Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #379: Speedlink juhtmevaba hiir Imperior

speedlink imperior

Sellenädalaseks kasulikuks vidinaks on Speedlink Imperior, see juhtmevaba mängurihiir on loodud kasutajatele, kellel on hiire jõudlusele ja selle isikupärasemaks tegemisele kõrged nõudmised. Järgnevalt vaatamegi lähemalt neid võimalusi, millega Speedlink seekord välja on tulnud!

Just täpselt ühe laheda Speedlink Imperior juhtmevaba hiire loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Speedlink Imperior juhtmevaba hiire omadused

speedlink

Speedlinki hiirel on mängimiseks vägagi arvestatavad näitajad – sellel on tervelt 10 00 dpi tundlik optiline seade ning värskendussagedus 1000 Hz, mis koos tagavad head võimalused arvutimängudes domineerimiseks. Hiir on varustatud lausa kaheksa nupuga, neist üks on neljasuunaline. Tänu suurele hulgale nuppudele on seega võimalik seadistada kõik olulisemad käsud otse oma sõrmede alla!

juhtmevaba hiir

Korralikule mängurihiirele kohaselt on ka Imperior varustatud RGB valgustusega, mida saad seadistada Speedlinki enda tarkvara abil. Lisaks saad salvestada hiire sisemisele mälule viis erinevat valgustuse profiili, et siis vastavalt enda soovidele nende vahel valida.

Arvutihiire sätteid saad seadistada samamoodi Speedlinki tarkvara läbi, pannes näiteks paika, mis funktsiooni vastav nupp hiirel täidab. Speedlinki tarkvara kaudu saad ka hiire tundlikuse sätteid muuta vastavalt enda soovidele, näiteks kiirem reaktsioonikiirus mängimiseks ja aeglasem lihtsalt internetis surfamiseks.

imperior hiir

Imperior arvutihiir on varustatud liitiumioonakuga, mis tähendab, et Sa ei pea muretsema patareide pärast! Lihtsalt laadi aku kaasas oleva USB kaabli abil täis ning oledki valmis jälle tuld andma. Lisaks on hiirel intelligentne energiasäästurežiim, et hiir puhkehetkedel enda aku tarbimist säästaks.

Hiir on Bluetoothi abil juhtmevaba – ei mingit takerdumise probleemi! Bluetooth levi ulatub kuni kümne meetri kaugusele, kuid soovi korral võid hiirt hoida USB kaabli abil ka pidevalt vooluvõrgus ning mitte muretseda, ega aku hakka tähtsatel hetkedel tühjaks minema.

speedlink mängurihiir

Kui nüüd tekkis tunne, et ka Sina tahaksid seda põnevat Speedlink juhtmevaba hiirt Imperior ka endale saada, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas seda endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle vägeva arvutihiire uueks omanikuks. Kui loosiõnne peale ei taha lootma jääda, siis loomulikult leiab need ka meie veebikaubamajast.

 


Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(524)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Speedlink juhtmevaba hiir Imperior (SL-680101-RRBK)
  • Juhtmevaba 8-nupuline mängurihiir
  • Täpne 5000 dpi sensor
  • Programmeeritavad nupud
  • Saab kasutada nii juhtmevabalt kui juhtmega
  • Reguleeritav RGB valgustus
39.99€49.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga