Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #294: Boya mikrofon BY-MM1

Üks korralik ja kvaliteetne mikrofon on ülimalt tähtis abimees nii algajale kui ka professionaalsele videomeistrile, kuna see suudab vägagi märgatavalt muuta Sinu videode helikvaliteeti ja jätab tehtud tööle professionaalsema mulje. Ning et ka meie ajaveebi lugejad saaksid uude aastasse sammuda parema helikvaliteediga, olemegi sellenädalaseks kasulikuks vidinaks valinud kompaktse ja kvaliteetse Boya mikrofoni BY-MM1.

Just täpselt ühe sellise ülimalt praktilise Boya BY-MM1 mikrofoni loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Oma videote helikvaliteedi parandamiseks piisab tavaliselt vaid ühest väiksest liigutusest – asenda kaamera sisseehitatud mikrofon ühe kvaliteetse välise mikrofoniga, mis on võimeline paremini heli kinni püüdma just sellest suunast, kuhu mikrofon on suunatud. Lisaks võiks mikrofon võimalikult kompaktne olla, et see kaamerakotis palju ruumi ei võtaks. Ning just selliste võimetega saabki Boya BY-MM1 mikrofon uhkeldada.

Boya BY-MM1 videomikrofoni puhul on tegemist shotgun-tüüpi kardioid mikrofoniga, mis püüab selgelt kinni just kaamera ja mikrofoni ees oleva heli ning vähendab külje pealt kostuvaid muid helisid ja müra. Lisaks tänu 3,5 mm mikrofoni pistikule sobib Boya BY-MM1 kasutamiseks pea kõikide kaameratüüpidega. Seega võib vabalt unustada kõikvõimalikud salvestajad, adapterid ja akude laadimised, kuna kogu oma vajamineva toite saab see mikrofon otse kaamerast.

Boya BY-MM1 mikrofon on varustatud eriti laia sagedusdiapasooniga (35 – 18 000 Hz), mis tähendab, et salvestatud heli kõlab loomuliku, selge ja puhtana. Mikrofoniga on komplektis kaasas ka põrutuskindel mikrofoni kinnitus, millega on seda lihtne kaamera välgukinnituse külge paigaldada ning mis ühtlasi ka vähendab filmimise käigus tekkivaid vibratsioone. Lisaks kuulub komplekti ka tuulekaitse, mis aitab vähendada tuulest tingitud müra, 3,5 mm TRS kaabel kaameratega ühendamiseks ja 3,5 mm TRRS kaabel nutiseadmetega ühendamiseks. Kõige selle juures on BY-MM1 mikrofon ütlemata kompaktne ja kerge (kõigest 86 grammi) ning kogu varustus mahub ära komplekti kuuluvasse praktilisse kandekotti.

Kui tunned nüüd, et Sinu kaamerakotis peaks kindlasti leiduma üks kvaliteetne ja ülimalt kompaktne videomikrofon, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle Boya BY-MM1 mikrofoni uueks omanikuks. Seejuures leiad Boya mikrofonid loomulikult ka meie veebikaubamajast.

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(583)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Boya mikrofon BY-MM1
  • Kvaliteetne Boya videomikrofon
  • Lai 35 – 18 000 Hz sagedusdiapasoon
  • Tundlikkus: -42 dB
  • Vibratsioone vähendav kinnitus
  • Komplektis tuulekaitse
34.99€39.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga