Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Alates suvest saab oma fotod talletada Canoni meediakeskusesse

phpfbhr4i

Canon teatas, et kavatseb suve algul poelettidele tuua Connector Station CS100, mis on füüsilisel kujul olev meediakeskus. Seadmesse saab hõlpsalt talletada pilte, neid läbi selle vaadata ning jagada. Sellel on 1TB kõvaketas, Wifi, NFC tugi ning juhtmevaba pult. Rääkides ühendusvõimalustest, siis sellel on olemas nii SD kui ka CF kaardi pesad, samuti USB ning internetikaabli omad, mis teevad failide laadimise lihtsaks. Seade toetab JPEG, RAW (CR2), MOV, MP4, ja AVCHD formaate. RAW failide puhul näidatakse kasutajale JPEG eelvaateid.

Selleks, et pilte vaadata, tuleb seade ühendada kas ekraani või telekaga HDMI kaabli kaudu. Piltide leidmine seadmest on kerge, kuna kõik on sorteeritud vastavalt kasutatud kaamerale ning pildistamise kuupäevadele. Seadme kasutus on läbi puldi vahetu ning peaks olema juba tuttav Apple TV ning Fire TV omanikele.

Tootja ei ole välja toonud kindlat seadmesse laadimiskiirust. Firma loodab, et just NFC kasutamine muutub populaarseks, sest on selle lisanud ka oma uutele PowerShot kaameratele, mis peaksid poelettidele jõudma veebruaris.

 

Canoni ametlik pressiteade:

Canon esitleb uut fotode talletamise seadet Connect Station CS100

Canon esitles uut fotode talletamise seadet Connect Station CS100, mis võimaldab salvestada, vaadata ning jagada fotosid ja videosid.

Connect Station CS100 seadmel on 1 TB mälu. Kõiki seadmesse talletatud fotosid ja videomaterjali saab Canoni kaameratesse ja videokaameratesse1 importida NFC-funktsiooniga.

Teistes kaamerates jäädvustatud sisu saab importida USB-juhtmeühenduse kaudu[i] või otse mälukaardilt[ii]. Nutitelefonis või tahvelarvutis jäädvustatud sisu saatmiseks saab kasutada Wi-Fi kaudu toimivat veebibrauserit.

Connect Station CS100 on võimalik HDMI kaudu ühendada teleri külge, et kuvada ja vaadata pilte ning videoid suurelt ekraanilt. Albumeid saab vaatata ka veebibrauseri kaudu juhtmevabalt nutitelefonis, tahvelarvutis või arvutis.

Connect Station CS100 võimaldab ka teleri kaudu pilte organiseerida – integreeritud infrapunafunktsiooniga kaugjuhtimispuldi abil saab vaadata sisu kuupäevajärjestuses või luua teemapõhiseid albumeid.

CANON iMAGE GATEWAY-d kasutades võimaldab Connect Station CS100 pilte ja videosid jagada erinevatel sotsiaalmeedia saitidel ja ka Canoni pilvepõhises pildihaldusplatvormis irista. Albumeid saab täiseraldusvõimega ka teistesse seadme Connect Station CS100 eksemplaridesse saata. Salvestatud pilte saab trükkida ilma arvutita, kasutades raadiovõrgu LAN-iga ühilduvat printeri kaudu ühendatud PictBridge’i.

Connect Station CS100 on saadaval 11 keeles[iii].

Connect Station CS100 põhiomadused:

  • NFC-kaamera[iv] fotode ja videote ülekandmiseks
  • Erinevate seadmete fotod ja videod ühes kohas
  • Piltide jagamine sotsiaalmeedias[v], pilves või teises CMST-s
  • Otse CMST-st juhtmevabasse printerisse[vi] printimine
  • Mälukaartidele ja mälukaartidelt[vii] sisu edastamine või kaamera1 USB kaudu ühendamine

[i] Ühendatud PTP-d (pildi edastusprotokolli) kasutades. Ühildub 2010. aastal ja hiljem väljastaud Canoni kaamerate ja videokaameratega

[ii]Imporditakse pildid, mis on salvestatud DCIM-i või AVCHD kaustastruktuuriga ühilduvasse kausta.

[iii]Jaapani, inglise, prantsuse, itaalia, saksa, hispaania, hiina (lihtsustatud), vene, korea, hiina (traditsiooniline), portugali (Portugal) keeles

[iv]See funktsioon on mõeldud Canoni kaameratele ja videokaameratele, mis hõlmavad seadet Connect Station CS100 toetavat NFC-funktsiooni.

[v] Mõned funktsioonid nõuavad kontot CANON iMAGE GATEWAY. CANON iMAGE GATEWAY ei pruugi mõnes riigis või piirkonnas toetatud olla. Lisateabe saamiseks külastage saiti http://www.canon-europe.com/cig”www.canon-europe.com/cig

[vi] PictBridge raadiovõrgu LAN-iga ühilduva printeri kaudu

[vii] Vaadake erinevate seadmete fotosid ja videoid ühes kohas

(443)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga