Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

CES 2017: Aceri uus monitor jälgib kasutaja pilku

acer-monitor-avang

Acer esitles tänavusel olmeelektroonikamessil kolm uut Predator tooteseeriasse kuuluvat kuvarit, millest ühel on peidus üks väga huvitav krutski.

Predator Z301CT on 30-tolline, kergelt kumer monitor, millel on igale endast lugupidavale mängurikuvarile omaselt kõrge pildi värskendussagedus 200 hertsi ning Nvidia G-Sync moodul, mis tagab sujuva pildi jooksmise. Kuvari lahutusvõimeks on  2560 × 1080 ning sellesse on sisse ehitatud kaks DTS Sound toega kõlarit, mis tagavad korraliku helikvaliteedi.

Eriliseks teeb antud isendi selle alumises servas paiknev Tobii silmapilgu sensor, mis võimaldab ekraanil toimuvat kasutaja silmapilgu järgi manipuleerida.  Kõige eredam näide, kus Tobii sensorid rakendust leiavad videomängud, kus kasutaja saab näha maailma läbi mängutegelase silmade. See võib aidata mängus püstitatud probleemide lahendamisele (näiteks leida tagaotsitavat eset või aitab paremini sihtida) või lihtsalt mängumaailma ilu nautida. Hetkel rakendab silmapilgu sensori võimalusi ära ainult käputäie teoseid, kuid kui taolise sensoriga varustatud kuvarid muutuvad vähegi populaarsemaks võib antud tehnoloogia toega videomängude kogu märgatavalt suureneda.

acer-tobii

Acer esitles ka XB2 seeria monitore, mille hulka kuulub 24,5-tollline XB252Q ning 27-tollise ekraaniga XB272. Mõlemal on täislahutusvõimega ekraan ning seadme korpuses on peidus Nvidia G-Sync moodul. Antud kuvarite leivanumbriteks on  240 Hz’ne värskendussagedus ning Nvidia ULMB tehnoloogia, mis tagab monitorile 1 millisekundilise reageerimiskiiruse.

Tänu GameView sättetele, saavad mängurid kiiresti ja valutult muuta ekraani režiime. Erisätteteks on näiteks Dark Boost, mis tänu musta värvi kuvamissättete muutmisele võimaldab pimedas nurgas peituvaid vastaseid varakult märgata ja Aim-Point võimaldab täpsemini puusalt tulistada.

Acer’i Gameview tehnoloogia aitab ära hoida kõikvõimalike ekraani vilkumisi, sinise valguse üleliigset kiirgust, valguse peegeldumist ja muid visuaalseid defekte, mis kasutaja silmi üleliia koormavad, nii et arvuti taga saab istuda pikemat aega, ilma et peaks kurnatusest kokku kukkuma.

Monitoride arvutiga ühendamiseks on olemas HDMI, DisplayPort v1.2 ning neli USB 3.0 pesa. Kõik kolm monitori jõuavad poelettidele tänavu veebruari jooksul.

Allikas: Acer

(253)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga