Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Xiaomi AW300 on kavliteetne WiFi turvakaamera igaks ilmaks

Xiaomi AW300

Xiaomi AW300 on välitingimustes kasutatav WiFi valvekaamera, mis pakub muljetavaldavat jõudlust, vastupidavust ja mitmeid kasulikke funktsioone.

Vastupidav disain

Xiaomi AW300 turvakaameral on vastupidav disain, mis on loodud kestma ka Eesti muutuva ilmastiku väljakutsetele. Selle IP66 korpus kaitseb seda vihma, tolmu ja ekstreemsete temperatuuride eest, tagades töökindluse kõikides tingimustes.

Kaamera välimus on samuti stiilne ja esteetiliselt meeldiv, sobitudes sujuvalt väliskeskkonnaga. Olgu see koduhoovis, aia ääres või ärikompleksis – AW300 sulandub ümbritsevasse ja pakub usaldusväärset valvet.

Selge ja terav video

See Xiaomi turvakaamera pakub selget ja teravat videot, mis võimaldab jälgida kõiki toiminguid üksikasjalikult. Tänu kõrge eraldusvõimega kaamerale ja täiustatud pilditöötlusele suudab kaamera salvestada teravaid ja detailseid videoid nii päeval kui öösel.

Olgu see liikumisanduriga salvestamine, 24/7 jälgimine või kaugvaatamine – AW300 tagab alati juurdepääsu selgele ja kvaliteetsele videomaterjalile.

Xiaomi AW300

Xiaomi AW300 nutikad funktsioonid

AW300 mudelil on mitmeid nutikaid funktsioone, mis rikastavad kasutajakogemust ja pakuvad täiendavat mugavust.

Sisseehitatud liikumisandur tuvastab automaatselt liikumise ja saadab teate otse nutiseadmesse, hoiatades võimalike ohtude või ebatavalise tegevuse eest.

Kui tuvastatakse sissetungija sisenemas tuvastusalasse, käivitab kaamera automaatselt helisignaali koos kõrgsageduslike vilkuvate tuledega, tõrjudes potentsiaalsed sissetungijad eemale.

Kaamerat saab ühendada ka teiste nutikate koduseadmetega, võimaldades luua tervikliku turvasüsteemi, mis töötab sujuvalt koos muudeks seadmetega.

Kaameral on ka kahesuunaline kõne, mis võimaldab rääkida läbi kaamera. Kahesuunaline kõne on võimalik tänu sisseehitatud võimsale kõlarile ja ülitäpsele mikrofonile. Tuvastab selge hääle kuni 7 meetri kauguselt. 

Lihtne paigaldus ja ühenduvus

Selle valvekaamera paigaldamine seinale, postile või muule sobivale pinnale ja kasutamine on lihtne. Kaamera tagab muuhulgas ideaalse vaatenurga ükskõik mis kohal.

Olemas on ka lihtsad ühenduvusvõimalused, mis võimaldavad kaamera ühendamist nutiseadmega reaalajas videopildi jälgimiseks või salvestatud materjalide vaatamiseks.

Xiaomi AW300

Nii et Xiaomi AW300 lihtne paigaldus ja kasutamine muudavad selle ideaalseks valikuks neile, kes otsivad nii turvalisust kui ka mugavust.

 

Jälgi kodus või suvilas toimuvat Xiaomi AW300 abil ›› »

 


Xiaomi on juhtiv rahvusvaheline tehnoloogiaettevõte, mis on spetsialiseerunud tarbeelektroonika ja nutiseadmete arendamisele ning tootmisele. Xiaomi on tuntud oma innovatsiooni, stiilsete disainide ja kasutajasõbralike liideste poolest. Tugeva fookusega tipptasemel tehnoloogiale ja erakordsele jõudlusele jätkab Xiaomi tarbeelektroonika turu ümberkujundamist ning täiustab miljonite kasutajate digitaalset elustiili üle maailma.

Pakume võimalust kasutada mugavaid ja paindlikke järelmaksu võimalusi – nii ei pea kogu summat kohe tasuma, vaid saab maksta osamaksete kaupa.

Photopoint.ee ostujuhid:

(102)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Xiaomi Outdoor Camera AW300
  • Kvaliteetne WiFi turvakaamera
  • 2304 × 1296 salvestus, selge pilt päeval & öösel
  • Nutikas liikumisandur & kahesuunaline kõne
  • Integreeritud valgustid & sireen
  • IP66 ilmastikukindel disain
42.99€49.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga