Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

34 Pentax binoklit läbisid uuenduskuuri

001_all__remake

Ricoh annab teada, et on läbi viinud uuenduskuuri kogu Pentax binoklite valikule. Optiline konstruktsioon ja korpused on jäänud muutumatuks – täiustatud on klaaselementidele kantud vääristusi. Kõikide binoklite absoluutselt kõik klaasdetailid on nüüdsest kaetud Full Multi-Coating vääristusega mis parandab valguse läbilaskevõimet ja muudab vaate kontrastsemaks ning teravamaks. Lisaks on Ricoh jaotanud kõik Pentax binoklid kergema ülevaate saamiseks nelja erinevasse kategooriasse. Vaatame allpool neid nelja seeriat pisut lähemalt ja anname ülevaate sinna kuuluvate binoklite omadustest.

 

Pentax Z-seeria binoklid

002_Z

Pentax Z-seeriasse kuulub 6 erinevat binoklit. Kolm neist WP-tähistusega ehk veekindlad kuni 3 meetrit. Kõik need binoklid on tänu katusprismadele üsna kompaktsed ning esmaklassilise vaatekvaliteediga. Lisaks Full Multi-Coating vääristusele (mis on kõikidel Pentax binoklitel) on Z-seeria mudelite optilised elemendid kaetud Enhanced Light Transmission vääristusega, mis peaks Ricohi sõnul parandama valguse läbilaskevõimet veelgi enam. Nende binoklite esiläätsedele on kantud ka vett hülgav vääristus.

 

Pentax S-seeria binoklid

003_S

Pentax S binokliseeriasse kuulub ühtekokku 11 erinevat binoklit. Siin on nii kompaktsemaid katusprismadega mudeleid kui ka vanamoodsaid porroprismade ja suurte murtud torudega eksemplare. S-seeria binokleid ühendavaks iseloomujooneks on aga see, et nende esiläätsede diameetrid on kõigil suuremad kui 40mm.  Katusprismadega S-seeria binoklitel on täpselt samad vääristused nagu Z-seeria binoklitel. Vett hülgav vääristus on aga porroprismadega mudelitest ainult kallimatel.

 

Pentax A-seeria binoklid

004_A

Pentax A seeria binoklite hulka kuulub 8 mudelit, mille esiläätse diameeter on väiksem kui 40mm. Siia klassi kuuluvad eriti kompaktsed binoklid, mis on sobilikud kaasa võtmiseks näiteks teatrisse või kontserdile. ka nende binoklite klaaselemendid on kaetud Pentaxi Full Multi-Coating vääristusega.

 

Pentax U-seeria binoklid

005_U_remake

Pentax U-seeria binoklite klassi moodustavad pööratud porroprismadega kompaktsed ja soodsamapoolsed binoklid mis sobivad erinevateks vaatlusteks. Näiteks leiab sellest grupist liblikate, putukate ja muude väikeste objektide lähedalt vaatamiseks sobiliku Pentax Papilio II binokli ning suumifunktsiooniga UP 8.16×21 Zoom binokli.

 

(794)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga