Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #208: Vivanco alarmkomplekt aknale või uksele

Meie kodude turvalisus ja ohutus on alati prioriteet number üks. Ning seda turvatunnet saab tihtipeale suurendada ka väga lihtsate ja pealtnäha märkamatute seadmete abil. Täiesti verivärske ja ahjusoojana saabus sellel nädalal Photopointi veebikaubamaja tootevalikusse Vivanco turvaalarmide komplekt aknale või uksele. Ning kuna me hoolime, et meie lugejad end alati turvaliselt tunneksid, siis olemegi selle Vivanco alarmikomplekti valinud ka meie sellenädalaseks kasulikuks vidinaks.

NB! Loosimine on lõppenud. Random.org numbrigeneraator valis küsimusele vastajate hulgast seekordseks võitjaks kommenteerija nr 11 – Kaimo. Palju õnne! Võtame võitjaga peatselt ühendust!

Millega siis täpsemalt tegu? Komplekti kuulub tegelikult kaks täiesti identset alarmsüsteemi, mille saab täpselt enda äranägemise järgi paigutada siis kas näiteks aknaraamile või uksepiidale. Alarmsüsteem koosneb kahest osast – üks on siis saatja, millest kostub häiresignaal, ning teine on magnetiline sensor, mis tuvastab ära, kui saatja ning sensori omavaheline kaugus on rohkem kui 12 millimeetrit. Ja täpselt nii vähe ongi vaja oma kodu turvalisemaks muutmiseks.

Alarmsüsteemi kasutamine ja paigaldamine on ülilihtne ning sellega saab hakkama ilmselt igaüks. Nimelt on nii saatja kui sensor varustatud kahepoolse kinnituskleepsuga (komplektis kaasas veel 4 lisakleepsu), mis tähendab, et paigaldamiseks ei lähe tarvis mitte mingeid kruvisid ega mutreid. Lihtsalt paigalda saatja aknaraamile või uksepiidale, magnetiline sensor vastavalt aknale või uksele ning aktiveeri süsteem saatja küljel asuvast lülitist. Seejuures tuleb muidugi silmas pidada, et saatja ning sensor ei asetseks üksteisest kaugemal kui 12 millimeetrit. Kui süsteem on aktiveeritud ning uks või aken avatakse sellel ajal, siis kostub saatjast häiresignaal, mille tugevuseks on Vivanco lubanud lausa ligi 100 dB ning mis peaks kostuma kuni 3 meetri kaugusele. Niiviisi loodetavasti on võimalik mittesoovitud ja pahatahtlikele sissetungijatele hirm naha vahele ajada ning lisaks teavitada ka naabreid või ümberkaudseid inimesi, et miskit kahtlast on parasjagu toimumas.

Disainilt on alarmsüsteemid tagasihoidlikud ja märkamatud nagu ühele õigele turvaseadmele kohane ongi. Seejuures on ka mõõtmed piisavalt kompaktsed, tänu millele ei riku need Sinu kodu üldpilti ja sulanduvad ilusasti tagaplaanile. Seadmed vajavad kumbki töötamiseks kolme LR 44 tüüpi patareid ning need on kõik ka juba komplektis kaasas, seega saab turvasüsteemi koheselt kasutama hakata. Lisaks on sensoritel ka kohad veel kruvidega paigaldamiseks, kui selleks peaks soov või vajadus tekkima.

Kui nüüd seda postitust lugedes hakkasid kohe mõtlema, millised uksed ja aknad Sinu kodus vajaksid veidi turvamist, siis ära unusta kommentaariumis sõna võtmast ning juba esmaspäeval võibki see Vivanco alarmikomplekt Sinu omaks saada. Kui aga vajad enda koju seda praktilist turvasüsteemi kohe ja praegu, siis tuleb meelsasti appi meie veebikaubamaja.

 

(768)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Vivanco akna/ukse alarm 2tk (37519)
  • Praktiline turvaalarmide komplekt
  • Sobivad paigaldamiseks uksele või aknale
  • Kiire ja lihtne paigaldada
  • Kerge aktiveerida
  • Komplektis 2 alarmi
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga