Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #236: Fujifilm ühekordne kaamera Quicksnap 400 X-TRA Flash

Täiel võimsusel valitseval nutiajastul, mil pea kõikidesse meie igapäevastesse seadmetesse on suudetud mõni kaamera paigutada, ei ole midagi värskendavamat kui haarata hoopis mõne retrohõngulise seadme järele. Võib tunduda ehk mõnevõrra veider, kuid ühekordsed kaamerad on unustuste hõlma vajumise asemel tegemas hoopis väikest comeback’i. Sest miks mitte tuua meie eludesse tagasi veidi rohkem põnevust selle näol, et näha tehtud piltide lõpptulemust alles peale nende ilmutamist. Seetõttu olemegi sellel nädalal kasulikuks vidinaks valinud Fujifilm Quicksnap 400 X-TRA Flash ühekordse kaamera.

Just täpselt sellise Fujifilm Quicksnap 400 X-TRA Flash ühekordse kaamera loosime välja juba esmaspäeval. Nagu uuendatud loosimisprotsessi puhul kombeks, siis leiab loosimine aset hoopis Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Fujifilm Quicksnap 400 puhul on tegemist ühekordse kaameraga, mis on varustatud Fuji Superia 400 filmiga ning millega saad pildistada 27 kaadrit. Seejuures on kaamera kasutamine ülimalt lihtne ning ei nõua pildistajalt mingeid otseselt laialdasi teadmisi fotograafiast. Lihtsalt püüa pildistatav objekt ilusasti kaadrisse, vajadusel lülita sisse välk ning pea silmas, et oleksid objektile ka piisavalt lähedal. Kõigest üks klõps ning pilt ongi valmis.. kuid näha saad seda alles peale ilmutamist!

Ega tegelikult pole ühekordse kaamera kasutamise eesmärgiks nutiseadmete või peegelkaameratega tehtud piltide troonilt tõukamine või nende väärtuse vähendamine, vaid pigem hoopis jäädvustatud mälestustele ka teistsuguse vaatenurga andmine traditsioonilise filmile pildistamise läbi. Kui digikaamerates ning nutiseadmetes saame tehtud pilti koheselt näha ning soovi korral nii-öelda “koleda pildi” ruttu-ruttu ära kustutada ja uuesti poseerida, siis ühekordse kaamera puhul see võimalus puudub. Ning just see annabki ühekordsetele kaameratele nende võlu ja eripära – kui klõps on tehtud, siis tagasiteed enam pole! Ühest küljest jäävad nii ehk alles sellised omanäolised pildid, mis nutiseadmes muidu koheselt kiiruga kustutamisele läheksid, teisest küljest aga paneb see meid ehk veidi rohkem reaalselt pildi tegemise peale ka mõtlema ning mitte lihtsalt hooletult klõpsima.

Fujifilm Quicksnap 400 on varustatud fiksobjektiivi ning 3-meetrise tööulatusega välguga, mis üheskoos annavad tulemuseks selged ja teravad pildid. Kaamera ülimalt kerge ja kompaktne disain teeb sellest ideaalse kaaslase näiteks reisile, muusikafestivalile, sünnipäeva- või pulmapeole. Lisaks päästikule ning filmi tagasi kerimise kettale on kaameral olemas ka ülipraktiline näidik, mis näitab, mitu kaadrit veel kaameraga teha saab, nupp välgu sisse- ja väljalülitamiseks ning välguindikaator. Samuti on olemas käe- või kaelapaela kinnitamise võimalus.



Kui tekkis tunne, et Sinu elust on puudu just üks retrohõnguline ühekordne kaamera, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle Fujifilm Quicksnap 400 X-TRA Flash ühekordse kaamera uueks omanikuks. Loomulikult leiad Fujifilm Quicksnap 400 koos teiste ühekordsete kaameratega ka meie veebikaubamajast.

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(1085)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Fujifilm Quicksnap 400 X-TRA Flash
  • Ühekordne välguga kaamera
  • 27 kaadrit
  • Värviline film
  • Filmi tundlikkus: ISO 400
24.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga