Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #225: Micnova kaasaskantavad hallkaardid

Ühe fotograafi varustusse võib kuuluda nii palju erinevaid fototarvikuid, et paneb lausa pea pööritama. Seejuures ongi aga fotograafi igapäevatöös ilmselt igati teretulnud, kui kõik vajalikud tarvikud oleksid hõlpsasti kättesaadavad ning kergesti kaasaskantavad. Siinkohal tahamegi meie ajaveebi lugejate elu lihtsamaks teha ja valisime sellel nädalal kasuliku vidina rubriigi peakangelaseks Micnova kaasaskantavad hallkaardid.

NB! Loosimine on lõppenud. Random.org numbrigeneraator valis küsimusele vastajate hulgast seekordseks võitjaks kommenteerija nr 2 – Silja. Palju õnne! Võtame võitjaga peatselt ühendust!

Hallkaartide kasutamine võib ühe fotograafi elu tunduvalt lihtsamaks teha ning seda eelkõige just nii valgustasakaalu seadistamisel kui ka särituse määramisel. Kuid hallkaartide kaasaskandmine seejuures ei pruugigi alati nii lihtne olla, kui pealtnäha tunduda võib. Tihtipeale on need ka kokkuvoldituna kas liiga suured ja kohmakad või siis hoopiski tuleb selle kaasavõtmine lihtsalt liiga hilja meelde. Ning siinkohal ongi kompaktne Micnova hallkaartide komplekt ühele fotograafile just ideaalseks kaaslaseks.

Suurusevõrdlus: Micnova hallkaardid vs kokkuvolditud Lastolite Xpobalance 38cm hallkaart.

Micnova hallkaartide komplekti kuulub ülimugav ja praktiline kaelapael ning kolm erinevat hallkaarti – must, valge ja neutraalhall. Seejuures on kaardid ülikompaktsed, olles vaid pangakaardisuurused. Kõikidel kaartidel on nurgad augustatud, mille abil on nende kaelapaela külge kinnitamine käkitegu. Kuid mis kõige tähtsam – oma kompaktsuse juures on kaardid ka ülimalt vastupidavad ning lisaks veel ka veekindlad ja pestavad. Seega ei pea kartma, et vihma kätte sattudes need kuidagi kahjustada võiksid saada ning kui pika ja usina kasutamise peale peaksid kaardid määrduma, siis saab need julgelt lihtsalt puhtaks pesta.

Tänu ülipraktilisele ning vastupidavale kaelapaelale saad alati kindel olla, et ka keset kõige pingelisemat fotosessiooni on hallkaardid alati reaalselt käeulatuses. Lisaks saad ka valida just endale sobivama kinnitusviisi, kuna kaelapaela küljes on nii metallist kinnitusklamber kui ka kinnitusnöör. Kinnitusnööri külge omakorda on võimalik lisaks hallkaartidele mugavalt kaela riputada ka näiteks distantspäästik (mis niikuinii tihtipeale kipub müstilisel kombel kuskile plehku panema).

Kui tunned, et just selline ülipraktiline Micnova kaasaskantavate hallkaartide komplekt on Sinu fotovarustusest praegu veel puudu, siis ära unusta kommentaariumis sõna võtmast ning juba esmaspäeval saabki see ühe õnneliku kommenteerija omaks. Kui aga vajad Micnova kaasaskantavaid hallkaarte juba enne esmaspäeva, siis leiad need loomulikult ka meie veebikaubamajast.

(723)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Benel Photo hallkaart Micnova MQ-DGC-M
  • Kaasaskantavad hallkaardid
  • Komplektis must, hall ja valge kaart
  • Mugav valgetasakaalu seadistamine
  • Kaasas mugav kaelapael
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga