Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #290: Ilford mustvalge ühekordne kaamera XP2 400/27

Ühekordsed kaamerad võivad hulganisti põnevust pakkuda – kunagi ei saa ju enne ilmutamist päris kindel olla, kas ja kuidas pildid välja tulevad ning mis täpselt kaadrisse püütud sai. Kui aga soovid ühekordse kaamera omapärale lisaks veelgi vunki ja retrohõngu juurde lisada, siis tuleb appi meie sellenädalane kasulik vidin – Ilford mustvalge ühekordene kaamera XP2.

Just täpselt ühe sellise Ilford mustvalge ühekordse kaamera XP2 loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Nutiseadmetega pildistades oleme harjunud ka oma suurepäraselt välja tulnud pilte siiski veelgi paremaks töötlema erinevate filtrite ja efektidega. Seejuures saab üheks märkimisväärseks ühekordsete kaamerate omapäraks lugedagi just nende võimaluste puudumist – pildi väljanägemist hiljem enam muuta ei saa. Ilford XP2 puhul ongi tegemist sellise ühekordse kaameraga, mis annab võimaluse ka väikese efektiga fotosid jäädvustada, kuna on varustatud mustvalge filmiga, millega saad pildistada 27 mustvalget kaadrit. Seega jäädvustuvad Sinu lemmikhetked fotodele kohe erilise retrohõnguga.

Ühekordse kaamera kasutamine on ilmselt kõigi jaoks ülimalt lihtne – lihtsalt püüa pildistatav objekt ilusasti kaadrisse, vajadusel lülita sisse välk ning pea silmas, et oleksid objektile ka piisavalt lähedal. Kõigest üks klõps ning pilt ongi valmis ja võid põnevusega ootama jääda, kuidas Sinu fotod ka siis välja tulid. Lisapõnevust pakub muidugi veel see, kui “unustad” kaamera sahtlipõhja ning alles aasta pärast meenub see ilmutamiseks mõnda Photopointi esinduskauplusesse viia.

Ilford XP2 on varustatud fiksobjektiivi ning 3-meetrise tööulatusega välguga, mis üheskoos annavad tulemuseks selged ja teravad pildid. Kaameral on kerge ja kompaktne disain, mis teeb sellest ideaalse kaaslase nii reisile, sünnipäeva- või pulmapeole kui ka muusikafestivalile. Lisaks päästikule ning filmi tagasi kerimise kettale on kaameral olemas ka näidik, mis annab teada, mitu kaadrit veel kaameraga teha saab, nupp välgu sisse- ja väljalülitamiseks ning välguindikaator.

Kui nüüd tunned, et just üks mustvalge ühekordne kaamera võiks eriti lahedalt Sinu lemmikhetki jäädvustada, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle Ilford mustvalge ühekordse kaamera XP2 uueks omanikuks. Loomulikult leiad Ilford XP2 koos teiste ühekordsete kaameratega ka meie veebikaubamajast.

 

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(459)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Ilford ühekordne kaamera XP2 400/27
  • Ühekordne välguga kaamera
  • Mustvalge film
  • Filmi tundlikus: ISO 400
  • 27 kaadrit
  • Standardne C41 ilmutus
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga