Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Asus ZenWatch 3 hoiab ümarat disaini au sees

asus-zenwatch3-avang

Nutikellad on tulnud, et jääda. Seda lihtsat fakti ilmestavad erinevad nutikellade pressiteated – täpselt nii, nagu toimus IFA 2016 elektroonikamessi eel. Nimelt tutvustas Asus Zenvolution ajal ka uue põlvkonna ZenWatch 3 nutikellasid. Neid ümaraid, ajatu disainiga Android Wear operatsioonisüsteemiga nutikaid randmel kantavaid kellasid.

Asus parandas kolmanda põlvkonna nutikellades sisuliselt kõik, mis teise põlvkonna ZenWatch juures kasutajaid häiris. Ebamugav kandiline disain on visatud üle parda ning kasutusel on uuesti ajatu ümar disainjoon. Seadme eesmine külg ei kasuta mitte uut SR+ klaasi, vaid kergelt kumerat Gorilla Glass 3 kriimustuskindlat klaasi. Korpus ise on valmistatud vastupidavast, kvaliteetset 316L roostevabast terasest ning kellarihmad ikka korralikust Itaalia nahast. Saadaval on kella kolmes värvivariandis – tumehall, hõbedane ning roosakaskuldne. ZenWatch nutikell on ka suhteliselt sale – kella korpus on kõigest 9,95 mm paks, mis on isegi saledam kui Apple Watch ning oluliselt õhedam kui enamik Android Wear nutikellasid.

 

Kella sees on kasutusel uus Qualcomm Snapdragon 2100 kiibistik, mis spetsiaalselt nutikellade jaoks loodud. See on kiirem ja energiasäästlikum võrreldes enamlevinud Snapdragon 400 kiibist – mis nutitelefonidest laenatud. Kella ekraan, nagu juba teada, on ümar. Numbrite järgi 1,39-tolline, 400 × 400 pikslit ja AMOLED tehnoloogiaga. Operatiivmälu 512 MB ning 4 GB eMMC sisemälu. Selle protsessori kasutamine tähendab aga seda, et nutikella aku peaks vastu pidama päeva-paar ning tänu kiirlaadimisele on võimalik aku laadida 0 – 60% kõigest 15 minutiga.

asus-zenwatch-3-hall

asus-zenwatch-3-hobe

asus-zenwatch-3-kuld

Tänu Android Wear platvormile on ZenWatch 3 nutikell äärmiselt paindlik. Asus pakub kellaga lisaks ka FaceDesigner nutirakendust, mis võimaldab kasutajal kella kuvadisaini oma käe järgi luua. Lisaks lubab tootja väga täpset aktiivsuse jälgimist – nii 95% lähedale. Seda siis koostöös ZenFit rakendusega. Niimoodi saad oma igapäevase kellaga talletada jooksmised ja kiirkõnnid andmestikku. ZenWatch 3 on ka ilmastikukindel – IP67 reitinguga, sobides tegelikult isegi vannis kandmiseks või vihmas jooksmiseks. Kui täpne see tegelikult ka on – eks see selgub tulevikus testide käigus (Asus, kui sa seda loed – nüüd tead, kuhu esmajärjekorras testmudel saata).

Asus ZenWatch 3 tuleb müügile käesoleva aasta oktoobrikuu jooksul ning alguses saab jaehinnaks Euroopas 229€.

Allikas: Asus Zenvolution pressiteade

Loe uusimaid ning kuumimaid IFA 2016 elektroonikamessi uudiseid siit »

(1550)

Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga