Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #215: Platinet autolaadija 3×USB + kaabel

Kuigi kevad küll hetkel veel vaid õrritab meid nende ilusate ja päiksepaisteliste ilmadega, siis sellest hoolimata on vähemalt minul küll juba väike reisipisik sees ning tahaks mõned tiirud Eestimaale peale teha. Kuid nagu pikkade autoreiside puhul ikka kombeks, siis tavaliselt kipuvad kõikidel reisikaaslastel nutitelefonide akud ühel ja samal ajal otsad andma. Seetõttu olemegi sellel nädalal kasulikuks vidinaks valinud täiesti ahjusoojana Photopointi veebikaubamaja tootevalikusse lisandud Platinet autolaadija 3×USB koos kaabliga, mille kolm USB-pesa jagavad vajadusel energiat ka kaasreisijate nutiseadmetele.

NB! Loosimine on lõppenud. Random.org numbrigeneraator valis küsimusele vastajate hulgast seekordseks võitjaks kommenteerija nr 5 – Simon. Palju õnne! Võtame võitjaga peatselt ühendust!

Praktilistest kahe USB-pesaga autolaadijatest on meie ajaveebis varemgi juttu tulnud. Olgu siis laadimist vajavaks seadmeks nutitelefon, tahvelarvuti või näiteks GPS seade – üks mitme USB-pesaga autolaadija leiab kindlasti igas autos kasutust. Kuid nende uute Platinet autolaadijate erilisus teistega võrreldes seisnebki just selles, et tänu kolmele USB-pesale on võimalik korraga rohkem seadmeid laadida ning seetõttu suudab see ka veidi nõudlikemate kasutajate laadimisülesannetega hakkama saada. Nimelt annavad kolm USB-pesa kokku 5.2 amprit väljundvoolu, seejuures on iga pesa individuaalne väljundvool 2.1 amprit ning seega pole näiteks kolme nutitelefoni üheaegne laadimine probleemiks. Lisaks saab autolaadijat saab kasutada nii 12 V sisendvooluga autodes kui ka 24 V masinates. Ning et laadija kasutamine ka turvaliseks muuta, on see varustatud ka ülepinge- ja lühisekaitsega.

Autolaadija kasutamine on imelihtne ning sellega saab ilmselt hakkama pea igaüks – lihtsalt sisesta laadija oma auto sigaretisüütajasse, ühenda oma energiat nõudev seade USB kaabliga, sisesta see autolaadijasse ning oledki valmis pikkadel autosõitudel taas oma nutiseadmeid piinama. Platinet autolaadijaga on komplektis kaasas on ka 1 meetri pikkune USB kaabel, mis säästab Sind originaalkaabli kodu ja auto vahet vedamisest. Lisaks on laadija varustatud ka sinise tulukesega, mis annab Sulle mugavalt teada, et see on vooluvõrguga ühendatud ning valmis seadmeid laadima. Ning kõige selle juures pole Platinet ka disaini poole pealt üldsegi mitte koonerdanud – autolaadija kaunilt läikiv pind ning hõbedased detailid annavad sellele stiilselt tagasihoidliku välimuse.

Esmaspäeval loosimegi välja just selle musta värvi Platinet 3×USB autolaadija koos kaabliga, seega loosis osalemiseks ärge unustage kommentaariumis sõna võtmast. Seejuures on aga samasugust laadijat meie tootevalikus ka valges värvitoonis, seega igaüks leiab endale sobiva. Kui aga esmaspäevani kannatada ei suuda, siis sellel nädalavahetusel on just õige hetk suunduda Photopointi veebikaubamajja, lisada kas must või valge Platinet 3×USB autolaadija enda ostukorvi ning vaadata, kuidas pühade puhul hinnad kukkuma hakkavad, sest just alles peale ostukorvi lisamist saad tegelikult teada, kui palju maagilised pühademunad nende autolaadijate hinnad kukkuma panevad.

(639)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Platinet autolaadija + kaabel 3xUSB 5200mA, must (43721)
  • Kolme USB pesaga vooluadapter autosse
  • Lihtne kasutada – sisesta sigaretisüütajasse
  • Laeb enamikku nutitelefone, GPS seadmeid jms
  • 2,1 A väljundvool võimaldab laadida ka tahvelarvutit
  • Komplektis microUSB kaabel
17.99€
Platinet autolaadija + kaabel 3xUSB 5200mA, valge (43722)
  • Kolme USB pesaga vooluadapter autosse
  • Lihtne kasutada – sisesta sigaretisüütajasse
  • Laeb enamikku nutitelefone, GPS seadmeid jms
  • 2,1 A väljundvool võimaldab laadida ka tahvelarvutit
  • Komplektis microUSB kaabel
17.99€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga