Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #336: Photopoint objektiivikork Snap 58mm

Photopoint objektiivikork Snap 58mm

Objektiivikorgid on varmad alatasa ära kaduma. Ometigi on tegemist vägagi tähtsa väikese vidinaga, mis aitab objektiivi mehaaniliste vigastuste ja mustuse eest kaitsta. Õnneks leiab aga Photopointi tootevalikust suure hulga mitmesuguseid objektiivikorke erineva filtrikeermega objektiividele ja ühe sellise oleme ka sellenädalaseks kasulikuks vidinaks valinud. Teie ette astub Photopoint objektiivikork Snap 58mm.

Just täpselt ühe sellise Photopoint Snap 58mm objektiivikorgi loosime välja juba esmaspäeval. Nagu ikka kombeks on, siis leiab loosimine aset Photopointi Facebooki lehel. Seega suunduge aga julgelt meie Facebooki lehele, kus leiate juba täpsemad juhised, kuidas loosimises osaleda.

Objektiivikorgid võivad pealtnäha tunduda võrdlemisi tühiste tegelastena, kuid tegelikult on tegemist ühe olulisema objektiivi kaitsevahendiga. Ning kui oled suutnud objektiivikorgi kord ära kaotada, siis saad saad aru, et tegelikult on jama majas. Photopoint Snap 58mm puhul on tegemist eesmise objektiivikorgiga, mis kaitseb objektiivi eesmist elementi kriimude, tolmu, mustuse ning löökide eest transpordi ajal. Tänu oma universaalsele disainile, sobib see Photopoint objektiivikork kõikidele 58 mm filtrikeermega objektiividele.

Photopoint objektiivikorgil on mugav keskelt avatav Snap-disain, mis teebe selle paigaldamise ja eemaldamise ülimalt lihtsaks. Lisaks saab seda objektiivikorki kasutada koos enamiku filtritega ning tänu sellele ei ole tarvidust filtrit eelnevalt objektiivi eest ära keerata. Samuti ei ole korgi paigaldamiseks vajadust eemaldada ka objektiivi päikesevarjukit.

Objektiivikorgiga on kaasas ka praktiline 20 cm pikkune turvanöör. Sellega saab objektiivikorgi mugavalt kinnitada kaamera või kaamerarihma külge ning ei pea kartma, et kork ära kaoks. Välimuse poolest on Photopoint objektiivikork klassikaliselt tagasihoidlik – mingeid silmatorkavaid logosid sellel peal ei ole. Ning kui 58 mm läbimõõt ei ole Sinu objektiivile sobiv, siis pole põhjust muretseda – Photopointi tootevalikust leiab veel terve hulga erineva filtrikeermega objektiividele mõeldud objektiivikorke vahemikus 37–77 mm.

Photopoint objektiivikork Snap 58mm

Kui nüüd tekkis tunne, et just selline klassikaline objektiivikork sobiks hästi Sinu fototarvikute hulka, siis suundu aga julgesti meie Facebooki lehele, et teada saada, kuidas see endale võita, sest just esmaspäeval saabki üks õnnelik selle praktilise Photopoint Snap 58mm objektiivikorgi uueks omanikuks. Seejuures leiad selle Photopoint objektiivikorgi loomulikult ka meie veebikaubamajast.

 

Psst.. kiirelt saad meie Facebook’i lehele kommenteerima, kui vajutad 👇 comment/kommenteeri.

(234)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Photopoint objektiivikork 58mm Snap
  • Eesmine objektiivikork
  • Kaitseb objektiivi kriimude, löökide jm eest
  • Lihtne paigaldada ja eemaldada
  • Turvanöör ei lase korgil kaduda
  • Sobib kõikidele 58 mm filtrikeermega objektiividele
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga