Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Garmin Forerunner 935 – uus tipptegija GPS-spordikellade seas

GPS-seadmedseikluskaamerad, aktiivsusmonitorid, spordikellad – kas on midagi, mida Garmin ei tee? Garmin ei väsi. Teated uutest funktsionaalsematest vidinatest tulevad kiiremini, kui olemasolevatest tüdineda jõuad ja nii ka praegu. Nimelt astub Garmin Forerunner spordikellade seeria rivistuses üles potentsiaalselt funktsionaalseim ja edasijõudnum spordikell – Forerunner 935.

Forerunner 935 on omaduselt väga sarnane Garmini teise uustulnukiga – fēnix 5 –, kuid võrreldes viimasega on see eelkõige suunatud tõsisematele sportlastele, kel olulised alati paranevad tulemused ja efektiivsem treening. Kõik uue Forerunneri disainis on läbi mõeldud sportlast silmas pidades – kell kaalub kõigest 49 grammi, on 13,9 mm paksune, veekindel ning valmistatud tugevdatud polümeerist, et pidada vastu ka tõsisemale klobistamisele. Forerunner 935 on põhjalikult funktsioone täis pakitud, selle põhivarasse kuulub GPS koos GLONASSiga, Garmin Elevate optiline pulsiandur ning ka ABC sensorid – altimeeter, baromeeter, kompass. Integreeritud kõrgusmõõtja pakub reaalajas kõrgusinfot ning baromeeter oskab ette ennustada ilmamuutusi näidates lühiajalisi muutusi õhurõhus.

Forerunner 935 toetab multisport treeninguid, sobides ideaalselt triatlonihuntide randmetele ning pakub eraldi spordiprofiile ka mitmeteks kardiotreeninguteks nagu jalgrattasõit, maastikujooks, suusatamine, golf, ujumine, matkamine ja muudki. Kõige rohkem funktsioone on uuel Forerunneril aga kahtlemata jooksjatele varuks. Lisaks sellele, et Forerunner 935 hindab kasutaja VO2 Max näitajat toob see paketti kaks täiesti uut parameetrit: treeningkoormus ja treeningstaatus. Forerunner 935 oskab hinnata Sinu möödunud nädala treeningkoormust ning võrrelda tehtud treeningut eelmise nädalaga – utsitades kasutajat sel moel alati paremate tulemusteni püüdlema. Treeningstaatus seejuures hindab Sinu päevast aktiivsust ning õhutab intensiivsemale treeningule või käsib natuke rahulikumalt võtta.

Loomulikult korjab Forerunner 935 üles ka igapäevaselt asutud sammud, põletatud kalorid, läbitud vahemaa ja unemustrid ning ühildub Garmin Connect keskonnaga, mis pakub huvilisele põhjalikumat treeningstatistikat ja -analüüsi.

Nagu uuematel Garmini kelladel ikka, on ka Forerunner 935 varustatud QuickFit käerihmadega, mida on äärmiselt mugav vahetada. Tänu sellele on võimalik kella silikoonist rihmasid vahetada elegantsema metall- või nahkrihmade vastu, et sobida käele kenasti ka siis, kui trenniriided on seljast heidetud.

Forerunner 935 tõotab aktiivse GPSi kasutusega kesta märkimisväärsed 24 tundi järjest ning lausa 50 tundi UltraTrac akusäästvusrežiimil. Ainult aktiivsusmonitori-nutikella funktsioone kasutades peab see vastu aga tervelt kaks nädalat.

Uue Forerunneri käele haaramiseks on vaja oodata vähemalt eeloleva suveni, kes nii kaua oodata ei malda ja sellist tipptegijat randmele ei vaja, võiks kiigata Photopointi veebikaubamaja spordikellade lettidele, kus leidub midagi igaühe randmele. PS! Kuni 30. aprillini saad spordikella ostul kingituseks Omega köögikaalu!

Allikas: Garmin Newsroom

(995)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga