Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Digitaalne pildiraam – moodne lisa moodsasse kodusse

Photopoint pakub laia valikut digitaalseid pildiraame. Vaatame lähemalt, mida need endast kujutavad.

Digiraam on parim viis oma fotosid näidata, ilma toa sisustust koormamata. Mugav slaidshow funktsioon teeb sellest näiteks ka ideaalse vahendi sõpradele reisipiltide näitamiseks. Mitmed raamid suudavad taasesitada ka videot ja muusikat, seega ei jää teil nägemata ka fotokaameraga üles võetud videoklipid. Digiraami kasutamine on imelihtne – ühenda raam vooluvõrku, sisesta pildid fotoka mälukaardil või mälupulgal ja käivita raam. Digitaalsed pildiraamid pakuvad rohkeid seadistusvõimalusi, mida kasutaja saab vastavalt soovidele kohandada, sealhulgas piltide vahetumise intervall ja pildi asetus ekraanil. Digiraam on ka vahva kingitus, mis saab ise teie õnnesoovid esitada. Ta on ka suurepärane tooteesitlusvahend müügikohtadele.

Räägime lähemalt Photopointis pakutavatest raamidest.

Odys Touch 7″ – midagi enamat kui pildiraam. See raam annab peaaegu välja väikese multimeediakeskuse mõõdu. Soovi korral saab ühendada välised kõlarid ja televiisori. Raam suudab SD, MMC, MS kaardilt või USB mälupulgalt taasesitada fotosid, muusikat ja videot, samuti on seadmel kell ja kalender. Mugava lisana ei pea raami juhtnuppe otsima seadme tagant, vaid leiate nad raami esipaneeli klaasi alt. Õrn puudutus raami alaservale kutsub sensornupud esile. Kui seadistused tehtud, siis kustuvad ka nupud . Lisaks sellele on komplektis rohkete nuppudega kaugjuhtimispult raami ohtrate seadistuste haldamiseks, kuhu kuulub muuhulgas kalibreerimise võimalus.

Odys Retro II 2,4″ – suurepärane kingiidee. See digiraam erineb teistest päris mitmel moel. Raami ekraan on hoolimata oma väiksematest mõõtmetest üllatavalt kõrge resolutsiooni ja terava pildiga. Seadmel on liitiumaku, mis võimaldab juhtmevaba tööd kuni viis tundi, ning teeb temast ideaalse reisikaaslase. See raam ei kasuta lisaandmekandjat, vaid talletab pilte oma enda sisemälus, kuhu saab pilte laadida arvutist. Komplektis oleva spetsiaalse tarkvara abil saab pildid raami jaoks sobivasse mõõtu lõigata. Mällu mahub kuni 69 pilti. Komplektis oleva USB kaabli abil laetakse ka seadme akut. Eraldi müüdava adapteri abil saab raami ühendada vooluvõrku. Raamil on ka äratuskella funktsioon.

Cenomax ja Agfaphoto 7″ – värvid tuppa

Need raamid pakuvad rikkalikku vaheldust oma vahetavate ääristega. Raamidel on koplektis mitu erineva värvi ja mustriga äärist. Seadmed on maksimaalse mugavuse tarbeks varustatud kaugjuhtimispuldiga. Cenomax F7024B taasesitab ka videot.

Aiptek Miró II 7″ seeria raamid pakuvad huvitavaid disainilahendusi nahaimitatsiooniga ja puitraamide näol.

Tutvu digiraamide hindade ja tehniliste andmetega Photopointi koduleheküljel.

(747)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga