Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Photopointi TOP 5 – enim ostetud arvutimängurite klaviatuurid 2019

enim ostetud klaviatuurid 2019

Oma arvutile klaviatuuri valides on üsna kindel, et erinevate tootjate laialdane valik võtab silme eest kirjuks. Selleks, et lihtsustada valikut, koostame me iga aasta lõpus ülevaate Photopointi kauplustest ja veebipoest enim ostetud mänguriklaviatuuridest. 

See, et anname ülevaate mängurite suunatud klaviatuuridest, ei tähenda, et edetabelis väljatoodud klaviatuurid ei võiks sobida koduarvutil või kontoris kasutamiseks. Vastupidi, arvutimänguritele ja e-sportlastele suunatud tarvikud on enamasti rohkete võimalustega ja mugavamad kasutada – vastupidavusest ning kvaliteedist rääkimata.

Photopointi enim ostetud mänguriklaviatuuride edetabeli on vallutanud Saksamaa päritolu mänguritarvikute tootjad. Ka sellel aastal pakuvad Roccati klaviatuurid tugevat konkurentsi Razer’i klaviatuuridele, kuid edetabelisse on sattunud ka Speedlink’i klaviatuur – kõigest lähemalt aga alljärgnevas edetabelis.

1. Roccat Vulcan 120 AIMO

enim ostetud klaviatuurid 2019

Roccat Vulcan 120 AIMO on kahtlemata üks ilusamaid ja omanäolisemaid klaviatuure, mis 2019 aastal turule jõudis. Vulcan paistab silma eelkõige oma kõrgendatud klahvidega, õhukese kuid tugeva disaini ja vägeva valgusmängu poolest. Veelgi olulisem on aga see, et Roccat töötas nimetatud klaviatuuri tarbeks välja oma lülitid, mis on vaiksed, kuid äärmiselt taktiilsed. Klaviatuuri ülemisse paremasse nurka on paigutatud väga omapärase välimusega pööratav nupp, mille abil saab mugavalt kontrollida erinevaid funktsioone nagu heli või valgustus.

Vulcan klaviatuur tõestab ideaalselt, et mehaaniline klaviatuur võib olla oma disainilt äärmiselt maitsekas – pisut retro, kuid samas ka äärmiselt modernne. Seega, olenemata sellest, kas kasutate klaviatuuri igapäevaselt kontoris kirjutamiseks või hoopis annate sellega kuuma mõnes mängus kollide vastu võitlemisel – see on kahtlemata pilgumagnet.

Klaviatuuri lülitid on kaetud õhukeste klahvikaantega, mis võimaldavad välja pääseda Roccati Aimo nimelisel RGB valgusmängul. Tänu erilisele disainile on klaviatuur ka äärmiselt hõlpsasti puhastatav. Selleks, et Vulcan klaviatuurist täit selgust saada, on mõistlik sirvida Digitesti veebilehel ülevaadet.

Enim ostetud mänguriklaviatuuride pjedestaali hõbedasele kohale pidi algselt sattuma Roccat Vulcan 100 Aimo. Kuid kuna tegu on sisuliselt sama klaviatuuriga, mis Vulcan 120 otsutasime selle edetabelist välja jätta. Seda seetõttu, et erinevus mudeliga 120 seisneb ainult puuduvas magnetiga randmetoes. 

Klaviatuuri omadused

Ühenduse tüüp Juhtmega klaviatuur ( USB 2.0)
Lüliti tüüp: Mehaaniline (Roccat Titan)
Lisaklahvid Meediaklahvid ja valikuratas
Cleave reageerimispunkt 1,8 mm
Valgustus AIMO intelligentne valgustus – 16.8m värvi
Randmetugi Eemaldatav
Kaabli pikkus 180 cm


Roccat Vulcan 120 AIMO Photopointis »

2. Speedlink Ludicium

enim ostetud klaviatuurid 2019

Teisele kohale Photopointi enimostetud mänguriklaviatuuridest maandus 2019. aastal Speedlink Ludicium. See mugav ja ergonoomiline klaviatuur sobib ideaalselt mängusõpradele, kes ei esita oma klaviatuurile ülikõrgeid nõudmisi. Seetõttu sobib nimetatud klaviatuur ideaalselt alustavale e-sportlasele või aeg-ajalt arvutimänge nautiva mängusõbra lauale.

Ludicium klaviatuuriga ei tule kaasa tarkvara, mille abil seda seadistada. Samuti puudub ka taustavalgustus ja makroklahvid. See eest on klaviatuuri membraanklahvid pehme käiguga ja väga vaiksed ning tänu madalale profiilile käe all võrdlemisi mugavad.

Lisaks paiknevad klaviatuuri külgedel meedia ja rakenduste juhtimise kiirklahvid. Arvutimänguri jaoks olulised klahvid nagu WASD ja nooled on hõlpsasti eristatavad, sest on kaetud silmapaistva punase värviga.

Kokkuvõtvalt võib öelda, et Speedlink Ludicium on võrreldes teiste edetabelis paiknevate klaviatuuridega hinna poolest äärmiselt soodne valik ja sobib ideaalselt kasutajale, kellel pole palju vaja. Kui sa hindad klaviatuuri puhul lihtsust ja mugavust, siis on Ludicium just sulle mõeldud – lihtsalt ühenda see oma arvutiga ja kasuta.

Klaviatuuri omadused

Ühenduse tüüp Juhtmega klaviatuur (USB 2)
Lüliti tüüp: Membraan
Lisaklahvid 10 multimeedia klahvi
Valgustus Puudub
Randmetugi Puudub
Kaabli pikkus 120 cm

 

Speedlink Ludicum Photopointis »

3. Roccat Horde Aimo

enim ostetud klaviatuurid 2019

Kolmas koht 2019. aasta enim ostetud mänguriklaviatuuride edetabelis on Roccat Horde Aimo päralt. Muideks see oli Photopointi 2018. a  enim ostetud mänguriklaviatuur. Horde kõige erilisemaks omaduseks võiks pidada selle n-ö membraanilisi lüliteid, mis ei ole membraan ega mehaanilised – vaid huvitav kooslus mõlemast. See omakorda annab lülititele mõlema eelmainitu omadused, mis tähendab, et klahvikäik on vaikne kuid oluliselt kiirem ja täpsem kui tüüpilisel membraanlülitil. 

Horde oli ka kõige esimene Roccati klaviatuur, millele lisati valikuratas. Seejuures on oluline välja tuua, et Horde valikuratas on Windows Dial funktsiooniga ehk see ühildub täielikult Windowsiga, mis tähendab, et nimetatud rattakese abil saab kontrollida suurt hulka erinevaid funktsioone. Horde on varustatud AIMO nimelise Roccati intelligentse valguslahendusega, mis ühildub kõikide seda nime kandvate seadmetega ja paneb kõik need särama ühtses värvide mängus. Horde AIMO´ga on kaasas ka mugav randmetugi.  Klaviatuur pakub kahtlemata suurepärast kombinatsiooni ergonoomikast ja funktsionaalsusest ning seda vägagi taskukohase hinna juures.

Klaviatuuri omadused

Ühenduse tüüp Juhtmega klaviatuur (USB 2.0)
Lüliti tüüp: Roccat Membranical
Lisaklahvid M1 – M5 lisaklahvid; Meediaklahvid
Anti-ghosting Jah
Andmeedastus 1000 Hz Ultrapolling
Reageerimisaeg 7,8 ms
Valgustus Mitmevärviline AIMO
Randmetugi Eemaldatav
Kaabli pikkus 180 cm

Roccat Horde Aimo Photopointis »

4. Razer Blackwidow Elite

enim ostetud klaviatuurid 2019Mänguritarvikute edetabelit koostades ei saa üle ega ümber Razer’ist. Nii on ka Photopointi enimmüüdud klaviatuuride esiviisikuga. Razer Blackwidow Elite jäi edetabelis neljandale kohale. Tegelikult pole see ka eriline üllatus, sest tegu on kõige kallimat hinnalipikut kandva klaviatuuriga käesoleva TOP-5 hulgas. Võrdlemisi soolase hinna eest saab selle klaviatuuri ostja praktiliselt kõik, mida ühelt mänguriklaviatuurilt võiks tahta.

Blackwidow Elite on mehaaniliste lülititega varustatud klaviatuur, millele sarnaselt Roccat Vulcaniga on ülemisse paremasse nurka lisatud pöörlev nupuke. Selle abil saab mugavalt juhtida erinevaid funktsioone, nagu näiteks heli, ja erinevat meediat. Klaviatuuri kõik klahvid on tänu Razer tarkvarale nimega Synapse 3 eraldi seadistatavad ja võimaldavad lisada kõikidele klahvidele uue funktsiooni ehk muuta need makro nuppudeks.

Saksa mänguritootja Razer töötas Blackwidow Elite tarbeks välja ka uudse disainiga lülitid, mis on kujundatud selliselt, et iga vajutus oleks võimalikult stabiilne ja täpne. Lisaks pakub lüliti eriline disain täiendavat kaitset võimalike klaviatuurile sattuva vedelike ja tolmu suhtes. Blackwidow Elite on meie edetabelis ainuke klaviatuur, millele on lisatud 3,5 mm heliväljundi ja USB 2.0 pesa, mis tähendab, et võite otse klaviatuuri külge ühendada oma kõrvaklapid või hiire. Loomulikult ei puudu nimetatud klaviatuurilt ka mugav randmetugi ning tänapäevase klaviatuuri „must be“ ehk edev RGB valgustus.

Klaviatuuri omadused

Ühenduse tüüp Juhtmega klaviatuur (USB 2.0)
Lüliti tüüp: Mehaanilised (Razer Green)
Lisaklahvid Meediaklahvid
Anti-ghosting Jah
Andmeedastus 1000 Hz Ultrapolling
N-key rollover 10 klahvi
Valgustus Mitmevärviline Razer Chroma
Randmetugi jah
Kaabli pikkus 180 cm

Razer Blackwidow Elite Photopointis »

5. Razer Cynosa Chroma

photopointienim top-5 klaviatuurid

Razer Cynosa Chroma on hõivanud enimmüüdud klaviatuuride viienda koha. Kuigi tundub, et Cynosa näol on tegu võrdlemisi lihtsa klaviatuuriga, siis päris nii see ei ole. Hoolimata sellest, et tegu on membraanklaviatuuriga, on see varustatud Razer Synapse 3 toega. See tähendab, et oma klaviatuuri seadistamisele on võimalik teha meeletul hulgal valikuid: seadistada individuaalseid klahve, salvestada makrosid täpselt nii nagu Sulle meeldib ja loomulikult personaliseerida klaviatuuri valgustust.

Kuna Cynosa Chroma näol on tegu membraanklahvidega varustatud klaviatuuriga, on vajutused täpsed kuid tunduvalt vaiksemad võrreldes mehaaniliste lülititega.

Razer Cynosa Chroma on suurepärane klaviatuur nii alustavale kui ka edasi jõudnud mängusõbrale. E-spordi tippu selle klaviatuuri abil küll ei jõua, kuid selle võrdlemisi soodne hinnalipik teeb sellest kahtlemata klaviatuuri, mille ostu võiks kaaluda. Sellel on kõik vajalikud funktsioonid, et seda seadistada täpselt nii nagu vaja. Kui aga ilmtingimata mehaaniliste lülititega varustatud klaviatuuri järele vajadus puudub on see kahtlemata põnev klaviatuur mille ostu kaaluda.

Klaviatuuri omadused

Ühenduse tüüp Juhtmega klaviatuur (USB 2.0)
Lüliti tüüp: Membraan
Lisaklahvid 5 makroklahvi
Anti-ghosting Jah
Andmeedastus 1000 Hz Ultrapolling
N-key rollover Jah, 10 klahvi
Valgustus Mitmevärviline Razer Chroma
Randmetugi Eemaldatav
Kaabli pikkus 170 cm

 

Razer Cynosa Chroma Photopointis »

 

Photopointi enim ostetud mänguriklaviatuuride edetabel on selliseks kujundatud ostjate poolt. Kuigi need klaviatuurid erinevad nii omaduste kui ka hinna poolest, annab see üsnagi selge ülevaate mängurite ja e-sportlaste eelistustest.

 

Vaata kõiki 2019 TOP nimekirju siit »

(444)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Roccat klaviatuur Vulcan 120 Aimo NO
  • Roccat Titan Tactile lülititega mänguriklaviatuur
  • Nordic paigutusega
  • Multimeediaklahvid ja valikuratas
  • Nutikas Roccat AIMO valgustus
  • Tolmukindel korpus ja eemaldatav randmetugi
Roccat klaviatuur Vulcan 100 NO
  • Roccat Titan Tactile lülititega mänguriklaviatuur
  • Nordic paigutusega
  • Multimeediaklahvid ja valikuratas
  • Nutikas Roccat AIMO valgustus
  • Tolmukindel korpus
Roccat klaviatuur Horde Aimo Nordic, must
  • Roccat Membranical lülititega klaviatuur
  • Nordic paigutusega
  • M1-M5 ning multimeedia lisaklahvid
  • Intelligentse Aimo valgustusega
  • Eemaldatav lai randmetugi
Speedlink klaviatuur Ludicium Nordic (SL-670009-BK-NC)
  • USB ühendusega mänguriklaviatuur
  • Nordic paigutusega
  • 10 multimeedianuppu
  • Muudetava kõrgusega
  • Punased WSAD & noolteklahvide nupud
10€19.99€
Razer klaviatuur Blackwidow Elite NO Green Switches
  • Razer BlackWidow seeria mänguriklaviatuur
  • Razer Green Tactile & Clicky mehhaanilised lülitid
  • Nordic klaviatuuripaigutus
  • Chroma kohaldatav taustvalgustus
  • Mugav randmetugi
Razer klaviatuur Cynosa Chroma Nordic
  • Cynosa seeria klaviatuur
  • Kompaktne klaviatuur väiksemale lauale
  • Madala profiili ja lühikese käiguga klahvid
  • Nordic klahvipaigutusega
  • Mitmevärvilise Chroma taustvalgustusega
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga