Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Fujifilm`i uus kompaktkaamera tuvastab liikuvaid objekte ja juhatab sind GPS-i abil vaatamisväärsuste juurde

Fujifilm pakatab innovatsioonist. Erutas ta ju aasta eest fotohuviliste meeli stiilse suuresensorilise X100 kompaktkaameraga ning enne seda 3D kompaktkaameraga 354.82€. Eile esitletud FinePix F600 EXR digikompakti nende kahe esimesega päris ühte ritta seada ei saa. Siiski on huvitavaid lahendusi lisatud ka sellele.

Fujifilm FinePix F600 EXR on oma põhiolemuselt uuendatud versioon Photopointiski müüdavast FinePix F550 EXR 242.98€ kompaktsest supersuumkaamerast. Põhiline riistvara on neil aparaatidel sama – taustvalgustusega 1/2″ EXR CMOS sensor, 15x suumiga 24-360mm (35mm ekvivalent) objektiiv, mehaaniline värinastabilisaator, 3.0″ 460 000 px LCD-ekraan…

Fujifilm reklaamib F600 EXR kaamerat kui ideaalset reisikaaslast. Seda esiteks muidugi pika suumivahemiku tõttu aga ka GPS-i pärast. Tavalises kompaktkaameras teeb GPS oma tööd märkamatult, salvestades asukoha koordinaadid pildi andmetesse. Fujifilm on siin astunud sammu edasi ning salvestanud kaamerasse miljon vaatamisväärsust üle kogu maailma. “Landmark Navigation” režiimis juhatab kaamera sind nende paikade juurde, kus saad oma kaameraga pilte klõbistada. Kasutaja saab pildistamist väärt kohti ka ise juurde lisada. Peab tunnistama, et ega pressiteatest selle funktsiooni reaalse kasulikkuse kohta täit tõde ei saa. Sellegipoolest tuleb Fujifilmi kiita, et ta lisaks tavalisele koordinaadilisamisele GPS-i jaoks ka nähtavamaid rakendusi otsib.

Teine oluline täiustus on FinePix F550 võime tuvastada kaadris liikuvaid objekte. Kui kaamera liikumisest tingitud uduste piltide vastu aitab värinastabilisaator, siis pildistatava objekti liikumisest tingitud uduste piltide vastu on abimeheks liikumistuvastus. Liikumist märgates tõstab kaamera sensori tundlikkust (ISO) ning pildistab foto kiirema säriajaga.

Fujifilmi ametlik pressiteade.

(191)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Fujifilm FinePix Real 3D W3 must 10 megapikslit, 3× optiline suum (35mm ekvivalendina 35-105 mm), FinePix REAL 3D W3 tehnoloogia, kaks CCD sensorit ja objektiivi, 3D ja 2D pildid ja video, HD video, HDMI väljund, 3,5" LCD ekraan.
Fujifilm FinePix F550 must 16 megapiksliga EXR CMOS sensor, 15× optiline Fujinon suum (35 mm ekvivalendina 24-360 mm), pildistabilisaator, 3-tolline LCD ekraan, Full HD 1080p video, HDMI väljund, integreeritud GPS vastuvõtja, RAW failivorming
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga