Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #295: BIG tahvelarvutihoidja statiivile TH1

Sellenädalane kasulik vidin on kindlasti suureks abimeheks kõigile meie fotograafidest ajaveebi lugejatele, kes on harjunud pildistades lisaabilisena kasutama ka tahvelarvutit. Seejuures võib tihtipeale juhtuda, et tahvelarvutit pole millegagi võimalik kuskile selliselt kinnitada, et see alati koheselt ka silma all ja käeulatuses oleks. Sellisel juhul aitabki Sind BIG tahvelarvutihoidja statiivile TH1.

Just täpselt ühe sellise ülimalt praktilise BIG TH1 tahvelarvutihoidja statiivile loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

BIG TH1 tahvelarvutihoidja puhul on tegemist koos statiiviga kasutamiseks mõeldud hoidikuga, millega on ülimalt lihtne tahvelarvuti statiivile kinnitada. Vägagi praktiline abividin, kui nii stuudios kui ka väljas pildistades soovid tahvelarvutit näiteks kaamera juhtimiseks kasutada. Tahvelarvuti saab kindlalt hoidikusse paigutada ning selle abil siis turvaliselt statiivile kinnitada.

Tänu reguleeritavale suurusele on BIG tahvelarvutihoidja võrdlemisi universaalne. Täpsemalt sobib ta 7–10″ ekraaniga seadmetele ning olenevalt sellest, kumba pidi Sa oma seadme hoidjasse soovid paigutada, siis mahuvad ära kas 15–25,8 cm pikkused või laiused tahvelarvutid. Maksimaalne tahvelarvuti paksus peab jääma 16–30 mm vahemikku. Seejuures on kõik seadmega kokku puutuvad hoidja ääred polsterdatud pehme kummi või vahtkummiga, mis tagavad tahvli kindla püsimise ning lisaks ei pea muretsema oma seadme kriimustamise pärast.

BIG tahvelarvutihoidja kinnitub statiivile universaalse 1/4″ keermega ning seega on seda ülimalt lihtne iga statiiviga kasutada. Hoidikut on lisaks ka ülimalt lihtne kaasas kanda, kuna see kaalub kõiges 110 grammi ning kokkupandult on selle mõõtmed 63 × 183 × 120 mm. Seega on seda lihtne oma kaamerakotis alati kaasas kanda ning vajadusel saab selle koheselt appi võtta.

Kui nüüd tekkis tunne, et just see ülimalt kompaktne ja praktiline hoidik aitaks Sul oma tahvelarvuti hõlpsasti statiivile kinnitada, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle asjaliku BIG TH1 tahvelarvutihoidja uueks omanikuks. Kui loosiõnne peale ei taha lootma jääda, siis loomulikult leidub BIG TH1 tahvelarvutihoidja statiivile ka meie veebikaubamajas.

 

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(334)

Artiklis kirjeldatud tooted:
BIG tahvelarvutihoidja statiivile TH1 (425401)
  • Tahvelarvuti kinnitamiseks statiivile
  • Sobib 7–10" ekraaniga seadmetele
  • 1/4" keermega kinnitus
  • Kaal ainult 110 g
14.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga