne kursori juhtimine, kriimustuskindel...
Hiirematt+randmetugi Razer Exact Mat & Exact Rest Hiirematt+randmetugi Razer eXactMat & eXactRest Komplekt koosneb hiirematist ja randmetoest. kahepoolne hiirematt (üks pool kiireks tööks, teine täpsust nõudvateks ülesanneteks) geelpadjaga randmetugi kombineeritud...
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga