Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #144: Omega 6-pesaline USB laadija

IMG_8590

Sel nädalal suundume taas laadijate manu, sest just energia on ju alati see millest puudu. Olgu see viimaseid hingetõmbeid tegev nutitelefon või sügisvihmas kõmpiv inimloom. Kui viimane peab tuleva sügise üle elamiseks energiat ammutama mujalt, siis nutiseadeldistega on vähemalt lihtne. See on see koht, kus rambivalgusesse astub üks erisugune laadija-pikendusjuhe, nimelt Omega 6-pesaline USB laadija.

NB! Loosimine on lõppenud! Fortuuna (random.org numbrigeneraatori näol) valis võitjaks kommenteerija, kes kõige esimesena jaole jõudis – Harry! Palju õnne! Võtame võitjaga peagi ühendust.

IMG_8570

Photopointi veebipoe USB laadijate tootegrupist võib leida nii asjalikke autolaadijaid kui seinalaadijaid, mis võimaldavad üheaegselt laadida näiteks kahte seadet, kui ka paar isendit, mis lubavad tervelt neli vidinat laadima asetada (kusjuures viimasest on ka siin rubriigis juttu olnud), kuid teiste laadijate seas torkab kahtlemata silma see Omega USB laadija, kuna varustatud on see ju tervelt 6 USB pesaga.

Mõeldes pikendusjuhtmele hüppab silme ette reeglina tavapärane mitmete voolukontaktidega harupistik – ei enam! USB laetavaid nutiseadmeid kipub ikka koju kogunema rohkem kui üks ja kui tervel perel on juba paar isendit, siis võib ka seinakontaktidest puudus tekkima hakata. Sellisel juhul tõttab appi stiilne kuuik Omega USB laadija näol, kuhu võib korraga üles reastada mitu nutitelefoni, tahvelarvuti, GPS seadme, kaamera, mp3-mängija ja kõiksugu teisi USB-laetavaid seadmeid, nimekiri on lõputu.

IMG_8582a IMG_8556a IMG_8583a

Mitmete seadmete laadimiseks tuleb kaasa haarata muidugi terve posu USB kaableid, aga laadijaga tuleb kaasa ka kaks USB kaablit: üks nendest microUSB pistikuga ning teine 2,5 mm pistikuga. Laadija on varustatud 1,5 meetri pikkuse juhtmega, mille otsas istub tavapärane pistik seinakontakti suskamiseks. Selleks, et juhet ei peaks pidevalt seinakontaktist välja tõmbama, aga energiat siiski tühja lasta ei soovi, on laadijal voolu välja lülitamiseks mugav lüliti. Sellest, kas laadijasse energiat ikka ka jõuab, teavitab pisike tuluke laadija peal. Lihtne ja mugav.

Laadija võimekuses kahelda ei tasu, sest iga USB pesa maksimaalseks väljundvooluks on seatud 2,5 amprit. See tähendab, et selle laadijaga õnnestub vägagi edukalt ja kiiresti korralik tahvelarvuti täis laadida, rääkimata siis nutitelefonist. Kui soovid maksimaalse kiirusega täislaadimist, siis liialt palju energiavampiire korraga laadija otsa reastada muidugi ei tasu, sest seadme maksimaalne väljundvool kõigi USB pesade peale kokku on piiratud 4,5 amprini.

IMG_8595

Photopointi veebipoes on lisaenergia järele nuruvale nutiseadmele erinevate laadijate näol suur valik lahendusi: autolaadijad ja akupangad mobiilsele inimesele, huvitavad juhtmevabad laadijad nutitelefonidele ja ka seesugused seinalaadijad. Kahtlemata kõigi eelistustele midagi.

(1330)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Omega USB laadija Family 6-port, must (42092)
  • Mugav USB pikendusjuhe/laadija 
  • Lausa kuus USB pesa
  • Laeb enamikke nutitelefone, tahvelarvuteid jms
  • Maksimaalne väljundvool USB pesadest kokku: 4,5 A
  • Pikk 1,5-meetrine kaabel
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga