Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Lõpuspurt: ainulaadne Manfrotto Ööfoto 2015 konkurss lõppeb Snäpis pühapäeval

banner-2015-manfrotto-oooto

Snap.ee pildipangas hakkab lõppema ainulaadne fotokonkurss kõigile, keda huvitab hämaras või öösel pildistamine. Nimelt saab Manfrotto Ööfoto 2015 konkursile oma parimaid fotosid (maksimaalselt 3 tükki) esitada veel kuni 29. novembri südaööni!

Konkursile on oodatud tööd, mis on pildistatud eelkõige hämaras või pimedas. Vahet ei ole, kas toas või õues, tehisvalgust või looduslikku valgust kasutades, statiivilt või käest… Oluline on tavalisest hämaram keskkond, loovus, originaalsus ning tehniliselt hea teostus.

Pärast piltide esitamise perioodi lõppu selekteerib kolmeliikmeline, tunnustatud profifotograafidest koosnev žürii välja kolm parimat ööfotot. Need on võidutööd, mis kuulutatakse välja 10. detsembril ning auhinnad… On õige magusad (vaata altpoolt).

 

NB: Sooduskoodiga “MANFROTTO” on konkursi ajal Photopoint.ee e-poes kõik Manfrotto statiivid, kotid, stuudiotarvikud jne 15% soodsamad!

 

Võta konkursist osa või vaata juba osalevaid töid – www.snap.ee ›

 

I koha auhind Manfrotto ööfoto 2015 konkursil

011-auhind-BANNER

Žürii poolt parimaks tunnustatud ööfoto autor saab Manfrottolt profiklassi fotovarustuse, mis kestab aastaid. Auhind koosneb kolmest osast. Kerge ja seljas ülimalt mugav Manfrotto fotoseljakott Off road Hiker mahutab profikaamera koos mitme objektiiviga, kuid on vajadusel kasutatav ka matkaseljakotina. Süsinikkiust 055-seeria XPRO3 on Manfrotto kõige uhkem statiiv üldse. X-Pro Geard on Manfrotto uusim profiklassi 3-suunaline statiivipea, mida iseloomustab ülim kergus ja täpsus. Esimese koha auhinna rahaliseks väärtuseks on kokku 868€.

 

II koha auhind Manfrotto ööfoto 2015 konkursil

02-auhind-BANNER

Manfrotto uus, tõsisemale fotohuvilisele suunatud statiiv 190GO on esimene Manfrotto statiiv, mille alumiiniumist jalad on lahti lukustatavad keerates. nagu kõiki Manfrotto tõsisemaid statiive, saab ka selle kompaktse statiivi kesksammast seada madalate võttenurkade jaoks horisontaalasendisse. Sellele statiivile on suurepäraseks kaaslaseks Manfrotto uusim magneesiumsulamist XPRO-seeria kuulpea BHQ2 ja 2015. aasta sügiskollektsiooni fotokott Street. Teise koha auhinna rahaliseks väärtuseks on kokku 487€.

 

III koha auhind Manfrotto ööfoto 2015 konkursil

03-auhind-BANNER

Paremuselt kolmanda ööfoto pildistaja auhinnaks on kerge monopodi komplekt – manfrotto uude 290-seeriasse kuuluv süsinikkiust üksjalg C4 ning suurepärane kallutusfunktsiooniga 234 Monopod Tilt pea. Nendele lisaks tuleb ka kvaliteetne Allegra õlakott, mida saab kasutada nii foto- kui ka sülearvutikotina. Kolmanda koha auhinna rahaliseks väärtuseks on kokku 187,97€.

 

Võta konkursist osa või vaata juba osalevaid töid – www.snap.ee ›

(993)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga