Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Panasonic täiendas videokaamerate valikut viie uue mudeliga

Postitas: Lauri

Panasonic tutvustas viit uut erinevate omadustega videokaamerat, mis salvestavad filmitud materjali SD mälukaardile või kõvakettale.

Uuteks kaamerateks on vasakult: Võimas 70X suumiga ja SD mälukaardiga SDR-S26; Kõvakettaga videokaamerad SDR-H90 ja SDR-H80; SD-mälukaardiga, kompaktsed SDR-S15 ja SDR-SW21.

Panasonic SDR-S26  ja SDR-H90/SDR-H80

Panasonic SDR-S26 SD mälukaadiga videokaameral ja SDR-H90/SDR-H80 HDD videokaameral on võimas 70x optiline ultra suumobjektiiv, millega saab hõlpsalt jäädvustada kaugel asuvate subjektide ilmet ja liikumist.

Ületades tavalise 50x suumobjektiivi võimalusi, salvestab 70x ultra suumobjektiiv kaugeid objekte dünaamiliselt nii, nagu need oleksid päris lähedal. Advanced O.I.S. (pildistabilisaator) vaigistab käe värina mõju, et kasutaja saaks alati salvestada erakordselt selgeid ja teravaid suurplaanvõtteid.

Kõigil kolmel mudelil on ka iA (Intelligent Auto) funktsioon. iA funktsioon valib automaatselt kõige sobivama võtterežiimi vastavalt tegelikele võttetingimustele, võimaldades salvestada ilma tülika sätete seadmiseta. S26 ja H80 on saadaval nelja erinevat värvi korpusega.

Kõvakettaga videokaamerad SDR-H90 ja SDR-H80

H90ja H80 salvestavad SDHC/SD mälukaardile või sisseehitatud kõvakettale. H90 sisseehitatud 80 GB kõvaketas (HDD) mahutab kuni 72 tundi salvestusi, samas saab H80 mudeli sisseehitatud 60 GB kõvakettale salvestada kuni 54 tundi.

Kasutades 32 GB SDHC mälukaarti (valikuline lisatarvik), saab selle täiendava mälumahuga salvestada videot veel kuni 26 tundi ja 40 minutit.

Tänu silmapaistvale töökindlusele on nende kahe mudeli puhul ka andmed hästi kaitstud. Seda võimaldab SDHC/SD mälukaart, mis ei nõua mingit ajamsüsteemi, ning põrutuskindel kaitse, mis aitab sisseehitatud kõvaketast kaitsta väliste löökide mõju eest.

Need veelgi pikema salvestusaja ja vastupidava konstruktsiooniga mudelid sobivad ideaalselt pikaajaliste ürituste salvestamiseks või reisile kaasa võtmiseks. Advanced O.I.S. ja 70x optilise ultra suumobjektiivi kombinatsioon tagab selged ja hägususeta võtted ka suumides salvestades. iA funktsiooni abil saavutate imekauni pildi ilma tülika sätete muutmiseta.

Mõlemal mudelil on funktsioon, mis hõlbustab salvestuste kopeerimist SD mälukaardilt või kõvakettalt DVD plaadile. Ühendage videokaamera lihtsalt VW-BN1 DVD põletajaga (valikuline lisavarustus). Arvutit ei ole vaja. Sel meetodil kirjutatud DVD plaati saab lihtsalt DVD mängijatel esitada.

SD mälukaardiga videokaamerad SDR-S15 ja SDR-SW21

SDR-S15 on stiilne, ülikompaktne mudel – kerge kaasas kanda ja varustatud iA funktsiooniga märkimisväärselt lihtsa kasutamise huvides. See salvestab igapäevaseid videolõike märkimisväärse kergusega.

SDR-SW21 on ühtaegu tugev ja kompaktne, tolmukindla konstruktsiooniga, kuni 2 meetrini veekindel ja seda saab kasutada ka merevees. Põrutuskindel talitlus talub kukkumist 1,2 meetri kõrguselt. Tänu vastupidavale ehitusele on see aktiivseks videosalvestamiseks ideaalne.

Mõlemas mudelis kasutatakse salvestusmeediana SDHC/SD mälukaarti – seetõttu on neil väike, kerge korpus, mida saab lihtsalt igale poole kaasa võtta. Kaameratega saab igapäevases elus, puhkuse- või ärireisil lihtsalt ja paindlikult videot salvestada. Mõlemad mudelid on saadaval kolmes värvitoonis.

S26 mudel on varustatud Advanced O.I.S. süsteemi ja võimsa 70x optilise ultra suumobjektiiviga. Tänu iA funktsioonile saab S26/S15 videokaameratega lihtsalt imekauneid võtteid salvestada ilma sätteid seadmata.

Kõigi uute mudelitega (H90/80, S26, S15 ja SW21) on kaasas VideoCam Suite tarkvara, mille abil saab videod lihtsalt YouTube veebilehele laadida.

(172)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga