Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Roccat Nyth hiir arvutimänguritele on saamas reaalsuseks

roccat-mängurihiir-nyth

Mitte väga ammu kirjutasin siin hubases Photopointi blogis Roccati uuest hiirekontseptsioonist Roccat Nyth. Loetud kuude jooksul on aga futuristlik kontseptsioon teinud suuri edusamme. Reaalsuses tähendab see seda, et ilusast ideest on valmistatud täiesti töötavad mudelid, mida Roccat on näitamas käinud tehnikamessidel ning presenteerinud enda Hamburgi peakontoris.

Veebiruumi on kogu sellest suurest presenteerimisest jõudnud videod, mille abil huvilised arendusjärgus oleva hiire kohta palju tõetruumat infot ammutada saavad, kui tootefotodelt. Allpool pakumegi vaatamiseks nii Roccat Nyth’i kui ka teisi Roccati vingeid uudistooteid tutvustavaid juutuubiklippe.

 

 

 

Värskendame siis mälu ja veel parem, vaatame oma silmaga, mis teeb Nyth’ist superhiire. Nyth on esimene hiir, mille klahvide arvu võib kasutaja ise endale sobivaks seada. Täpsemalt siis pöidlaklahvide arvu. Pöidla alla jääb tervelt 12 potentsiaalset klahvi, kuid erinevate klahvikatetega võib nende arvu ja funktsionaalsust muuta. Hiirt saab kohaldada kas vastavalt hetkel mängitavatele mängudele (FPS, RPGMMO vms) või oma mängustiilile. Lisaks pöidlaklahvidele võib vahetada ka ka hiire vastaskülge so parema käe kahe väiksema sõrme alla jäävat hiire külge, muutes selle siis kas kitsamaks või laiemaks, täpselt nii nagu mängustiiliga kõige paremini sobib.

 

 

 

Ning nagu sellest veel vähe oleks annab Roccat iga Nyth hiirega kaasa ka kogu klahvide ja küljedetailide tehnilise info, et soovi ja võimaluste korral võib iga kasutaja endale 3D-printeriga välja printida justnimelt enda jaoks sobiva kuju ja värviga klahvid. Seega on hiirte tulevik veel vaid mõne kuu kaugusel.  Järgmises videos võivad huvilised heita pilgu Roccati sepikodadesse st peakorterisse ning jälgida lähemalt Roccat Nythi arengut ning seda, mis käesolevaks hetkeks juba valmis tehtud on.

 

 

 

Kauplustest Nyth hiirt praegu veel osta ei saa. Kuuldavati aga peaks Roccat uue superhiire müügile paiskama selle aasta teises või kolmandas kvartalis. Hinna kohta esialgu infot pole, kuid suure tõenäosusega jääb hind pigem ülespoole 100 eurot.

Allikas: Roccat

 

(767)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga