Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

LG toob enda lipulaevast G2 välja väiksema mudeli – G2 mini

LGE_G2 mini 01

Nutitelefonide tootmisel on täiesti tavaliseks saanud, et kui tullakse välja ühe uue mudeliga, siis edukaks saamise korral tehakse sellest ka mitmeid erinevaid variante. Reeglina siis väiksemad ning suuremad versioonid. Siinkohal on erandiks veel Apple, kes ei ole enda iPhonele ühtegi pisemat või pirakamat mudelit siiani teinud. Ehtsaks musternäidiseks on seni olnud aga Samsung, kes suudab luua ühest variandist veel mitmeid erinevaid variante. LG ei saa siinkohal nõrgem olla ning on enda praegusele lipulaevale G2 teinud väiksemal kujul alternatiivi – LG G2 mini.

Üldjuhul peituvad säärased miniatuursemad ja maksimaalsemad telefonivariandi tootmise põhjused kasutajate peibutamise taga. Kui mõne jaoks on seni olnud 5,2-tolline G2 mudel liiga suur, siis selle mure peaks kaotama G2 mini oma 4,7 tollise ekraaniga. Paraku on LG siin ekraani lahutusvõimet oluliselt vähendanud. Mini saab endale qHD ekraani, millel resolutsiooniks 540 x 960. Kui mõned tootjad teevad enda telefonile juba suuremaid ekraane kui full HD, siis LG teeb siinkohal kannapöörde ja vähendab oluliselt pikslite arvu. Seetõttu peab natukene pettuma säärases valikus, aga ehk õnnestub seeläbi ehk LG-l jõuda soodsama hinnaga laiema publikuni.  

Ekraani all peitub 1.2 GHz Qualcomm neljatuumaline protsessor või 1.7 GHz Nvidia neljatuumaline Tegra 4i. Muutmälu saab olema 1GB ning sisemälu 8GB, mida saab mälukaardi abiga laiendada. Kõike seda jooksutab kõige uuem Android – 4.4 KitKat. Samuti on G2-lt üle võetud mitmed rahvalemmikuks saanud funktsioonid nagu „koputa avamiseks“, mis võimaldab ekraani peale koputades kuvada seal toimuvat. Lisaks veel külalisrežiim, kus telefon võib tarvidusel kuvada just sellist režiimi nagu kasutajal vaja.

Antud nutitelefoni toodetakse mitmes erinevas varjundis: ühe/kahe SIM-kaardiga, 3G/4G variandid ning neli erinevat värvitooni – must, valge, punane või kuldne. Vastavalt SIM-kaardipesade arvule ja netiühenduse kiirusele tuleb ka telefonile hind. Vaadates muid spetsifikatsioone, võib oletada, et telefoni hind ei saa kuigi kõrge tulla, aga see on veel täpsustamisel.

Turule võib oodata LG G2 mini tänavu kevadel.

 

Pressiteade

LG tutvustab G2 mini – LG esimest kompakt-nutitelefoni

Tallinn, Eesti, 20. veebruar 2014 – Tehnoloogiaettevõte LG Electronics (LG) avalikustab Barcelonas toimuval Mobile World Congress (MWC) 2014 tehnoloogiamessil oma esimese kompakt-nutitelefoni G2 mini. Keskklassi nutitelefon G2 mini on auhinnatud LG G2 väiksem versioon, mis toob premium-klassi nutitelefoni kasutamiskogemuse laiema publikuni.

G2 minile on uute kasutajate meeleheaks üle kantud sellised LG G-seeria kasutajate lemmikseaded nagu privaatsusseade Guest Mode ning kõrvaklappide ja USB ühenduse abiline Plug & Pop. Kuna see kesktaseme nutitelefon on kujundatud vastama kasutajate vajadustele üle maailma, saab seda osta mitmetes variatsioonides: ühe/kahe SIM-kaardiga, 3G/4G LTE ning neljas värvitoonis (must, valge, punane või kuldne).

Tänane nutitelefonide turg on liigitab üle 5-tolliste ekraanidega seadmed premium-klassi ning kuni 4,5 tolliste ekraanidega seadmed keskklassi. 4,7-tollise ekraaniga ja oma klassi parima optimaalse riistvaraga G2 minilt oodatakse, et see täidab nende kasutajate vajadusi, kes otsivad premium-klassi omadustega praktilist nutitelefoni. G2 minil on olemas G2 tuttav tagumine nupp (Rear Key). Selle 4,7-tolline ekraan ja 2,440mAh aku on mõlemad oma klassi parimad ning hele IPS ekraan ja võimas Quad-Core protsessor pakuvad suurepärast võimalust mitmete rakendustega korraga töötamiseks. G2 minil on hetkel kõige uuem Android 4.4 KitKat operatsioonisüsteem.

„G2 mini eesmärk on tuua G2 parimad kasutuskogemused kompaktsemasse keskklassi seadmesse, andes miljonitele uutele klientidele võimaluse LG premium-klassi nutitelefonide kasutamise kogemustest osa saada,“ ütles Dr. Jong-seok Park, LG Electronics Mobile Communications Company president ja tegevjuht. „G2 mini pakub täiuslikku tasakaalu moodsa disaini ja praktilise kasutuskogemuse vahel kompaktses pakendis ilma jõudluses järele andmata.“

G2 mini 3G kahe SIM-kaardiga mudel tuleb esmalt müügile SRÜ riikides, seejärel Lähis-Idas, Ladina-Ameerikas, Aasias ja Euroopas.

Põhiomadused:

  • Protsessor:

–  1.2 GHz Qualcomm Quad-Core MSM8926 (LTE), MSM8226 (3G)

–  1.7GHz Nvidia Quad-Core Tegra 4i (LATAM LTE version)

  • Ekraan: 4.7-tolli qHD IPS (960 x 540)
  • Mälu: 8GB eMMC / 1GB RAM / SD Card Slot
  • Kaamera: Tagumine 8.0MP / 13.0MP (LATAM LTE version) / Eesmine 1.3MP
  • Aku: 2,440mAh (eemaldatav)
  • Operatsioonisüsteem: Android 4.4 KitKat
  • Mõõtmed: 129.6 x 66.0 x 9.8mm
  • Kaal: 121g
  • Võrk: Cat. 4 & VoLTE / Cat. 3(LATAM), HSPA+ 21Mbps (3G)
  • Ühenduvus: Bluetooth 4.0, WiFi (802.11 b/g/n), A-GPS, NFC (saadaval ainult 4G LTE versioonil)
  • Värvid: Titan Black, Lunar White, Red, Gold (olenevalt regioonist)
  • Muu: Plug & Pop, Guest Mode, Clip Tray, Quick Window, jne.

(1543)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga