Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Aceri uued Aspire One sülearvutid – esmakordselt AMD protsessoritega

Acer esitles eile ametlikult oma esimesi Aspire One seeria sülearvuteid, millel tavalise Intel Atom protsessori asemel sees hoopis AMD kiibid. Täpsemalt veab 11,6″ ekraaniga Aspire One AO721 ja 10,1″ ekraaniga Aspire One AO521 sülearvutid käima AMD Athlon II Neo K125 protsessor. See on Aceri väitel võimeline probleemideta käitlema HD videot ja muid nõudlikumaid rakendusi, milleks Inteli Atom suuteline ei olevat.

Eelpoolmainitud AMD protsessorile sekundeerib ATI Radeon HD 4225 graafikakaart. Selle 384MB mälumaht seab need uued arvutid jõudluse poolest oma konkurentidest veelgi kõrgemale. Mitme graafiliselt nõudliku programmi käitamine üheaegselt ei olevat uutele Aspire One sülearvutitele mingiks probleemiks.

Aspire One AO721 sülearvuti korpus on musta värvi ja mati pealispinnaga – erinevalt enamikest pisisülearvutitest ei ole see pind aldis välja näitama plekke ega sõrmejälgi. Klaviatuur on täissuuruses ja seega peaks sellel olema mugav trükkida. AO721 on varustatud 2GB DDR3 mäluga ning salvestab andmeid 250GB kõvakettale. Operatsioonisüsteemiks on Windows 7 Home Premium.

Aspire One AO521 sülearvuti on toonitud pruuniks, vajadusel võib seda ka mustana saada. Sellel on AO721 mudeliga võrreldes väiksem ekraan, väiksem klahvistik, väiksem kaalunumber ja väiksemad mõõtmed. Ilmselt siis ka väiksem hind. Muutmälu on tal 1 GB DDR3, kõvakettamaht küündib kuni 250 GB-ni. Operatsioonisüsteemiks on Windows 7 Starter.

Lisaks veel kaks Intel Atom protsessoriga Aspire One sülearvutit

Siiski ei ole see veel kõik. Pettuma ei pea ka selline reaktsiooniline element, kes peab pühaks Inteli toodangut.  Nende jaoks kuulutas Acer välja Aspire One AOD260 ja Aspire One AO533 pisisülearvutid. Mõlemad on 10.1″ LED-taustvalgustusega ekraanidega, 7% standardsest väiksemate klahvistikega ning Intel Atom protsessoritega masinad.

AOD260 on valmistatud stiilitundlikele kasutajaile ning on selle võrra veidi lahjema protsessoriga (Intel Atom N450). AO533 loomisel oli oluline eelkõige aku kestvus. Selle 6-elemendiline aku suudab Aceri sõnul ühe laadimiskorraga vastu pidada 8 tundi. AO533 sees on veel 1GB DDR3 mälu ja kuni 250 GB kõvakettaga.

Aspire One AO721

Aspire One AO521

Aspire One AOD260

Aspire One AO533

(245)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga