Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

CES2017: Acer’i tippklassi mänguriraal kannab pea viiekohalise numbriga hinnasilti

predator-x21-avang

Möödunud aasta augustis esitles Acer IFA tehnikamessil monstrumist super-süleraali Predator 21 X, mis oma välimuse ja riistvaraga tekitas isegi tehnikamaailma võhikutes aukartust ning pani entusiastidel suu vett jooksma. Tänavusel olmeelektroonikamessil avalikustas tootja lõpuks ka seadme hinna ning ilmumise kuupäeva.

Predator 21 X näeb välja just nagu Hollywoodi märulifilmides häkkerite kasutatav imemasin, mis suudab tuumasõda alustada või tulnukate pealetungi peatada. Disaini ega ergonoomilisuse eest antud isend ühtegi auhinda tõenäoliselt ei võida ning rüperaaliks 9 kilo kaaluvat masinat keel ei väändu nimetama.

Kuid ega antud arvuti puhul ei pea muljet avaldama mitte välimus, vaid raud. Predator on varustatud kahe Nvidia GeForce GTX 1080X graafikaardiga ja uue põlvkonna Intel Core i7 protsessoriga, seega saab arvuti hakkama praktiliselt iga värskeima videomängu jooksutamisega. Masina emaplaadil on pesad neljale DDR4 mälule ning maksimaalselt saab masinasse torgata kuni 64 GB jagu mälu. Andmekandjate ühendamiseks on neli pesa, millesse saab torgata kuni 512 GB SSD seadmed. Tasub ka mainida, et emaplaadis on kaks NVME PCIe pesa, mille vahendusel on andmeedastus viis korda kiirem kui standartse SATA pordi vahendusel. Vaikimisi on süleraal varustatud 2 TB’se andmekandjaga. Mainimist väärib ka süleraali 21-tolline kergelt kumer ekraan, mille lahutusvõimeks on 2560 × 1080 pikslit. Niivõrd võimsa riistvara vooluga varustamiseks on seadmesse paigutatud 2 toiteploki.

predator-21-x_05

predator-21-x_02-1

predator-21-x_01-1

Pea viiekohalise hinnasildi õigustamiseks on Acer paigutanud süleri kaane hinge kohale Tobii silmapilgu jälgimise sensori, mis võimaldab kasutajal jälgida videomängus toimuvat läbi juhitava mängutegelase silmade. Seadme klahvistikuks on meeldivalt klõbisev mehaaniline klaviatuur, mille taustvalgustust saab kasutaja ise muuta. Huvitav on see, et süleraali puuteplaat ja numbriklahvide paneel asuvad ühel moodulil, mille saab vastatavalt vajadusele üht või teist pidi arvuti külge magnetiga kinnitada. Korraliku helikvaliteedi tagamiseks  on aparaati paigutatud 4 kõlarit kahe bassikõlariga. Arvuti raua jahutamiseks on seadmesse paigutatud 5 jahutusventilaatorit.

Predator 21 X jõuab müüki veebruaris ning esimesed 300 eeltellimusega soetanud inimest saavad erilise graveeringuga arvutimudeli.

Acer pole unustanud ka väiksema eelarvega arvutientusiaste ning esitles ka veidi odavama hinnaga Predator 17 X’i. Antud mänguriraalil on loomulikult veidi tagasihoidlikumad näitajad: üks GTX 1080X graafikakaart, kuni 64 GB muutmälu ning 7. põlvkonna Intel Core i7 protsessor. Antud mudeli tõmbenumbriks on selle 17,3-tolline kumer ekraan, mis on varustatud Nvidia G-Sync mooduliga.

Allikas: Acer

(350)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga