Photopointi ajaveeb. Sinu võti arvuti-, foto- ja muu digitehnika maailma

Universaalne Samyang AF 35-150 mm f/2-2.8 FE katab enimkasutatavad fookuskaugused

Samyang AF 35-150mm FE

Samyang jätkab Sony hübriidkaameratele mõeldud suumobjektiivide arendamist. Kui esimesena toodi välja suurepärase pildikvaliteediga 24-70 mm f/2.8, siis nüüd jõudis müügile veel laiema ulatusega suum – AF 35-150 mm f/2-2.8 FE.

Samyang AF 35-150 mm f/2-2.8 FE suurim ava on f/2 kõige laiemas ja f/2,8 teleobjektiivi otsas ning see katab viis kõige populaarsemat fookuskaugust 35, 50, 85, 135 ja 150 mm. Selle Samyangi objektiivi optiline konstruktsioon koosneb 21 läätsest, mis on jagatud 18 grupiks (neist 2 ASP, 1 HB, 3 H-ASP ja 6 ED läätse), et tagada eeskujulik pildikvaliteet kogu pika suumivahemiku ulatuses.

Samyang AF 35-150mm FE

UMC (Ultra Multi-Coating) katted läätsedel aitavad minimeerida peegeldusi ja halosid, mis aitab omakorda säilitada loomulikke värve ning saavutada selgeid ja kontrastseid kaadreid. Suur avaarv aitab tõhusalt eraldada objekti taustast ja 9 diafragmalamelli loovad ühtlase ja meeldiva tausta hägustamise.

Teravustamiseks kasutatav lineaarne samm-mootor (STM) on kiire ja väga täpne – sobides võrdselt hästi foto- ja videograafidele. Tulemuseks on eeskujulikult sujuvad üleminekud jälgiva fookuse kasutamisel, et muuta videod filmilikeks. Kui valid Linear MF funktsiooni, siis muudetakse teravustamisratta pööramiseks vajalik jõud võimalikult lähedaseks käsitsi teravustamiseks vaja minevale.

Samyang AF 35-150mm FE

AF 35-150 mm f/2-2.8 FE on disainitud parfokaalsena, mis on eriti kasulik videovõtetel. Kui oled käsitsi teravustamise režiimis (MF) mingile objektile teravustanud, siis ei ole suumimisel vaja fookust korrigeerida. See võimaldab videovõtetel aega kokku hoida ning teisalt säilitada täpne ja stabiilne fookus. Ka focus breathing on selle objektiivi puhul viidud miinimumini.

Objektiiv on täielikult ilmastikukindel. 12 tihendit erinevates objektiivi piirkondades aitavad vältida tolmu, kerge vihma või lume poolt tekkida võivaid kahjustusi.

Objektiivi küljel olevad muudetava funktsiooniga lülitid ja nupud võimaldavad kasutajal objektiivi enda vajadustele vastavaks kohandada. Fookuspunkti hoidmine, dolly shot, avarõnga funktsiooni muutmine, kui loetleda mõnda ning tulevikus saab Samyang lens station´i abil lisada täiendavaid funktsioone.

Samyang AF 35-150mm FE

Lähim teravustamiskaugus on Samyang AF 35-150 mm f/2-2.8 FE objektiivil lainurkseadistuses ainult 0,33 meetrit. Tänu objektiivi lahtisele F 2.0 avale võimaldab see luua ainulaadse perspektiiviga võtteid, millel objektiivi läheduses olev objekt eraldub kaunilt hägustatud taustast.

 

Telli Samyang AF 35-150mm f/2-2.8 oma Sonyle kohe ära ›

 


Juhul, kui Sul kohe piisavalt vabasid vahendeid, siis pakume võimalust kasutada mugavaid ja paindlikke järelmaksu võimalusi – nii ei pea kogu summat kohe tasuma, vaid saab maksta osamaksete kaupa.

Meie foto- ja videotehnika rendis nii Tallinnas kui Tartus on laenutamiseks olemas ka väga esinduslik valik Samyang AF fiksobjektiive.

PS! Teeme vahetust – too enda enda vana fototehnika meile ja saad uue objektiivi ostul isegi soodushinnast veel alla! Rohkem infot ››

(228)

Artiklis kirjeldatud tooted:
Samyang AF 35-150mm f/2-2.8 FE objektiiv Sonyle
  • 35–150 mm universaalsuumobjektiiv
  • Valgusjõuline – maksimaalne f/2–2.8 ava
  • Kiire ja täpne teravustamismootor
  • Tolmu- ja ilmastikukindel konstruktsioon
  • Sony E bajonetiga hübriidkaameratele
1279€
Postitus meeldis?
Telli iganädalane kokkuvõte parimatest lugudest meilile
.
.

Sarnasel teemal artiklid

Kommentaarid

Samast kategooriast

Viimased kommentaarid

"https://eki.ee/dict/ekss/index.cgi?Q=globaalne Kogu meie planeeti hõlmav katik. Vinge värk ;) "

Kala, Sony a9 III on revolutsiooniline täiskaader hübriidkaamera

"Aitäh trükiviga märkamast ning nüüdseks on see ka parandatud. "

Jürgen Veerme, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Mis loom see Tarmon on, photopoint? Päris häbiväärne tooteesitlus. "

Taara, Fotosessioonil – kaasas Tarmon 35mm f/2.8 Di III OSD ja Tarmon 24mm f/2.8 Di III OSD

"Tere! Aitäh tähelepanu pööramast - tegemist on siiski EU tüüpi väljundpesadega, ..."

Jürgen Veerme, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga

"Piltide alusel AC väljundpesad ei ole EU tüüp, kas müütegi ..."

Merike Linnamägi, Ole eriolukordadeks valmis koos Zendure akupank-laadimisjaamaga