Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #288: Pildiraam CK 530 10×0 Family

Kauni ja läbimõeldud disainiga pildiraam on südamlik kingitus nii sünnipäevaks, jõuludeks kui ka emade- ja isadepäevaks ning muudeks tähtpäevadeks. Seetõttu olemegi sellenädalaseks kasulikuks vidinaks valinud ühe ülimalt kauni ja omapärase disainiga CK 530 Family pildiraami kümne foto jaoks.

Just täpselt ühe sellise imekauni 10 fotot mahutava CK 530 Family pildiraami loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

CK 530 10×0 Family pildiraam on ülimalt kauni disainiga pildipuu mahutab kuni 10 ovaalset fotot ning on lisaks ka omanäoline sisustuselement. Olgu raami paigutatud fotodeks siis pildid oma lastest, kallimast, iseendast, lemmikloomast või kogu perekonnast. Kõik fotod ripuvad eraldi  puu okstel – seega eriti vahva viis just perepiltide raamimiseks.

Pildipuu ise on valmistatud tugevast ja vastupidavast metallist ning on kaunilt kuldset värvi, mis annab pildiraamile mõnevõrra luksusliku välimuse. Puuoksad ja -tüvi on väga tõetruult nikerdatud ning okste otsas on väiksed lehekesed. Okste küljes ripuvad erinevates suurustes ovaalsed kahepoolsed pildiraamid. Seega soovi korral on võimalik pildipuu külge riputada koguni kuni 20 erinevat fotot.

Pildipuu kujuline Pildiraam on seisma pandud samuti kuldset värvi aluse peale, ning selle alumine osa on kaetud pehme sametiga. Nii ei teki ohtu, et pildiraam Sinu laua või kummuti ära kriimustaks või hoopis maha libiseks. Pildiraamid on külgedelt kinnitatud kahe väikeste naelakesega, mis kinnituvad vahtkummi sisse ning raami kinni hoiavad. Lisaks on raamid kaetud plastikust klaasiga, mis kaitsevad pilte tolmu ja tuhmumise eest.

Õnneks on PhotoExpress Online abil kõikide oma lemmikfotode paberile talletamise protsess lihtsaimast lihtsamaks tehtud. Lihtsalt vali välja oma lemmikpildid, lae need kas või otse oma arvutist, Facebooki või Dropboxi albumist üles PhotoExpress Online fotode tellimise keskkonda, kus saadetakse need meie usinatele laborantidele, kes siis juba Sinu fotod paberile trükivad. Mugav ja kiire viis pildid paberile panna kodust lahkumata! Lisaks tasub sellel nädalavahetusel veel eriti tähelepanelik olla, kuna pühapäeval, 11. novembril toimub Photopointi aasta suurim soodusmüük “Punane Pühapäev”. Loe lähemalt – https://blog.photopoint.ee/punane-puhapaev-2018/

Kui hakkasid nüüd mõttes läbi lappama kõiki neid fotosid, mis ideaalselt selle ülimalt kauni ja luksusliku pildiraami sisse sobiksid, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle pildipuu uueks omanikuks. Kui aga nii kaua kannatada ei jaksa, siis loomulikult on see pildiraam olemas ka meie veebikaubamajas.

Siit leiad kiirelt Photopointi veebikaubamaja kõik pildiraamid mitmele pildile.

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(396)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Pildiraam CK 530 10x0 MN Family
  • Luksuslik metallist pildipuu
  • Kaunilt tõetruu disain
  • Mahutab 10 eraldi pilti
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga