Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Photopointi TOP 5 – enim ostetud mängurihiired aastal 2019

mängurihiirte TOP 5 2019

Photopointi enim ostetud mängurihiirte TOP 5 edetabel annab hea ülevaate populaarsetest hiirtest, mida mängusõbrad endale 2019. aastal Photopointi e-poest ja kauplustest on soetanud. Käesolev edetabel on suurepäraseks alguspunktiks, kui oled mõelnud oma praeguse arvutihiire väljavahetamisele.

Arvutimänguritele suunatud tarvikud on disainitud justnimelt selliselt, et need oleksid mugavad ka pärast tundide pikkust mängumaratoni. Mistõttu tasuks seda edetabelit piiluda kõigil, kes veedavad arvuti seltsis palju aega.

1. Roccat Kone AIMO

Photopointi 2019. aasta enim ostetud mängurihiireks on Roccat Kone Aimo. Märkimist väärib asjaolu, et nimetatud hiir jäi eelmise aasta edetabelis napilt esikohast ilma. Kone AIMO´t edestas Roccati üks soodsamaid mängurihiiri  Kone Pure SE. Kuigi Kone Aimo ei ole kohe kindlasti soodne mängurihiir, pakub ta oma hinna poolest kahtlemata muljetavaldava koguse hüvesid.

Selle hiire edu saladuseks võib pidada justnimelt Kone Aimo mitmekülgusust, kuna hiir sobib väga erinevate žanrite mängimiseks. Kone Aimo on varustatud 8 nupu ja Easy-Shift[+] tehnoloogiaga. See võimaldab lisada klahvidele sekundaarseid funktsioone ja makrosid, mis teeb sellest mängurihiirest igati mugava „relva“ MMO ja MMORPG austajatele.

Samas on Kone Aimo ülimalt kiire ja täpne tänu OwlEye optilisele sensorile, mille tundlikkust on võimalik tõsta kuni 12000 dpi´ni. Lisame selle kõige juurde ülivinge 4-tsooniga RGB valgustuse, AIMO intelligentse valguslahenduse ja mugava ergonoomilise kuju ning võitja on sündinud. Kui enamasti on mängurihiired saadaval ainult ühe värvilahendusega, siis Kone Aimo puhul on valikus lausa kolm erinevat värvi.

mängurihiirte TOP 5 2019

Kone AIMO omadused

Sensori tüüp Optiline / Roccat Owl-Eye optiline sensor
Sensori tundlikkus 12000 dpi
Andmeedastus / Kiirendus / Reageerimisaeg 1000 Hz Ultrapolling / 50G / 1ms
Kerimisrullik 4D Titan Wheel kerimisratas
4-suunaline
Nuppude arv 8
Seadistatavad profiilid Jah
Valgustus Mitmevärviline intelligentne AIMO
Ühenduskaabli pikkus 180 cm
Kaal (g) 130

Roccat Kone AIMO Photopointis »

2. Speedlink Torn

Photopointi enim ostetud mängurihiirte TOP 5 edetabelis teisel kohal finišeerib 2018. aasta edetabeli viienda koha omanik Speedlink Torn. Nimetatud hiirt võib iseloomustaga sõnaga „lihtne“. Sellel on kõik, mida on vaja ühel alustaval e-sportlasel või mängusõbral ja kõik see on võimalik soetada vägagi soodsa hinna eest. Hiire seadistamisega saab hakkama igaüks – lihtsalt võta hiir karbist välja, ühenda arvuti külge ja kasuta.

Hiir on varustatud seitsme nupuga, millest kolmel külgedel asetseval nupul on ka eelsalvestatud funktsioonid. Erinevates mängudes on nuppude funktsioonid loomulikult erinevad, mistõttu tuleks need seadistada vastavalt enda eelistustele. Kasutajal on võimalik valida nelja valgus-värvirežiimi vahel. Muutes aga valgustust, muutub vastavalt ka hiire dpi.

Speedlink Torn´i ergonoomiline kuju on käe all mugav ja hoolimata soodsast hinnalipikust näeb ta väga viisakas välja. Lisaks sellele on hiire ühenduskaabel kaetud kangaga – see omadus on tavaliselt kallimat sorti mängurihiirtel.

Kokkuvõtvalt võib öelda, et Torn on ideaalne mängurihiir kasutajale, kes vajab soodsat kuid mugavat arvutihiirt mängimiseks või igapäevaseks kasutamiseks. Hiire kaaluks on kõigest 76 grammi, mis teeb sellest ühe kõige kergema mängurihiire meie edetabelis.

mängurihiirte TOP 5 2019

Torn omadused

Laius Optiline
Sensori tundlikkus 16000 dpi
Andmeedastus / Kiirendus / Reageerimisaeg 1000 Hz Ultrapolling / 50G / 1ms
Nuppude arv 8
Seadistatavad profiilid Jah
Valgustus Mitmevärviline
Ühenduskaabli pikkus  200 cm
Kaal (g) 107

Speedlink Torn Photopointis »

3. Roccat Kone Pure SE

Meie edetabeli kolmandale kohale jäi sellel korral eelmise aasta enim ostetud mängurihiir – Roccat Kone Pure SE. Kuigi sarnaselt teise koha omanikule on Pure SE oma olemuselt lihtne, on hiir varustatud mitmekülgse funktsioonide pagasiga. Siinkohal oleks paslik alustada Roccati tarkvarast nimega Swarm. Selle abil saab hiirt seadistada täpselt nii, nagu vaja. Lisaks võimaldab Swarm muuta ka hiire RGB valguslahendust.

Hiire seitsme nupuga varustatud kesta sisse on peidetud ülitäpne 5000dpi tundlikkusega R7 optiline sensor. Seda toetab omakorda võimekas kiire andmevahetusega protsessor, mis teeb sellest igati nobeda mängurihiire.

Hiire kaaluks on kõigest 88g, mis tähendab, et see on üks Roccati kõige kergematest hiirtest. Kuna hiir on ka võrdlemisi väike, sobib see suurepäraselt pigem keskmise või väikese käega kasutajatele.

Kone Pure SE omadused

Sensori tüüp Optiline; Pro-Optic [R7] optiline sensor
Sensori tundlikkus 5000 dpi
Andmeedastus / Kiirendus / Reageerimisaeg 1000 Hz Ultrapolling / 20G / 1ms
Kerimisrullik Solid 2D Titan kerimisratas
Nuppude arv 7
Seadistatavad profiilid Jah
Valgustus Mitmevärviline
Ühenduskaabli pikkus 180 cm
Kaal (g) 88

Roccat Kone Pure SE Photopointis »

4. Roccat Lua

2019. aasta enim ostetud mängurihiirte auväärsele neljandale kohale jäi taaskord hiir Roccatilt – nimelt Roccat Lua. See on Roccati kõige väiksem hiir ja seda mitte ainult mõõtmetelt, kaalult ja funktsioonidelt, vaid ka hinnalt. Lua on kõigest kolmenupuline, sellel puudub edev RGB valgustus. Erandiks on seljal põlev sinine Roccati logo. Hoolimata lihtsusest on Lua aga jõudnud enim ostetud hiirte edetabelisse.

Hoolimata hiire minimalistlikust disainist on Lua varustatud täielikult seadistatava Pro-Optic lasersensoriga. Kahtlemata räägib Lua kasuks ka mugav ja tugev korpus ning nn V-kuju, mis tähendab, et hiir sobib ideaalselt ka vasakukäelistele. Lua pealmine osa ja nupud on kaetud pehme pinnaga plastikuga ja selle ääred on töödeldud pisut karedamaks, mistõttu püsib hiir kindlalt käe all.

Lua on suurepärane mängurihiir inimesele, kes vajab vähem keerukat kuid kvaliteetset hiirt. See ülimalt taskukohase hinnaga hiir sobib ideaalselt lihtsamate mängude mängimiseks. Tihtipeale peitub just lihtsuses võlu, mida Roccat Lua ka ilmekalt tõestab.

Lua omadused

Sensori tüüp Pro-Aim [R2] lasersensor
Sensori tundlikkus 2500 dpi
Andmeedastus / Kiirendus / Reageerimisaeg 1000 Hz Ultrapolling / 50G / 1ms
Nuppude arv 3 (ja dpi nupp)
Seadistatavad profiilid Jah
Valgustus Sinine
Ühenduskaabli pikkus 180 cm
Kaal (g) 70

Roccat Lua Photopointis »

5. Razer Mamba Elite

Meie enim ostetud mängurihiirte TOP 5 edetabeli viimane koht kuulub Razeri fännidele teadatuntud hiirele nimega Mamba Elite. Looduses on mamba üks kõige ohtlikumaid roomajaid. Mambat kardetakse just tema kiiruse ja tapva mürgi pärast. Sama kehtib ka Mamba Elite hiire kohta. Nimelt on hiir varustatud ülivõimeka 16 000 dpi optilise sensoriga. Hiire lugemistäpsus on kuni 450 tolli sekundis. Mamba kuju on disainitud vastavalt loomulikule käekujule, et vähendada stressi sõrmeotstes ja muuta nupuvajutused veelgi kiiremaks.

See 9-nupuline mängurihiir on loomulikult varustatud Razeri Synaps 3 tarkvaraga, mis võimaldab seadistada kõiki nuppe täpselt nii nagu vaja. Mamba Elite mehaanilised lülitid on valminud koostöös Omron´iga ja nende elueaks lubatakse lausa 50 miljonit vajutust.

Loomulikult ei puudu Mamba Elite hiirelt ka vägev RGB valgustus. Hiir on varustatud tervelt 20 valgustsooniga ja Razer Chroma nimelise valguslahendusega. See võimaldab hiire panna särama 16,8 miljonis erinevas värvitoonis. Mamba Elite näitajad on tõesti muljetavaldavad, kuid kõik need kellad ja viled teevad sellest ka meie edetabeli kõige kallima mängurihiire.

Mamba Elite omadused

Sensori tüüp Optiline
Sensori tundlikkus 16000 dpi
Andmeedastus / Kiirendus  1000 Hz Ultrapolling / 50G 
Nuppude arv 9
Seadistatavad profiilid Jah
Valgustus Mitmevärviline (Razer Chroma)
Ühenduskaabli pikkus  210 cm
Kaal (g) 96

Razer Mamba Elite Photopointis »

Photopointi enim ostetud mängurihiirte TOP 5 edetabel on selliseks kujundatud ostjate poolt. Kuigi edetabelis olevad hiired erinevad nii omaduste kui ka hinna poolest annab see siiski selge ülevaate mängusõprade ja e-sportlaste eelistustest.

Vaata kõiki 2019 TOP nimekirju siit »

(462)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Roccat hiir Kone Aimo RGBA, valge (ROC-11-815-WE)
  • 8-nupuline mängurihiir
  • Roccat Owl-Eye optiline sensor
  • Ülitäpne – kuni 12 000 dpi – optiline sensor
  • Uuenduslik seadistatav valgustus
  • Suur sisemälu makrode ja seadistuste talletamiseks
Speedlink hiir Torn, must (SL-680008-BKBK)
  • 7-nupuline hiir mängurile
  • Kuni 3200 dpi optiline sensor
  • Sensori tundlikkuse kiire kohandamine
  • Ergonoomiline disain
  • Muudetav valgustus
15€29.99€
Roccat hiir Kone Pure SE (ROC-11-722)
  • 7-nupuline mängurihiir
  • Ülitäpne – kuni 5000 dpi – optiline sensor
  • Sensori tundlikkuse kiire kohandamine
  • Kiire protsessor andmetöötluseks
  • Seadistatav valgustus
Roccat hiir Lua (ROC-11-310)
  • Klassikaline 3-nupuline arvutihiir
  • Täpne – kuni 2000 dpi – lasersensor
  • Täielikult seadistatav
  • Kiire andmeedastus
  • Sümmeetriline disain ja pikk USB kaabel
Razer hiir Mamba Elite
  • 9-nupuline mängurihiir
  • Ülitäpne – kuni 16 000 dpi – optiline sensor
  • Iseseisvalt seadistatavad nupud
  • Kummeeritud küljekatted tagavad hea haarde
  • Efektne Razer Chroma valgustus
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga