Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Kasulik vidin #197: Speedlink kaardilugeja Snappy USB 3.0

img_2468

Selle nädala kõige kuumem jututeema on ilmselgelt väga ootamatult saabunud talv, mis on meile toonud imeilusa lumega kaunistatud looduse. Ning loomulikult tekib ju kohe suur tahtmine seda kõike ka jäädvustada. Et aga meie lugejatel sujuks oma fotojäädvustuste mälukaardilt arvutisse kopeerimine mugavamalt olemegi sellel nädalal kasulikuks vidinaks valinud Speedlink kaardilugeja Snappy.

NB! Loosimine on lõppenud. Random.org numbrigeneraator valis seekordseks võitjaks kommenteerija nr 13 – Karl. Palju õnne! Võtame võitjaga peatselt ühendust!

img_2481

Loomulikult ei ole mälukaardilugeja funktsiooniks pelgalt piltide mälukaardilt arvutisse tõstmine. Speedlink kaardilugejaga on nimelt kõikide Sinu andmete kopeerimine nii mälukaardilt arvutisse kui ka arvutist mälukaardile ülimugav. Olgu selleks siis pildi-, heli- või tekstifailid – liiguta neid täpselt nii, kuidas ise soovid. Lihtsalt võta mälukaart oma seadmest välja, pane see mälukaardilugejas sobivasse pesasse ning ühenda kaardilugeja integreeritud USB kaabli abil arvutiga.

img_2472

Speedlink Snappy mälukaardilugeja on nimelt varustatud viie erineva pesaga, mis on võimelised samaaegselt nii andmeid lugema kui ka kirjutama. Seega sobiva kaardipesa leiavad endale vast enamike mälukaartide omanikud. Täpsemalt toetab Snappy nimelt SD, microSD, SDXC, MMC, MS, CF ja xD mälukaarte – seega valikut ikka jagub. Lisaks on tegemist ülikiire USB 3.1 Gen 1 (jah, USB 3.0 nimemuutus on natukene omapärane) ühendusega, mille andmeedastuskiiruseks on lausa 5 Gbit/s. Seega ei mingisugust passimist ning vajadusel saavad lemmikpildid ikka üliruttu kas siis näiteks peegelkaamerast või nutitelefonist arvutisse tõstetud ja sotsiaalmeediasse jagatud ka kõige pakilisematel momentidel.

img_2477

Disainilt on kaardilugeja Snappy pigem stiilselt tagasihoidlik. Musta värvi matt ümbris peidab enda külgedes mälukaardipesasid ning mingeid lisajubinaid kuskilt välja ei hüppa. Ka mõõtmetelt ning kaalult on samuti tegemist vägagi õhukese ja kompaktse tegelasega, mille sülearvutikotti viskamine pole mingi probleem. USB kaabli pikkuseks on 20 cm. Kaardilugeja peal on väike LED tuluke, mis annab Sulle mugavalt teada, mil mälukaardilugeja seadmega ühendatud on.

img_2470

Kuna Speedlink mõtleb siiski ka veidi vähemnõudlike klientide peale, siis leiab Photopointi tootevalikust ka USB 3.1 standardiga kaardilugeja nii-öelda väikevenna – täpselt samasuguse kuid USB 2.0 ühendusega Speedlink mälukaardilugeja. Seetõttu tegime siin ajaveebi toimetuses ka väikese mitteametliku katse ning proovisime siis järgi, kui kiiresti kumbki kaardilugeja suudab andmeid kopeerida. Kopeerisime SD kaardilt lauaarvutisse 1 GB mahus pilte. Väikevend USB 2.0 mälukaardilugeja sai sellega hakkama tubli 58 sekundiga. Tänase postituse peategelane 3.1 standardiga mälukaardilugeja kopeerimisajaks mõõtsime aga 25 sekundit. Mõlemad tulemused on vägagi väärt numbrid omas kaaluklassis ning ehk aitab see meie lugejatel enda vajadustele sobiva mälukaardilugeja valimisele veidi kaasa.

img_2476

Kui nüüd selle peale hakkasid kohe mõttes läbi lappama kõiki pilte ja faile, mida selle Speedlink Snappy 3.0 kaardilugejaga ülimugav seadmete vahel liigutada oleks, siis ära unusta kommentaariumis sõna võtmast ning juba esmaspäeval võib see mälukaardilugeja Sinu omaks saada. Kes aga loosiõnne ei usu, peab ruttu suunduma meie veebipoodi.

(658)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Speedlink kaardilugeja Snappy (SL-150100-BK)
  • Viie pesaga kaardilugeja
  • Loeb kõiki levinud mälukaarte
  • Suudab andmeid lugeda ja ka kirjutada
  • Ei vaja välist toidet
  • Ülikiire USB 3.0 ühendus
Speedlink kaardilugeja Snappy (SL-150000-BK)
  • 5 pesaga mälukaardilugeja
  • Loeb kõiki levinud mälukaarte
  • Suudab andmeid lugeda ja ka kirjutada
  • USB 2.0 ühendus
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga