Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Photopoint PhotoExpress nutirakendus: Telefonist paberile kiiremini ja mugavamalt kui eales varem

Meil kõigil on telefonis palju ilusaid ja olulisi pilte. Lastest ja lastelastest, sünnipäevadest ning soojamaareisidest ehk hetkedest, mis enam kunagi ei kordu. Mis saab aga siis, kui Sinu nutitelefoniga midagi juhtub ja fotosid enam kätte saada pole võimalik? Meil Photopointis on telefoni seisma jäänud piltide jaoks perfektne lahendus – mobiilirakendus Photopoint PhotoExpress iOS/ Photopoint PhotoExpress Android.

Telefonist otse trükikotta! 

Selge on see, et paberfotost saadud emotsioon on midagi sootuks teistsugust kui digifoto puhul. Kui Sulle meeldib raamatut endiselt lugeda paberkandjal, oled ilmselt üks nendest, kes naudib ka paberfoto lummavat ehedust. Lisaks esteetilisele poolele on piltide ilmutamine ka väga praktiline. Nutitelefoniga pildistamine on mugav ja lihtne. Sinna kogunevate fotode hoiustamise juures peab aga paratamatult arvestama telefoni õrna konstruktsiooniga, mistõttu tasub olulisemaid fotosid erinevat moodi backup’ida. Paberfotode tellimine on üks lihtne viis, kuidas tähtsamaid fotosid koopiatena säilitada: et perepildid, olulised sündmused ning eredamad hetked oleks meile alati kättesaadavad.

Tellimus sisse voodist lahkumata

Mida aeg edasi, seda mugavamaks, kiiremaks ja tänapäevasemaks muutub paberfotode tellimine. Photopoint PhotoExpressi äpiga fotosid tellides ei pea Sa muretsema oma aeglase protsessori, arvuti update’ide või sajakümne lisa liigutuse pärast. Paljud telefonid pildistavad tänapäeval trükkimiseks sobivaid pildifaile, seega on tark mõte oma elu kergemaks teha ning nutitelefoniga tehtud pilte hakata tellima arvuti vahenduseta. Photopoint PhotoExpress mobiilirakendus lubab Sul ka fotod lihtsasti trükiks õigesse mõõtu kärpida. Mis on aga asja juures kõige magusam – saad seda teha ükskõik kust, kasvõi otse oma voodist!

Reisilt saabudes trükisoojad pildid juba ootavad

Näiteks võid reisil viibides telefonist oma reisipildid Photopointi fotolaborisse trükki saata, et koju tulles ootaksid Sind pakiautomaadis kaunid paberfotod, millega oma fotoalbumeid sisustada või mille abil vanavanematele oma reisimuljeid jagada. Samuti on paberkandjal reisifotod armas suveniiri-idee!

Teoorias lihtne, aga praktikas?

Kui sa pole veel kursis, kuidas Photopoint PhotoExpressi rakendust oma nutitelefonis kasutada, siis Photopointi blogist leiad detailse ülevaate kõikidest vajalikest sammudest. Tegelikult on aga äpi kasutamine päriselt ka niivõrd lihtne, et võid vabalt kohe rakendust alla laadima tormata!

PhotoExpress rakendus App Store lehel>>

PhotoExpress rakendus Google Play lehel>>

(1481)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga